Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Dobré ráno. Tak jak u Vás? Já včera večer začala špinit, přes noc nic, tak uvidím co bude přes den.
Tak kdo holky na to hned ráno vlitl? 😉
@tornadolu no ted ber do 24 dc. Pokud dostane s ms tak to bude zase 1dc a zase 15dc budeš brat.
@dagmarj ja.Ale jen proto ze beru ty kapacky a kdyby se zadarilo (coz by byl po roce od minuleho tehu zazrak) tak at do sebe nevalim svinstva. Ale test čistý jak slovo boží 🙂
@bonynka1981 uz to vím zavolala jsem di a ještě jednou mi to řekl 😉 tak paráda snad se zadaří
@dagmarj nikdo.. 🙂
Já jsem na to vlítla odpoledne, s ovu testem, kde je pidi duch. Jsem dnes 4DC, čeká mě "tulení nanečisto", tak jsem zkoušela, jestli už třeba tělo něco nechystá.. mohlo by, sice nanečisto je to taky fajn, ale... 😀
@lavender19xx kolikáty DC že jsi?
@kolibricek36 dnes 4DC, je to brzy na ducha, co? Ale mně připadá, že mám ovu lehce dřív než uprostřed cyklu, kdyby se posunula ještě na dřív, tak by to nebylo tulení nanečisto, ale načisto 🙂, ale stojím nohama na zemi.
@lavender19xx tady ty máš nějak krátkou MS - já tedy jsem 5 DC - počítáno od začátku špinění - a asi budu špinit ještě tak 2 dny - ale pak už se na to vrhnem - manžel dostane zákaz teplé vany - pouze se může sprchovat - jinak to bude zas a opět na nic jak vždy 😠
@kolibricek36 zkrátila se mi nějak... No někde jsem četla, že bys ms měla počítat až od prvního dne krvácení, ne špinění. Třeba jak výše @janina29k píše, že včera večer začala špinit a v noci nic- pokud začala krvácet dnes, ms by měla počítat až ode dneška.
Vrhněte 🙂, místo teplé vany můžete dát jemnou masáž, aspoň já to tak mám v plánu 🙂
@lavender19xx takže jsem 4DC jak ty 😀
@kolibricek36
@lavender19xx
ahoj holky taky jsem dnes 4dc 🙂 tak pokud nevadi tak bych se k vam pridala jak dlouho uz se snazite? ja byla pred mesicem a pul na laparoskopii a tak jsem dostala ovu az pozdeji a ikdyz ted byly na testu dusi a spozdeni dva dny. tak se ms rozjela v plnee parade. takze jsem zvedava na tenhle cyklus a hlavne kdy bude ovu.
Ahoj snazilky, jsem tu nova. S pritelem jsme uvazovali o miminko uz nejakou dobu. Na konci zari jsem vysadila "antibabies", v rijnu dostala MS a dalsi ne a ne prijit(uz 33DC nic). Davali jsme si pozor. Vcera byl prvni den, kdy jsme to zkusili poprve. Tedy v druhem mesici po vysazeni. Je mozne otehotnet, kdyz to mam takto rozhazene? Ovulacni testy nemam a bazalni teplotu jsem si nemerila, ale citim na sobe, ze jsem trosku "teplejsi'. Jinak jsem brala "antibabies" dva roky. 🙂 Predem moc dekuji za odpovedi.
@jullli přidej, a budeš ovu testovat? Já tentokrát jo, mimoto zkoumám i čípek, protože na měření bazálky nemám 🙂.
Snažíme se od června, takže chvíli v podstatě. Myslela jsem si, že to nebude zase taková věda, když je všude kolem mě tolik dětí, ale zatím se teda nezadařilo, na vině je trochu i to, že splašit pod jednu střechu přítele a ovulku v jednom čase není tak lehké, jak by si jeden myslel 🙂, ale zatím to beru sportovně.
@lavender19xx já stále ještě špiním, ale teď mě začalo strašně bolet břicho, takže se v noci rozjede v plný parádě 😠
@lavender19xx ano ano budi tedtovat urcite ovulaci 13dc jdu na kontrolu k dr tal jsem zvedava. Je tak to ja merim i bt cipek nedavam zase ja 🙂od cervna to je super ja bohuzel asi uz od brezna,ale jedno ditko doma mam a mam zasebou i potrat a bohuzel po nem se rozjeli problemy nebyla ovulace takze proto ta laparka. A hned po laparoskopii byla ovulace jen se nepovedlo takze snad bude ovu i tenhle mesic 🙂
Tak holky, zítra/pozítří by měla přijít MS..zatím žádné příznaky, což není obvyklé, normálně fakt umírám🙂 minulý týden byl ale hrozný, to jsem byla nafouklá, všechno mně bolelo, bolesti v podbřišku i ve vaječníku, v kříži, akné.. děs běs..no a teď, chvilku před MS ticho po pěšině a cítím se nezvykle dobře🙂 testík zatím negativní, zkusím zítra ráno a uvidíme, jestli se třeba nááhodou něco neukáže🙂
Ahojky ženy tak se muzem s přítele snažit dal 😉
Mete některá zkušenosti z Gynprodyl?
@tornadolu Já jo. O co se jedná?
@yelowangel jen se ptám začínám to brát za hak dlouho jsi otěhotněla?
tak MS stale nedorazila ale stáleduchuju....

@upuska a jinak je šťastná? 🙂
No právě 5 dní, 4 dny krvácení, pátý den špinění.. Tak to je fajn, že už máš pohodu, já v podstatě taky, maras je to většinou první dva dny.
No asi za to mohly makové koláčky včera, že mi bylo tak těžko, možná jestli ten mák nebyl už špatný. Dneska jsem se po práci tak navečeřela s chutí a pak zase mu to nebylo vhod, že je plný, to je děs.. 🙂 No prostě čaj na chvilku odložím, nebudu to hrotit.