Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@upuska no držím pěsti 🙂, taky jsem si říkala, že bych si zavedla kalendář, kde bych si psala symptomy (ten čípek si nepíšu, protože mám poměrně dobrou paměť), ale spíš bych si tam mohla čárkovat dny v měsíci, kdy mi nic nebylo, protože už mám zase poslední dva dny citlivé bradavky!! 😀 Už mě to štve, 23DC, ms čekám až v pondělí (to by bylo velké překvapení, kdyby nepřišla), co blbnou??
No může souviset ten podbřišek, uhnizďování, ale víš jak je to s nadějemi 😉
@lavender19xx uhnizďování mě samozřejmě taky napadlo, ale to by bylo stejně rychlý..asi..leda by byla to ovulace i dřív, jak jsem si původně myslela..jinak já používám aplikaci Můj kalendář páč, co si nenapíšu, tak nevim..a speciálně s tím čípkem mám problémy..hlavně vůbec vyhodnotit jeho stav a porovnat s předchozím dnem..😀 a dnů kdy mi nic neni je minimum 😀 do května jsem netušila, že jsem hypochondr 😀..
@upuska joo, já mám nějakou anglickou, MeLady Calendar, ale moc to nepoužívám.. akorát občas mě to rozesměje, když mi zabliká displej a tam se ukáže- "začínáte ovulovat"! 😀 (většinou to je stejně mimo, měla jsem ještě jednu českou, ale ta to taky ukazovala divně..)
Tak já ho mám od toho 7DC tuhý, ani v polovině cyklu, kdy jsem měla překvapivě hlen, nebyl o moc měkčí.. Včera byl tak dobře vystrčený na stranu, tak mu povídám- ty se mnou teda dobře vyjebáváš... 😀
@lavender19xx není nad to si důvěrně pohovořit 😀 😀
@lavender19xx právě jsem se dověděla, že kamarádka otěhotněla po třetím IVF..páni, já mám radost 🙂 🙂 🙂 škoda, že tu neni smajl, kterej by vyjádřil, jak moc velkou 😀
Ahoj holky, můžu se na chvíli vetřít? Teda doufám, že na chvíli. Mám doma ročního prcka a teď čekám, jestli mu díky našemu snažení nesnažení náhodou nepřibyde sourozenec. Testovat můžu nejdřív o víkendu a je to nějak strašně dlouhý 😖
@ko87 jasne, jsme tu taka banda snazilek😀
@kolibricek36 Já právě zrovna klasická snažilka nejsem. U prvního jsme si řekli, tak jo, jdeme do toho a bylo. Teď koncem srpna jsme si řekli, že tomu dáme volný průběh od listopadu, s tím, že do té doby se budeme akorát vyhýbat rizikovým dnům, což zrovna spolehlivé není. No a minule hnedka týden zpoždění a celkem mě překvapilo, jak jsem se těšila, že by třeba test mohl být pozitivní. Tak máme volný průběh už teď 😀 A to jsme prapůvodně plánovali začít až příští rok.
Holky jsem to ale, kamaradks mi poslala sms ze maly je uz na svete. Sice jsem prala, ale bulim jak kdyby nekdo umrel - vlezla na me takova depka. Proc nekdo ma 4 a ja ani jedno
@kolibricek36 protože nespravedlnost vládne světem..ale nesmutni, i na tebe se štěstí usměje, uvidíš..kup si ty testy a zkus vyčíhat ovulku, třeba to pomůže..a nebo si dojdi k doktoru na folikulometrii, to bude spolehlivější..neboj se toho..ať si řiká, kdo chce, co chce! 😉
@ko87 tak to jo, budte radi ze vam to takhle vyslo, neboj to prijde
@upuska dik za srdicko - potesilo :-*
@kolibricek36 :-* to bylo přece taaaajnýýýý 😀
@upuska 😇🐕
@kolibricek36 Jj, jsme rádi. Nečekali jsme, že to půjde tak rychle. Zato teď už to předpokládám nějak automaticky a ono to tak vůbec být nemusí. Nejhorší, jak se teď pořád pozoruju 😀 A to se vlastně ještě nijak zvlášť nesnažíme.
@ko87 hih, někdo tu psal o hypochondrii - tak pozor - moc se na to neupínat - no mě se to radí - nově se snažíme 10 cyklů - z vlastní zkušenosti vím, že to z hlavy nevyneseš na povel 😀 😀 😀 pak tě zkolí občas nějaká depka - jako mě dnes - jsem k nepoužití ... hraju si ze psem - což mi připomíná, že ani druhého psa nemáme - mohli jsme mít ale nedali nám ho - takže když se daří tak se daří - nebo spíše nedaří 😠 ☹ 😖
@kolibricek36 Aha, tak to se ani nedivim. 10 cyklů je vážně předlouhý čas. A já se tady nemůžu dočkat vikendu 😕 Hlavně manžel by to asi těžce nesl. Ten mi už minulý měsíc hlásil, že teda myslel, že je větší kanec 😀
Neboj, zase bude líp. Nevím, jak je u vás, ale tady je dneska vyloženě depkový počasí, to psychice taky nepřidá.
Ahoj holky muzu se k vam pridat? 🙂 Snazime se o mimco od srpna a zatim stale nic.Ted uz to vypadalo te uz uz a ta potvora dneska prisla a nejak silne :/ tak jsem zase zklamana. Znate to
@ivett10
@tetr ahojky já to mám to samé nejdřív sem chtěla jen jedno,ale v dubnu mi končí mateřská a najednou se mi chce do druhého .Tak druhý mesinse snažíme ,pořád doufám že by to mohlo vyjít.Tento měsíc sme na to skočili v den kdy byl pozitivní ovu test a ikdyz mám 5 dní po ovulaci ,nevím čím to je ,ale mám pocit že jsem těhotná,dokonce cítím i pohyby :D :D no blázen ,co vám budu povídat
Holky snazily sme se v den pozitivní testu na ovulaci tj minulý čtvrtek a je utery a cítím pohyby,uz mi úplně hrabe :D úplně se bojím pristiho týdne,mela bych to dostat :( tak doufám ze už se nic nedostaví,bolesti mám tak třeba ;)
Holky, tak u nás honí příznaky už i přítel.. Prý jsem určitě těhotná, protože jsem neobvykle tuliva, už týden 😀 ale zřejmě nás čeká další zklamání, celý den mě bolí prsa, což by byl krásný příznak, ale krom toho mám i podezřele rozbředly čípek, takže MS je na cestě.. Kdyz už musí dorazit, proč to nemůže být alespoň v nějakém normálním intervalu?! ☹
@upuska tak si myslím že manžel je stejný - už se mě asi za ty dva dny stokrát zeptal jestli už MS došla 😀 😀 😀

@lupmice88 tak ono to tak asi má být, že v den ovulace už čárka mizí.. Ovulace má myslím proběhnout 12-48hod od pozitivního testu..ale na mě je tohle fakt těžká věda 🙂
@lavender19xx jinak je mi jasný, že cokoli mi ted je nemůže souviset s těhotenstvím, to by byl moc velký fofr..doufám ale ze to nesouvisí ani s MS, ta má taky ještě čas.. Minimálně do neděle