icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

salenas
29. srp 2016

@helen_h ano, přesně tak

salenas
29. srp 2016

@maggie_ špatně napsaný, píchnutá ovitrelle, za 5 dnů další a za dalších 5 dnů třetí ..

pitris77
29. srp 2016

@gabulkam
@maggie_
Holky, taky jsem se rozhoupala a objednala se do CARU, byla to rychlovka, takže jdu "už" 9.9 a sestra řekla, že "musíme" přijít oba, takže drahý neměl možnost protestovat a jde chtě nechtě 😎 A neříkali Vám náhodou jak dlouho ten první "pohovor" trvá? Já jsem se blbec zapomněla zeptat :(

peta73
29. srp 2016

@pitris77 Ahoj, já jsem byla v ISCARE poprvé 24.8. Úvodní pohovor, folikulometrie, domluva, kdy mám dojít na hormonální profil (2. až 4. den cyklu), kdy mám začít užívat další balení clostilbegytu (3. až 7. den) a kdy se mám objednat na folikulometrii před IUI (8.-11. dc). Vše zabralo cca půl hodiny. Spermiogram prý udělají až v rámci IUI.
Jinak mi je taky smutno ☹. Snažit jsme se reálně začali v dubnu, mysleli jsme si, že to půjde hned jako u starších dětí, ale chyby lávky. Snad nám v CAR pomohou, anebo ještě lépe, kéž by se zadařilo samo. Příští cyklus ev. zkusí IUI, později pak už pouze IVF. Pro samoplátce prý cca 60 tisíc ☹☹☹

lavender19xx
29. srp 2016

@lucie_k_s díky moc za ten odkaz, o víkendu jsem byla mimo internetové vody, tak budu testovat ode dneška. V rychlosti jsem to pročetla a zatím teda není neobvyklé, že ho mám dva dny před očekávanou ms tvrdý a uzavřený (možná se malinko zkrátil od pátku).
Jinak gratuluji k testíkům, krásné... brala bych, kdyby to bylo nakažlivé 🙂

gabulkam
29. srp 2016

@pitris77 To teda netusim na jak to je dlouho. Tak hned po navsteve dej vedet co a jak 😉

pitris77
29. srp 2016

@gabulkam neboj, budu plná dojmů, tak se určitě budu "potřebovat" podělit ;) Snad to nebudou dojmy zklamání 😎 Toho se bojím víc jak všech těch vyšetření 😎

lucie_k_s
29. srp 2016

@lavender19xx Děkuji... zítra budu zase testovat a k dr jdu až příští úterý, tak se moc těším... Kéžby to bylo nakažlivé, hned bych vám sem trochu těch bacilů nasmrkala... Trápí mě totiž trochu rýma :D

Tak uvidíš, držím ti palečky 😉 a testovat budeš až v den ms?

lavender19xx
29. srp 2016

@lucie_k_s No tak ale rýmu si nech, tu už jsem měla tolikrát, že se obávám, že bych z ní neměla takovou radost! 🙂) Já jsem si teď tt radši zakázala, protože jak tu člověk čte, je to hodně návykové a zatím jsem všechny měla negativní a to se pak odráží na mé negativní náladě.. Myslela jsem kontrolování toho čípku, že bude spolehlivější 😉

twistinka123
29. srp 2016

Holky vsem vam moc fandim a doufam ze uz brzy tady budu moci taky rozebirat🙂

maggie_
30. srp 2016

@pitris77_ No holka nevím, taky jsem se zapomněla zeptat 😒

slenuska
30. srp 2016

ahoj holky, tak zase po nějaké době- po zjištění těhu jsem byla nastydlá, nakonec se z toho vyvinul zánět prudušek- antibiotika dobírám, ale stále mi je mizerně, přes kašel v noci nemůžu spát, spím skoro v sedě..včera se na UZ objevilo srdíčko, měla jsem ohromnou radost!
Dle doktorky ale nemáme vyhráno, otěhotněla jsem mezi spálovou angínou a zánětem prudušek, takže mě okamžitě nechala na rizikovém a mám přijít v pondělí znovu.
Aby se ta nemoc neprojevila nějakou vadou.
Na diskuzi nebyl prostor, je mi skoro 36, mám potraty za sebou, dle rozboru prý sklon potratovosti a těhotenství s vadami, tak není co řešit.
Dělám pojištovacího poradce, mám naplánované schuzky- všechno zrušit, a uvidíme dál. Když bude vše ok muzu koncem 3.m do práce..
Držte palce, bojím se aby to dopadlo ok.
LOni v říjnu byla situace poobná- prudušky, plus tedy borelioza, manžel odjížděl na misi- jako ted a dokonce se stejnýma lidma. Mám strach aby se historie neopakovala, uplně dejavu..
Musím myslet pozitivně, ale tolik se toho stalo za poslední rok, že už to moc nejde..
Holky držte palce a i já vám držím, at se brzy dočkáme všechny vytoužených miminek 🙂

06lienocka
30. srp 2016

@slenuska držím palce nech je vsetko ok

fifacek
30. srp 2016

Ahoj holky, tak jsem včera ráno jela na injekci aby se mrška konečně uráčila dorazit a odpoledne dorazila.. Tak to znamená že konečně od středy si můžu píchat gonal a ivf kolotoč plný nervů, nadějí, těšení a strachu může začít...

upuska
30. srp 2016

Holky, to je pruda tohle čekáníííí... 😨 😅 😀 😀

terezice1989
30. srp 2016

? Asi uz zkoncilo konecne cekani? Byla cesta opravdu dlouha , ale ja jsem prikladem toho ze se docka kazdy...

beruska1889
30. srp 2016

@terezice1989 krása!!! moc gratuluji ;)

beruska1889
30. srp 2016

@terezice1989 jak dlouho jste se snažili? 😉

terezice1989
30. srp 2016

@beruska1889 My jme se snažili 5 let. A zadařilo se ted

06lienocka
30. srp 2016

@terezice1989 gratulujem tiež dnes koncim 5 týžden

beruska1889
30. srp 2016

@terezice1989 páni, tak to je teda šílená doba... ☹ no hlavně že to konečně vyšlo, už sis to zasloužila... 😉 tak ať je vše v pořádku a užívej těhulení 😉

maggie_
30. srp 2016

Můžete mi do prdele říct, proč si ze mě ty testy dělají srandu? 😠 😀 Co to do háje je....

terka228
30. srp 2016

@slenuska Také drží palečky, aby vše bylo dobré...

yelowangel
30. srp 2016

@maggie_ holka já vidím duchy na všech 🙂 držím palce ať to vyjde

maggie_
30. srp 2016

@yelowangel_ Nazdárek žluťásku 😀 🙂 No tam je to HCG viditelný a to co je ten duch je kontrolní čárka právě 😀 😀

katgatoo
30. srp 2016

@pitris77 Pohovor v CARu je na chvíli, jde taky o to, kolik otázek budete mít vy. Mě pohovor připadl někdy na 12 DC, tak mi doktor udělal rovnou i vnitřní ultrazvuk. Manžel u toho seděl hned kousek od nás, bylo to vtipný 🙂

iritia
30. srp 2016

@maggie_ to je vadný test... nejlepší na testování dr max aspoň za mě 😉

pitris77
30. srp 2016

@katgatoo děkuji 🙂 Já budu 22 DC a budu mít spoustu otázek, takže v tom případě si vyhrazuji celý den :D

maggie_
30. srp 2016

@iritia_ To je Dr.Max 😀 😀 ale taky si myslim noo..

maggie_
30. srp 2016

@iritia_ Ono to hlavně už vypadá jinak, ale i tak asi k ničemu no 😉

Strana