icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

tornadolu
5. lis 2016

Ahojky holky muzu se vás na něco optat je mi trapně se ptát ale urcite mate víc zkušenosti než ja 😉 dneska mě bonelo bříško jako kdyby mela dojit MS ale nic,MS mam dostat 9.11.a cejtila jsem ve spodu takový nevim jak to mám říct roztáhnuti jako kdyby čípek byl roztáhli, nikdy jsem nepozorovala čipek.snad neotravuji..předem dekuji

janina29k
5. lis 2016

@veronikaangel měla jsem to podobný, když jsem čekala syna. Jen se moc nespoléhej na to, že by v pondělí mohlo být vidět něco na UTZ. Já měla testy negativní, na UTZ nic a podle vyšetření to mohlo být tak i tak. Až po týdnu se mi na testu ukázali // a dokonce na UTZ bylo něco málo vidět. A to jsem při prvním vyšetření měla týden zpoždění.

@luciasek1987 držím, a když se to nepovede přirozenou cestou, tak dr určitě pomůžou!

marticka_20
5. lis 2016

@veronikaangel JJ jsem o něco déle než ty 🙂 První čárky se mi objevily dva týdny po ovulaci,testy jsem zkoušela tři- pár dní po sobě,šlo vidět jak čárka sílí 🙂 Zkus clearblue,ten je dobrej,ale dražší 🙂 ale myslím si,že pokud jdeš v pondělí,tak ti to řeknou z krve a budeš hned vědět🙂 dej pak vědět,držím pěsti🙂

lavender19xx
6. lis 2016

@veronikaangel vypadá to hodně nadějně 😉 (testy prostě někdy nevyjdou ze začátku), proto radím vyčkat, ono ani na gyndě nic ještě nemusí vidět, leda kdyby vzali krev na hcg.. Podle té bazálky a čípku bych tomu věřila 🙂.

@luciasek1987 držím, zkus se dát do pohody a zaměřit se teď myšlenkama na něco jiného, i když je to těžké.

lavender19xx
6. lis 2016

@tornadolu v pohodičce, kde jinde by ses zeptala 😉. Pokud jsi zkoumala čípek, chce to dělat častěji, abys viděla, jak se mění v průběhu cyklu. Pokud byl měkčí a otevřenější, tak to bohužel znamená přicházející ms (nebo jindy ovu), při těhu by zůstával tvrdý a uzavřený. Pěkně je to popsané tady: http://www.symptomy.cz/kontrola-delozniho-cipku

tornadolu
6. lis 2016

@lavender19xx dekuji uvidíme jestli dojde MS

petuliee
6. lis 2016

@tornadolu drzim Palce aby nedosla 😊

tornadolu
6. lis 2016

@petuliee taky bych rada ale zas abych nesla na vyvolavačku 😓

petuliee
6. lis 2016

@tornadolu snad nee

veronikaangel
6. lis 2016

@lavender19xx Ahojky a děkuji za Tvůj názor 🙂 dnes test nega, ale MS stále nikde... BT 37, čípek někde vzadu a tvrdý... 34DC...

veronikaangel
6. lis 2016

@janina29k Děkuji za názor Jani, uvidíme zítra, ale já už moc nedoufám... :(

kastanek87
7. lis 2016

holky mám dotaz za kamarádku, měla dostat MS myslím 27.10., pátek až neděle na testu viditelná čárka, žádný duch, ale nesílila :( dneska ráno test teda nedělala, ale měřila si BT a má ji 36,4. Před tím byla BT 36,8. Myslíte že to odejde s MS? Mělo by ne? Máte někdo zkušenosti s mimoděložním? To by měla BT vysokou, ne? Už jednou měla mimoděložní,ale to teda začala dost krvácet, pak ZT ve 12tt a teď je to teda nejspíš to biochemické ☹ má strach aby to odešlo samo a nebylo to zas mimo. Nejspíš nezbyde než čekat, že? U doktora zatím nebyla, že počká do středy jestli se MS rozjede.

kolibricek36
7. lis 2016

Holky, mela bych dotaz, beru ATB od soboty
MS by mela dojit tak kolem 16.11. mam strach aby se pokud se zadarilo, aby zas nebylo ZT.... Me to desi- ted jsme se fakt snazili - hlidala jsem i ovulaci....

yelowangel
7. lis 2016

@kolibricek36 Jsou to ATB co můžeš i v těhotenství? Doktor když ti je píše by se tě měl zeptat jestli můžeš být těhotná, pokud ano měl by ti napsat např. Augmentin nebo nějaký podobný co by neměly dělat problém. Pokud se tě ptal nebo si mu to řekla můžeš být v klidu je hromada ženských co jako těhotné berou ATB, při porodu se taky v určitých případech dávají.

kolibricek36
7. lis 2016

@yelowangel na te pohotovosri byl jakysi podivin, nezeptal sd a ja si v ten okamzik to neuvedomila. Dneska jsem se ptala dr. zda by mi to nezmenila, a ona ze ne. Ze uz to zabira. Mam to do patku.

upuska
7. lis 2016

@kolibricek36 a jak ti je, je to lepší?

kolibricek36
7. lis 2016

@upuska lip, ale podbriek boli nehorazne

yelowangel
7. lis 2016

@kolibricek36 a jaký teda bereš? Nebo ptala ses doktorky jestli tyhle vadí?

kolibricek36
7. lis 2016

@yelowangel biseptol- v letaku je ze se nesmi v prvbin trimestru. Minule jsem mela taky ATB - gynekolog mi tvrdil ze pokud jeste neni placenta nic se nedeje

lavender19xx
7. lis 2016

@kolibricek36 zkus na to teď nemyslet, připočti si cestu vajíčka do dělohy + následný proces zavrtávání, třeba to vyjde a ATB to neovlivní 😉

kolibricek36
7. lis 2016

@lavender19xx podle aplikace ovulace byla v sobotu a MS mi to ukazuje na 19. 11. , ale ovutest byl pozitivni ve ctvrtek- no proste 17.11. jsem 29 DC- proste jsem z tech vypoctu zmazena- ale zahrabu se dk perin a kouknu na nsjakou komedii....

silvie15
7. lis 2016

Ahoj. Můžu mít dotaz? Mam už 4dny zpoždění a BT okolo 37.6 TT je však negativní a ani gynekolog nic nenašel. Píchnul mi injekci ze pokud jsem tehotna tak se nic nestane a pokud nejsem tak to dostanu. Myslíte že je tu alespoň nějaká šance ze jsem těhotná ?

beata.n
7. lis 2016

Ahoj ženy 🙂

Tak jak jste na tom? Já měla ovulaci min.pondělí, tak jsme se snažili-i před ní a teď nastává ten veliký čas čekání 😠 🙂 Je hrozný čekat do příštího týdne.

kolibricek36
7. lis 2016

@silvie15 Mozna jsi mela posunutou ovulaci, tak nic neni videt

silvie15
7. lis 2016

@kolibricek36 snad. Strašně moc po mimi toužíme

janina29k
8. lis 2016

Dobrý ráno ženy. Jdu si k vám vylít srdíčko.
O víkendu říkám manželovi, že tady ten týden bych někdy mohla mít ovulaci a že by to chtělo trochu toho tulení. Bohužel má odpolední a to znamená, že odjíždí dopoledne o půl jedenáctý a vrací se po devátý. Tak jsem za ním šla, že bysme se mohli potulit ještě ráno, protože večer bude unavený a on že až večer. A večer přijede a začne, že je unavený a šel spát až o půl druhý ( jeho blbost, když tak dlouho musí hrát ty svoje hry). A že zas až ráno. Tak jsem zvědavá co z něho vyleze, až se vzbudí.
Už máme jednoho syna a manžel stále říká, že druhý mimčo nebude tak dokonalý jako on. Když jsem byla poprvé těhotná, tak se bál jaký bude táta a z malýho je naprosto poprděnej. Jak ho mám přesvědčit, že i to druhý bude stejně dokonalý? Proč to s ním musí být vždycky všechno tak těžký, než se k něčemu odhodlá?

veronikaangel
8. lis 2016

Ahoj všem holky... tak nemám dobré zprávy... Byla jsem včera na gyn a ještě, že jsem tam jela i na vyšetření. Našla mi cystu na levém vaječníku 6cm, kterou už tam mám 4 roky, protože když jsem byla před rokem na laparoskopii, tak mi jí nevyndali, protože jí tam údajně neviděli a ke všemu mám zapouzdřený celý vaječník (prý endometrioza), takže ani není vidět. Musím přestat krvácet a potom jdu na operaci.... :( Takže místo mimi mě čekal fakt velký šok....

janina29k
8. lis 2016

@veronikaangel to je mi líto. Ale podstatný je, že na to dr konečně přišli a teď s tím budou něco dělat. A až budeš mít po operaci, tak bude mimi.

veronikaangel
9. lis 2016

@janina29k Přesně jak rikas, Jani. Oni uz na to přišli pred 4 lety, kdyz ta cysta byla jeste mala, ale na laparo mi řekli, ze nic nenašli a ze jsem údajně zdravá a ted se to diky lekarskemu pochybení zhoršilo. Uz to chci mit venku.

janina29k
9. lis 2016

@veronikaangel to chápu. Taky bych to chtěla mít za sebou co nejdřív. Tak to dr. pěkně zvorali.

Strana