icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

klarinka999
31. led 2017

@katka9184 ahojky já otěhotněla při HA😂ale doktorka mi říkala,že po vysazení se nejlíp otěhotní 😉

katka9184
31. led 2017

@klarinka999 no já mám první cyklus za sebou, za 5 dní by měla být ms, snad nedorazí :(... Prášky jsem vysadila začátkem ledna, ale pochybuji, že se to povede na první pokus

skripmart
31. led 2017

@katka9184 ahoj ... jsme na tom stejně 🙂 mám 6 dní do MS tak čekám a čekám... nicméně blbě mi je už pár dní... únava... včera jsem zvracela...

krisatko
31. led 2017

@upuska jen genetická konzultace a čekáme na pitvu. Budou dělat všelijaké vyšetření přímo jemu ...

katka9184
31. led 2017

@skripmart tak já nemám ani jeden příznak, jen jsem měla citlivé bradavky

kolibricek36
31. led 2017

@krisatko tak snad to bude bobrý - jen jste si vybrali to horší 😇❤

veronikav31
31. led 2017

@katka9184 na příznaky nekoukej, mě krom občasné bolesti břicha není nic,ani bradavky,ani prsa,nic

janina29k
31. led 2017

@tornadolu nevidím tam nic

@krisatko určitě se brzo zotavíš a andílek vám určitě pomůže k dalšímu mimču co nejdřív

janina29k
31. led 2017

jinak u mě nic novýho, jen jsem odolala koupi tt, kdybych ho koupila, tak bych ho i rovnou zkusila a já to chci vydržet aspoň do pondělí, pokud teda nedorazí

gnozka
31. led 2017

@katka9184 v podstate vsechny me kamarádky otehotnely hned po vysazeni 🙂 neházej flintu do Zita !!

katka9184
31. led 2017

@gnozka hned první cyklus?

cristie
31. led 2017

Holky ja dneska si delala test a nic, jsem 5 dni po terminu ms, ale prvni cyklus...ja chci aspon cervenou 😢 dneska me boli bricho a mam pocit ze to dostanu, budu i za tohle rada .... zacala sem pit kontryhel... a cetla sem ze po vysazeni do 3 mesicu je nejvetsi pravdepodobnost...ja uz asi nic, co?

janina29k
31. led 2017

@cristie to nevíš jestli už nic, já měla pozitivní test až 14 dní po zmeškání MS. Nebo je taky možný, že bude chvíli trvat než se ti znovu MS ustálí.

cristie
31. led 2017

@janina29k jj proto bych byla rada i za to, chci se vyhnout vyvolavacce... no zatim co takhle sleduju tak kazda druha hned v prvni otehotnila ...

janina29k
31. led 2017

@cristie tak to měli štěstí. Já mám taky zpoždění od soboty. V sobotu a včera mě strašně bolelo břicho, ale zatím nic. I když já mám problémy se štítnou žlázou, takže rok jsem ji dávala do kupy a teď pokud to nedostanu nebo se to zase nezadařilo, tak vyrazím k dr, aby mě zkontroloval

krisatko
31. led 2017

@cristie může být rozhozený cyklus. Já měla první o týden delší a otěhotněli jsme po druhém cyklu-necyklu. Trval asi 53 dní.

cristie
31. led 2017

@janina29k
@krisatko
Ta stitka je pacholek no, resila to kolegyne... a rikala ze asi 7 mesicu se snazili, ale pred 13 lety... ja k doktorovi taky pujdu, ale az nedorazi ani druha, tim ze planuju mimi, tak nechci dalsi hormony,jinak bych sla na vyvolavacku ted... no tak to by bylo dobry, kdybych to dostala a ten druhy uz ne 🙂 pomahala si tomu nejak?

gnozka
31. led 2017

@katka9184 jo jo 🙂 pry bývá vetsinou v těch prvních cyklech ovulace silnější . Ja u prvního otěhotněla u druhého cyklu . Na první dobrou . Před tim jsem brala léky po operaci tak ten první jsme si museli davat pozor .

katka9184
31. led 2017

@gnozka tak budu doufat, už mám tt, dneska mi přišel balíček.
Ale chci ještě s testováním vydržet, musím být silná :D

janina29k
31. led 2017

@katka9184 právě proto jsem byla ráda, že v lékárně bylo plno lidí a já tam ani nešla

katka9184
31. led 2017

@janina29k za jak dlouho mas mít ms? Já v neděli...Snad nedorazí no.
Měla jsem zvláštní ovulaci, tak doufám, že normálně proběhla.

janina29k
31. led 2017

@katka9184 měla dorazit v sobotu, ale zatím nic
Stejně být mámou je ten nejúžasnější pocit na světě, když k vám ten malej dareba příjde se potulit je to úžasný. A doufám, že budu mít ještě jednu možnost to zažít. Hlavně vím, jak je úžasný mít sourozence a o to svého syna připravit nechci. Jedině že by se to prostě po druhý nepovedlo

gnozka
31. led 2017

@katka9184 to znám 🙂 me první tehotenstvi ukázal ovulacni test 🙂))) ja doma tt nemela 🙂 a mela jsem dostat ten den ms . A ze srandy jsem si vecer udelala ovulacni a tam dve čárky . Rikam . To je nejaky divny 🙂)) rano jsem pelasila pro tt a bylo to tam . Budu Ti moc držet palce ! Ja to mam dostat o víkendu ale asi uz prijde ms :/ ale tak nevadi 🙂 byl to teprve první pokud 🙂

zak1991
31. led 2017

Všechny vás tu zdravím, ráda bych se k vám připojila (jestli můžu). Pořádně nevím, jak to tu chodí... Jestli o sobě mám něco říct, nějak se představit, nebo tak...

janina29k
31. led 2017

@zak1991 ahoj, řekni co chceš. Hlavně aby jsi se tu cítila dobře a přeju ti abys tady dlouho nepobyla

katka9184
31. led 2017

@gnozka Tohle bude moje první, moc se na něj těšíme a rádi bychom, aby to vyšlo co nejdříve.
Moc ráda bych to dala příteli k Valentýnu 🤰

zak1991
31. led 2017

@janina29k Děkuji, že jsi se ozvala a odpověděla mi. 🙂 Díky i za přání, ale moc šancí tomu nedávám... ☹ Už jsem to jedou vzdala, ale manžel mě přesvědčil, abychom to ještě zkusili.

gnozka
31. led 2017

@katka9184 to věřím . Znám to . Me bylo uz 34 kdyz jsme plánovali první . A chtěli jsme ho mít hned po svatbe ale buch . Rekli mi ze musím na operaci se srdcem ze muzu byt těhotná az po . Takže jsem se sesypala . Rekli mi to 14 dni před svatbou . Takže jsem se nemohla dočkat az budu mít po a budeme to toho moc prastit . Jak uz jsem rekla byla moc rada ze to vyšlo tak rychle . Po tom čím jsem si musela projít . Úplne chapu jak se citis . My ted plánujeme druhe . A naivně jsem si myslela ze uz to nebudu tak hrotit a je to snad jeste horší !!

janina29k
31. led 2017

@zak1991 tak třeba se to tentokrát podaří

zak1991
31. led 2017

@janina29k Musím přiznat, že po dvou letech přestávám doufat...

Strana