Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
jo, to já poznám, myslela jsem všeobecně 🙂
@snehulacka vseobecne - je to tak v polovine cyklu - nebo jeste je lunarni faze, ktera je obvykle 14 dni
@snehulacka ahoj, ovu? Všelijak 😉 Buďto nějakou appku, nebo zde: http://www.plodne-dny-vypocet.cz/?idm=&ds=&newdz=1, ale kdy to kvítko proběhne, who knows... 🙂
Já si přeju, pokud ta mrcha červená zítra dorazí, ať nejsem moc zklamaná, i když to se nedá potlačit.
@lavender19xx , myslím, že zítra bude klid a budeš kupovat testy 😀
@snehulacka tak.. po sedmi měsících se snažím zůstat nohama na zemi, protože to zklamání je vždycky velké. V opačném případě bych skákala tři metry vysoko 🙂
Ahoj holky, prosím o radu...stalo se mi, že jsem podle ovu testů i teploty měla ovulaci 11DC a teď jsem 4DPO. Dnes jsem byla u Dr. ona je až odedneška, tak jsem tam nemohla jít dříve...a ona mi řekla, že těmhle věcem, jako ovu testy a teplota ňák nevěří a udělá mi utz. Podle něj ještě ovu neproběhla, viděla tam folikul 18mm a sex mám mít ve čtvrtek, pátek, sobotu, nejlépe v pátek. A PAK MÁM ZAČÍT BRÁT Gyndprodyl.
Stalo se vám někomu, že by se vám to tolik lišilo???? Je to 8dní rozdíl, a to se mi zdá fakt dost 😲 Ovu bych tedy podle ní měla mít asi v sobotu, že? To budu 19DC. Tak snad se cyklus prodlouží, protože mám cykly26-28dní 😕
DC chápu, co je DPO 😲
@snehulacka Den po ovulaci 🙂
@terka228 Tak já bych mudr asi věřila, přeci jen na UZ to vidí a teplota se může změnit, když jsi nemocná, nebo si dáš alkohol apd.,ne?
@lavender19xx věřím no ☹ Ale držím palce a kdyžtak pozor na strop 😀
@snehulacka jj, určitě jí věřím, i mi folikul ukazovala...jen mě prostě zaráží ten nesoulad....určitě se budu řídit tím, co mi řekla. Prostě mně to zarazilo...
Ja jsem tento mesic mimo hru. Nejak jsme to propásli ☹. Pritel byl marod.
@terka228 stalo se mi něco podobného v září, šla jsem na kontrolu skoro ke konci cyklu v domnění, že už mám ovu za sebou a doktorka, že teprve přijde.. Tak jsem posichrovala tulení, ale nevyšlo to. Přitom jsem lehkou ovu bolest cítila před polovinou cyklu a v době, kdy mi řekla, že ovu teprve proběhne, vůbec nic. Tak nevím, jsem volako zmätaná 🙂.
@snehulacka na strop dám pozor 🙂, no zatím je to zpoždění jen pár hodin, což je nic, radši jdu vařit, abych se nějak zabavila 😉.
@lavender19xx Zdárek, kontrolovala jsi čípek? Držim palce, aby ta vánoční dřina, byla po zásluze odměněna 😀 🍀
@lavender19xx no právě, já taky měla bolesti, ovu test i nárůst teploty, ale na utz mi ukazovala ten folikul, no tak nevím...
@upuska no joo, to jsi ty, po týdnu se tu objevíš a hned se zeptáš na čípek 😉 😉 😀. Zkoumala jsem ho ráno, byl jen trochu kratší, jinak asi stejný. Jsou dvě možnosti- buďto se mi zase (po nějaké době) prodloužil cyklus z 26 na 28 dní, nebo to bude odměna za vánoční dřinu 🙂.
@terka228 tak jediné, co mě napadá dál, je druhá ovulace..
@lavender19xx no jo, ale týden od sebe???? To je divný, ne??? Jako odedneška dělám znovu ovu testy...
@terka228 to je dost, no.. čert ví, snad testy pomůžou 😉
@lavender19xx důležitá jsou fakta, no 😎 😀
Holky, narazila jsem na listovku, berete, nebo jaký na to máte pohled? A kdyžtak jakou značku? Zkusímještě něco vygooglit, ale času málo 😀 Já nechci brát nic zbytečného, jsem i takový člověk, že raději homeopatika :-/
@snehulacka Zezacatku jsem nebrala, ted uz beru, i nastepenou (ale to spis, ze jsem takovou sehnala a ne moc drahou)..pravidelne jsem ji ale zacla brat az po tom, co se nam jiz skoro rok nedari, tak chci vyloucit i tyhle faktory.. ted v zime holt pestrou stravu nezarucim..ale videla jsem tu diskuzi, ze nekdo bral dve lzice otrub nebo neceho podobneho, zkus pohledat..
@komive nastepenou? Co to? Jde sem vložit odkaz, název přímo? Já pestré stravě taky moc nedám, zas nechci přes zimu kupovat tu skleníkovou zeleninu :-/
@komive už to vidím, že je čistá 🙂
@snehulacka beru listovku už tři měsíce, v lékárně ti poradí. Někdo má ale problém se vstřebáváním listovky, tak je lepší Femibion, který už je ale dražší.. ale to bys už věděla od doktora, že máš brát něco spešl 😉.

@snehulacka no to tedy, spolehlive nebude - spis musis podle hlenu.... Nebo zkus ovu vychytat testy. ....