icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

saidy
9. říj 2016

Co myslíte? Děláno včera v poledne, ale celé dopoledne jsem se nalívala čajem, byla mi zima, takže je to ze zředěného vzorku, neměla jsem v plánu testovat. Jinak takhle silný byl můj nejsilnější ovu test minulý cyklus při ovulaci. Ms by měla dorazit nejdřív včera a nejpozději zítra.

upuska
10. říj 2016

@saidy a zkoušela jsi těhotenský test? Jestli ne, tak šup na to, vypadá to nadějně 🙂

upuska
10. říj 2016

Holky, tak jsem byla na gyndě, mám tam folík 12mm, mudr se na to moc netvářil, mám přijít ještě ve čtvrtek (to už budu 16DC) na překontrolování, prý je potřeba, aby měl 18mm..a pak abychom na to s přítelem tři dny po sobě vlítli..na příští cyklus mi prý když tak napíše clostilbegyt, to mi tedy řekl, ještě předtím než mě začal vyšetřovat..jsem z toho celkem mrzutá, páč jsem věřila, že ovulka bude nejpozději zítra...chjo..

No, a co jinak, jak jste se měli o víkendu? Já jsem v sobotu gruntovala, přítel byl večer na flámu, tak jsem pozvala na pokec kamarádku, dvojnásobnou matku, což bylo taky výživný 😀 ale její dojmy z mateřství tu snad asi radši nebudu ventilovat 😀..no a včera jsem se byla proběhnout a jinak jsme lenošili..a já se radovala, jak krásně prší, protože jsme původně plánovaný víkend v Českém Švýcarsku z důvodu nepříznivé předpovědi počasí odložili a fakt by mě krkalo, kdyby nakonec bylo hezky 😎

krisatko
10. říj 2016

A já sem se rozhodla že Vás tu budu asi opravovat i nadále. Mi se tu s Váma dobře povídá 😀

@upuska u nás Teda nepršelo, ale bylo škarede. Celou sobotu sem provalela v pelechu a v neděli jsme byli na střelnici. Mamka poprvé střílela tak jsme měli veselo 😀

krisatko
10. říj 2016

*otravovat

saidy
10. říj 2016

@upuska nezkoušela, ještě dneska bych to mohla dostat, tak čekám 🙂

lavender19xx
10. říj 2016

@upuska týjo, no aspoň nějaké info, hele já už to podle zdejších ohlasů začínám brát tak, že když se "doktor netváří", tak neví nic a přemýšlí, co řekne 😉.

@krisatko ale jen otravuj, jsi náš zářný příklad, že to jde 😉.

Můj víkend byl pracovní, takže okna mám z krku a těším se na konec října, kdy má přijít pěkné babí léto a přítel a do třetice snad i ta ovu 🙂

dark666lady
10. říj 2016

Ahoj holky, tak u nás bylo teda o víkendu taky pěkně hnusně. V sobotu jsme byli na oslavě, takže to docela uteklo a v neděli jsme se váleli doma, takže taky pohoda 🙂 Jinak teda dneska mám 19DC a na ovu testu se konečně začíná něco málo z druhé čárky objevovat, tak snad ovulace zítra nebo pozítří dorazí. Ty dlouhé cykly jsou fakt pitomé, příjde mi, že na ovulaci musím čekat věky... @saidy Držím pěsti, ať jsou tam dvě čárky! 😉

tornadolu
10. říj 2016

Ahoj holky hlasim ze mam MS.oride mi to jen divný ze hsem mela MS 28.9.a teď 9.9.ji mam opět třeba se tělo konečně čisti a bude vše ok jen jsem z toho trochu vykolejena

janina29k
10. říj 2016

Ahoj holky, v sobotu jsme byli v Ikee a v neděli zas na oslavě 1.narozenin neteře. Manžel byl teď na nemocenský, tak jsem toho využila a nechala mu na starosti malýho a vlítla na velkej úklid a všechny okna jsou umytý.
@upuska aspoň víš, kdy budeš mít ovulaci a třeba další MS už nedorazí.

kolibricek36
10. říj 2016

@janina29k @lavender19xx ty umyty okna vam tise zavidim, jsem v posteli oecena

kolibricek36
10. říj 2016

@kolibricek36 pecena - tam meli byt :-[

upuska
10. říj 2016

@lavender19xx no, ono to vypadalo, že nevidí nic a pak teda něco vykoukal..jak se mi dařilo být do teď v klidu, tak teď chytám nerva..dokoupila jsem zásobu ovu testů a budu to čekovat ze všech stran, ty vogo ☹ přesně k tomu jsem se nechtěla dopracovat...
@dark666lady jak dlouhý máš cyklus? já jsem měla v sobotu celkem pěknou čárku a včera ještě silnější, tak jsem zvědavá co bude dneska..zatím tedy nebyla stejně intenzivní jako ta kontrolní...
@saidy jo, tak to čekej..co čípek? je pořád tuhej?
@tornadolu to se nedivím, že jsi vykolejená, krvácíš hodně? když jsem to jednou dostala po 18ti dnech, tak mi dal mudr injekci na zastavení..ale nevim, jestli je o co stát..

kolibricek36
10. říj 2016

@tornadolu a nepraskla ti cysta, me to tsk udelalo v loni, cyklus na to jsem o tehonela, ale se spatnym koncem ☹

kolibricek36
10. říj 2016

@upuska to nemas jednoduchy, ale aspon budes vedet ze skutecne ovulujes

tornadolu
10. říj 2016

@upuska krvacim normálně jakovu MS v pohodě 😉
@kolibricek36 to nevím jesli ne praskla snad ne problém s tím nemám.test je zbytečný delat ne?

upuska
10. říj 2016

@janina29k
@kolibricek36 jo, to vědět snad budu, akorát mám kratší cykly, tak by měla dorazit spíš dřív než pozdějš, aby pak všechno fugnovalo jak má..

@lavender19xx a umytá okna můžu taky jen závidět 😀 zrovna ráno, když jsem roztahovala žaluzie, jsem si řikala, že by to fakt bylo na místě..

kolibricek36
10. říj 2016

@tornadolu jan me to napadlo. No, test muzes vyzkouset, je to na tobe. Ja mam +-7 dni do MS - tehotenstvi necekam protoze na sex nebylo pomysleni. Beru treti ATB, takze katastrofa.

tornadolu
10. říj 2016

@kolibricek36 ja jsem z toho hotova na ginde jsem každý měsíc nud ze spinim a nebo nemam MS už jsem z toho normálně zmatená 😡 myslim si ze těhotná nebudu test mi opět ukáže bili mam strach 😱 vis jak.kdybych byla těhotná ukáže mi to test i když menstruují teda jesli to je MS nevim no 😓

upuska
10. říj 2016

@kolibricek36 a jak ti je? už je to lepší?

adel122
10. říj 2016

Ahoj holky, tak ja se taky vetru 🙂 zkratim si tady s Vasim dovolenim cekaci dobu na teh. Testovani 🙂 ja uplne koukam jak mate zmaknuty cykly a vse kolem 🙂

kolibricek36
10. říj 2016

@upuska dneska jsem byla na kontrole, pry poslechove lepsi, ale napsala mi dalai krabicku ATB ze to mam brat slespon 14 dni, aby se to poradne dolecilo.pry uz vypadam lip. Ale jeste se mi z postele nechce. Porad bych spala.

upuska
10. říj 2016

@kolibricek36 no, pěkně..tak netlač na pilu a fakt lež, když se necítíš..nemá cenu to uchvátat..jak dopadl ten rentgen vlastně?

kolibricek36
10. říj 2016

@upuska rengen dopadl dobre, zapal plic vyloucen. To jsem rada. Uz jsem se desila nejhorsiho

upuska
10. říj 2016

@kolibricek36 tak aspoň, že tak..

já tady teď zírám na víkendové ovu testy, jak kdybych na nich mohla ještě něco vykoukat..to už je fakt zoufalý 😀

adel122
10. říj 2016

😀 a cire zoufalstvi je kdyz jedete tehu testy i ovu testy 😀 jako ja 😀

lavender19xx
10. říj 2016

@kolibricek36 to se nedá dělat nic jiného, než vyležet. Až bude líp, tak umyješ okna a pak hned přepadneš partnera, jedním vrzem 😉.

@adel122 jo jo, ohromně to máme zmáknuté 🙂, obzvlášť já.. myslela jsem, že jsem měla předčasnou ovu už 7DC (podle čípku) a dnes po práci (15DC) jsem si našla ukázkový ovulační hlen, i když čípek moc měkký není... Je pravda, že mě už dva dny bolely bradavky, ale už jsem tomu nepřikládala váhu.
Jestli teda budu mít ovu takhle i další cyklus, tak se bohužel nepotkám s přítelem, bude tu o týden dřív :-/. Taková časová promrhanost, chjoo.. 🙂

petuliee
10. říj 2016

tak už se můžu zařadit 🙂 po interupci kvůli vvv jsme ve 12tt přišli o chlapečka, a nyní došla "vytoužená" MS a po ní začně měření a hlídání ovulace _
🙂

saidy
10. říj 2016

@adel122 Já zatím těhu test nezkoušela, i když je doma mám. Bojím se, že mrcha ještě doleze a zas bude negativní, jsem posera 😀

adel122
10. říj 2016

@levander19xx nooo to cekani, pocitani musi byt hrozne... My se snazime pres rok ale tak nejak v poklidu, ze bud ano nebo ne (cimz tedy netvrdim ze jsem neobrecela duchy) 🙂 ted mam zase to blby testovaci obdobi ☹ z nejz mi asi hrabne teda :-/ mam dva dny zpozdeni a ovu ukazuje dve silny carky a tehu ukazuje take druhou carku, slabsi tak nevim.. Bylo by to poprve 🙂

Strana