icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

06lienocka
26. srp 2016

@lucie_k_s gratulujem tiež som to zistila v pondelok

salenas
26. srp 2016

@krisatko psaly tu holky, které měly pozitivní těhu test i 8 dní po ovulaci ..

06lienocka
26. srp 2016

@krisatko to sa nepočita od ovulky

kolibricek36
26. srp 2016

@salenas to je blbost, i když výrobci to garantujíi, ale komu to ukáže snad kdo čaká vicerčata - tak vysoká hladina není aby ho zachitil test - pokud se nezahnízdílo už dříve - mimo předpokládanou ovulku - přece vajíčko se uvolní mimo jiné i vlivem orgasmu - takže se může uvolnit i hned po MS nebo i v době MS

salenas
26. srp 2016

@kolibricek36 psaly to tu holky na modrým koníkovi, jen teď nevím, která to byla diskuze 🙂, snad čerstvě po inseminaci ? nevím

janina29k
26. srp 2016

Tak jsem vás dočetla. Všem co mají nově // gratuluju a přeju, aby bylo všechno v pořádku.
U mně stále nic. Byla jsem u jiného endokrinologa a i přes zvýšenou dávku prášků, je moje štítná žláza úplně v prachu, za chvíli jdu pro výsledky a jiný prášky. Tak snad zaberou a my se budeme moct začít bezstarostně snažit.

06lienocka
26. srp 2016

@janina29k ja mam tiež už roky problem so stitnou a aj dcerka sa podarila na prvy pokus a teraz tiež som ael len v 5 tyždni tak držim palce teda

kolibricek36
26. srp 2016

@salenas inseminace? to je jako soulož - jen se spermiím pomůže - spíše bych to viděla na vložení embryjka - které je více dní staré - to pak eventuelně může cosi ukázat- ale asi to nebude dálnice ale spíše lovení duchů 😀

krisatko
26. srp 2016

@kolibricek36 A to je zajímavé, to o uvolnění vajíčka i mimo ovulaci slyším poprvé....

salenas
26. srp 2016

@kolibricek36 jenže vložení embrya je časově stejné, ne-li delší jako normální oplodnění, sice ti vkládají 5denní embryo, ale 19 den, a při normálním otěhotnění máš 14 den ovulaci, 5 dní trvá, než se oplodněné vajíčko dostane do dělohy, takže časově to je stejný, já měla dokonce transfer 22 den cyklu. Fakt nevím, ve které diskuzi to bylo, paní tam ukazovala test, 8mý den po ovulaci ..
a taky jsem neslyšela, že by se při orgasmu uvolnilo vajíčko, pokud je žena zdravá, vajíčko dozraje a uvolní se při ovulaci, jasně, někdo otěhotní hned po menzes..

kolibricek36
26. srp 2016

@krisatko někda jsem to četla, ale i jiné holky to tu psaly - tedy ne přímo v této diskusi

kolibricek36
26. srp 2016

@salenas takže z toho plyne pokud se neuhnízdí nevylučuje HCG, takže není možné testovat 😀 😀 😀

kolibricek36
26. srp 2016

@salenas s tím vajíčkem jsem to kdesi četla, a ono bych tomu i věřila - že i intenzivní orgasnus může uvolnit vajíčko v době mimo ovulaci 😀 😀

kolibricek36
26. srp 2016

@salenas testování před předpokládánou MS se rovná lovení duchů

salenas
26. srp 2016

@kolibricek36 no to neplyne, čistě teoreticky by to šlo, 5ti denní blastocysta se zahnízdí během jednoho až dvou dnů, okamžitě začně vylučovat HCG, takže osmý den by na nějakým dost dobrým testu mohlo cosi být vidět :D :D, hele, mě je to šumák, jen jsem napsala, co tu někdo psal a koukni co jsem našla :
https://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/410795...

salenas
26. srp 2016

@kolibricek36 tak někdo třeba loví rád, ne ? 🙂 koukej, co lovím já :D

kolibricek36
26. srp 2016

@salenas a co jako, ono každá žena je jiná 😀 😀 😀 tudiž testy netesty - nikdo nikdy neví - testy sice jsou, ale můžou fungovat a nemusí na jednotlivci 😀 😀 😀

kolibricek36
26. srp 2016

@salenas no pokud tě to baví - já si radši za ty peníze vyhozené do luchtu koupím něco pěknýho
a taky pokud někdo má za sebou ZT tak radši netestuje dřív než v termínu MS zbytečně by se pak stresoval

salenas
26. srp 2016

@kolibricek36 když už jsem je doma měla, je to jedno 🙂,

kolibricek36
26. srp 2016

@salenas nj, ale máš je krásné - snad ti můžu blahopřát 😀

salenas
26. srp 2016

@kolibricek36 no, ještě ne, těhotenství potvrdí až z krve, mám píchlou ovitrelle, tohle jsou ovu testy, chtěla jsem vidět, za jak dlouho vyprchá z těla a ani ťuk .. stále stejné čárky 😀

upuska
26. srp 2016

@salenas jojo, k ovulaci může dojít i mimo předpokládané plodné dny, právě třeba při tom intenzivním orgasmu..prostě makta příroda to tak chtěla ;) a mně se teda líbí tomu věřit, páč je to pozitivní 😀

upuska
26. srp 2016

@lucie_k_s já jsem včera taky zjistila, že mám čípek tvrdý, uplně mě to zarazilo,protože takový jsem ho ještě nenahmátla..ale už jsem ho měla i výš..tak nevim..jsem dneska 19DC a ovu byla pocitově 11DC

lucie_k_s
26. srp 2016

@upuska Hele to je ještě brzo... mě se čípek od ovu docela měnil... jednu chvíli jsem ho měla i docela měkký, ale pak najednou v den očekávané ms ztvrdl a zkrátil se... Teď na něj sotva dosáhnu.... Tak uvidíš 😉 zkoušej to kontrolovat každý den 😉 Držím palce 🙂

lucie_k_s
26. srp 2016

@06lienocka Gratuluji 😉 kdy jdeš k doktorovi?

lavender19xx
26. srp 2016

@lucie_k_s gratuluji moc, tak čípek... ukládám do paměti 🙂

lucie_k_s
26. srp 2016

@lavender19xx Nedám na něj dopustit... Tělo reaguje fakt skvěle a dokonale vše do sebe zapadá 😉

upuska
26. srp 2016

@lucie_k_s jo, dneska mi přijde zase měkčí..a celkově mi přijde, že je skoro pokaždý jiný..zatim ho "zkoumám" druhý cyklus, tak moc nevím..a jinak ale gratuluju, ať je všechno v pořádku 🙂

ivetiinkaa
26. srp 2016

Ahoj holky jsem tady nova,
S manzelem se snazime od unora o druhe mimi ale mazne,druhy mesic uz beru closik,ted posledni ms mi trvala 14 dni tak mi dr.dala prasky na zastaveni,hned za 2dny skoncila a mela jsem s manzelem sex,dnes je to 5ty den a ja zacinam dost spinit,co to muze byt prosim?i

twistinka123
26. srp 2016

Ahoj holky muzu se k vam pridat?jedno dite uz mam (vcera 4 roky) a planujeme s manzelem druhe.zatim jeste do budoucna (cca do Vanoc) ale rada bych pokecala 🙂 s tema co se uz snazi.

Strana