icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

lavender19xx
1. lis 2016

@petuliee tak to vypadá slibně 😉, no čípek by ti měl změknout v den ovu, můžeš to prubnout.

Á, zase jsem našla na diskuzním fóru perlu 😀: "Holčičí spermie prý přežijou déle a klučičí jsou rychlejší, ale tak ber to s rezervou, neznamená to, že všechny Y do dvou dnů chcípnou zatímco X si budou u děložního čípku lakovat nehty 😀."

petuliee
1. lis 2016

Me staci kdyz miminko bude zdravy at frnda ci pindik 😂 taky toto znam 😉

janina29k
3. lis 2016

Dobré ránko! Tak jak se vám daří? Dneska začínám s ovu testama. Tak snad ji nepropásnu.

kolibricek36
3. lis 2016

@janina29k dobre ranko taky. No, ja zacla s ovu testy v pondeli, tak jsem docela zvedava jestli by se mohlo zadarit ...

petuliee
3. lis 2016

@janina29k já začla předevčírem 🙂
@kolibricek36 určitě se zadaří 🙂

lavender19xx
3. lis 2016

@janina29k
@kolibricek36
@petuliee
držím pěsti, já jsem teď v nesnesitelné vyčkávací fázi, kdy si představuju přepadnuté vajíčko, jak putuje dolů... 😀

kolibricek36
3. lis 2016

@lavender19xx drzim palecky...

kolibricek36
3. lis 2016

@petuliee sice byli bychom nesmirne radi, ale moc velke nadeje si nadelam ... Sice na vcerejsim testu byly carky vice mene stejne po zaschnuti rozdil nevidim...

petuliee
3. lis 2016

@lavender19xx to si buddu taky predstavovat a mpdlit se aby tam byl spravny pocet chromozomu 😉 drzim palce
@kolibricek36 ja vidim slaabe duchy i po zaschnuti 😊 teda hlavne po zaschnuti ted aby silely.

kolibricek36
3. lis 2016

@petuliee mi holky poradily že testovat je lepší odpoledne .... ted si myslím, že mají pravdu - dva dny jsem testovala po 10 hod. a byly tam jen dušici - včera jsem to nechala až po 15 hod. a už to nebyl duch

petuliee
3. lis 2016

Ja testuju prave az okolo pul 4

kolibricek36
3. lis 2016

@petuliee kolikátý den jsi cyklu - no, já jsem dneska 15 DC - Jinak aplikace v mobilu mi ukazeje, že ovulace má být až 17 DC - no tak se nechám překvapit ....
sice ovulace může proběhnout, i vajíčko může být oplodněno - otázkou je zda se uchytí a bude prosperovat - vše je = bud vše nebo nic ....

petuliee
3. lis 2016

Ja sem 8dc ale cyklus mam 22dni 😞 na navodu je testi
Ovat od 6dc Tak dodruzuju 😂 vse bude jak ma byt bud bude nebo prijde jindy 😊

kolibricek36
3. lis 2016

@petuliee aha, tak to jo, já mám cykly o hodně delší 😀

petuliee
3. lis 2016

@kolibricek36 já ho mívala taky ale ted po potratu sem taky koukala 🙂 jinak dneska teda bez ducha no :(

kolibricek36
3. lis 2016

@petuliee bohužel, já měla revizi ZT v lednu - takže chápu

kolibricek36
3. lis 2016

@petuliee spodní je z dneška

lavender19xx
3. lis 2016

@kolibricek36 paráda, takže tulení naplánovat a jde se na věc 😉.

Já jsem zase rozpačitá... (ano, po pár dnech klidu) Zkoušela jsem čípek, včera teda jsem na to úplně zapomněla, no a pořád byl jak bahno.. Je možné, abych ho tak měkký měla od úterka až do dneška?? Nebo mohly být eventuálně dvě ovu za sebou? Protože dneska jsem zase cítila takové ty ovu bolesti a nepřipadá mi normální, abych je s pauzami měla od pátku, čili 7 dní... Dnes jsem 13DC, teď mě mrzí, že jsem pro nachlazení už nedojela ty ovu testy, věděla bych to trochu přesněji.

petuliee
3. lis 2016

A ty moje jsou jak ten tvuj 1

upuska
3. lis 2016

@lavender19xx uklidní tě, když ti povim, že s tou rozpačitostí v tom nejsi sama? 😀 druhá ovulace by to asi klidně být mohla, i když netuším, jestli takhle rychle za sebou..škoda těch testů...ale já už taky nevím čím se řídit..podle hlenu, čípku a beďáru na bradě bych řekla, že ovulace byla v úterý, moooožná včera...ovšem bolesti žádné..ani v podbřišku a pozor! dokonce zatím ani prsa necítím..no a taky jsem se nechala strhnout davem a od úterka testuju, samozřejmě jsou tam jen dušíkové, i když minulý cyklus jsem měla touhle dobou test téměř pozitivní, takže jsem zvědavá, jaké příznaky a náznaky přinesou další dny..už jsem si i řikala, jestli si zase nenechám udělat ultrazvuk..ale rozhodli jsme se tulit obden, tak bychom to čistě teoreticky neměli prošvihnout..

janina29k
3. lis 2016

@petuliee u mě dneska taky bílo

@kolibricek36 to vypadá dobře, tak ať se zadaří 😀

kolibricek36
3. lis 2016

@lavender19xx no, u mě je rozhodující, že ovu zřejmě u mě funguje 😀 😀 😀 mi taky teče neskutečně z nosu od včera - no představa dalších ATB mě děsí ....
@janina29k no snad - že by se stal zázrak

kolibricek36
3. lis 2016

@petuliee no možná je ještě brzo ....

kolibricek36
3. lis 2016

@upuska nechala jsi se strhnout davem - tedy takovou tě neznám 😀 😀 😀

petuliee
3. lis 2016

Jj zkusim zas az za 2dny 😊

kolibricek36
3. lis 2016

@petuliee nevím kdo ale někdo tu psal že stačí obden - tak nevím....

upuska
3. lis 2016

@kolibricek36 jsem taková slabá povaha 😀 😀 😀 ty ale hlavně nemaroď, prosim tě, udělej si nějakej dobrej čajík a s mužem to vypoťte..a to by bylo, aby nebylo..držim palce :-*

kolibricek36
3. lis 2016

@upuska dík zlatíčko

petuliee
3. lis 2016

Jj a az se tam acne neco tvorit tak denne 😊

lavender19xx
4. lis 2016

@upuska uklidní... 😀
Když to je k zlosti, že si řekneš jeden den- je to tak. A jsi klidná, že už to probíhá a že jsi tentokrát ovu neprošvihla. A za pár dní tě čípek takhle podrazí a ty hned váháš, že tím pádem spermoušové už budou z toho lítání vyšťavení a chcípnou dva centimetry od vajíčka se slovy "sorry baby"... 😀
No nic, naděje umírá poslední, jinak dvě ovu, když jsou za sebou, tak právě po pár dnech od sebe- při prvním se nezvedne hladina LH a proto začne probíhat druhá..
Jo jo, obden je to jistota, takže držím pěsti 🙂

Strana