icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

janina29k
6. únor 2017

@skripmart taky držím palce aby to vyšlo a potvora nedorazila

tornadolu
6. únor 2017

Akojky holky ba ginde jsem dopadla na výbornou sliznice dorosla.koupila jsem kontryhel čaj muzu ho pít každý den 1 pytel kdyz nehlídám ovu?

katka9184
6. únor 2017

Ahoj děvčata, já už druhý den meškám ms...ale břicho mi bolí, jako bych ji měla každou minutu dostat. Pokaždé, když jdu na záchod, tak se modlím, aby tam mrcha nebyla.

skripmart
6. únor 2017

@katka9184 já to zatím ještě nedostala ... tak uvidíme 🙂

zak1991
7. únor 2017

Ahoj holky, omlouvám se, ale musím si sem jít pobrečet... Zase nějak nezvládám. ☹ Minulý týden jsem měla sraz s kamarádkou, která je v pátém měsíci. Dlouho jsem se s ní neviděla, dokonce jsem se toho setkání bála... Vím, že to zní hrozně, ale je to tak... ☹ Nějak jsem to zvládla, dokonce jsem se sama divila, jak dobře. A včera to na mě zase nějak padlo. Ano, kamarádce miminko moc přeju, měla jsem radost, když jsem viděla, jak se těší. Ale... Pořád i tak si říkám: „Když může ona, proč ne já?!“ Omlouvám se, muselo to nějak ven, nikdo jiný by mě asi nepochopil.

sarkakl
7. únor 2017

@zak1991 ahoj jo ja jsem resila to same jsem po potratu a kamaradka je ve stejnem tydnu jako bych byla ja 12tt. V hlave se mi honilo hodne myslenek. Spis me to mrzelo.

skripmart
7. únor 2017

Tyjo, jsem netusila, ze existuje krevni test co si muzete udelat doma ... Innova Pharma ZAP hcg ... Zkousela jste nektera? Pozitivni vysledek pry uz 8den od pocetí ...

katka9184
7. únor 2017

@skripmart Já už jsem o tom slyšela, ale nikde jsem neviděla, to jde koupit asi jen v lékárně viď?

skripmart
7. únor 2017

@katka9184 A nebo objednat na netu .... jak ses na tom?

katka9184
7. únor 2017

@skripmart Třetí den meškám...břicho mi včera večer hořelo, dneska tam mám takové motýly...nevím, jak to popsat, asi jsem cvok.😀

skripmart
7. únor 2017

@katka9184 🙂)) Taky meškám ale test opet negativni .... tak nevim 🙂)

katka9184
7. únor 2017

@skripmart Já další nedělala, koupím když tak zítra nebo ve čtvrtek, když nedorazí a máš nějaké příznaky? Já teda cítím břicho, jako bych to měla dostat.

skripmart
7. únor 2017

@katka9184 Jsem nafoukla ... coz normalne nebyvam a zatim nic nenasvedcuje, ze bych to mela dostat .... tak uvidime 🙂

katka9184
7. únor 2017

@skripmart Tak to já jsem taky no, i můžu říct, že nemůžu moc na záchod, ale to mám často, takže to nepřikláním k těhotenství

skripmart
7. únor 2017

@katka9184 ¨ja prave mam vzdycky tak dva dny pred tim nez to mam dostat prujem a ted nic ... tak uvidime ..

katka9184
7. únor 2017

@skripmart A kolik dní už meškáš, ty máš asi víc dnů než já viď? Snad nám to vyšlo...mně spíš dneska nejde do hlavy to lochtání dole, nevím jak to popsat, není to jako bolest...je to příjemné, zvláštní...

skripmart
7. únor 2017

@katka9184 Nene, mene ... mela jsem to dostat vcera

katka9184
7. únor 2017

@skripmart Aha, já myslela, že už je to déle...se mi to tady motá :D.
No já uvidím, jak to bude dál...jinak žádné příznaky nemám.
Akorát včera mě musel přítel namasírovat záda, spíš jako u ledvin, ráno jsem vstala a hodně mi tam bolelo, teď už to cítím jen trošku.

skripmart
7. únor 2017

@katka9184 Nene .. a ted zacinam spinit, tak se to nejspis rozjede

katka9184
7. únor 2017

@skripmart Třeba ne, a i kdyby, tak špinění neznamená ms 🙂

veronikav31
7. únor 2017

@katka9184 já dnes mám 1dc, tak jedeme nanovo 🙂

katka9184
7. únor 2017

@veronikav31 Tak snad se zadaří 🙂, já ještě uvidím, podle toho, zda dorazí ms nebo ne.

skripmart
7. únor 2017

@veronikav31 Tak to jsme na tom stejne, predpokladam, ze se to behem dneska rozjede ... tak si budeme drzet palce aby to vyslo priste .... ja tedy zvazuji zda to na par mesicu neodlozim, otehotnet pristi cyklus by znamenalo mit doma stira ... na Vanoce rodit taky nechci a lednoveho kozoroha uz jednoho sestileteho doma mam a mit jeste jednoho, tak by me trefilo 🙂)) tudiz zase tak aby to vychazelo od unora dale .. ale probereme to jeste doma 🙂 Kazdopadne Tobe drzim palce 🙂

veronikav31
7. únor 2017

@skripmart my doma máme vánoční dítko a mě je jedno zda druhé bude taky narozeno v prosinci,hlavně,aby se to povedlo

skripmart
7. únor 2017

@veronikav31 Chapu 🙂) Ja mam prcka z minuleho vztahu a s ex si ho na Vanoce stridame, jeden rok ho ma tata a jeden rok ja, tenhle vychazi na me ... a ja nechci riskovat, ze bych byla dalsi rok 24 bez nej, ze bych byla v porodnici ... ale snazime se teprve mesic, takze jsem tomu jeste nepropadla .... kdyby to trvalo dele, asi mi bude jedno i kdyby se to melo narodit na prestupny rok 🙂)

jarendy
7. únor 2017

Ahoj holky, tak se přidávám, pač vidím, že jsme na tom zhruba podobně 🙂 MS čekám zítra v noci a strašně si přeji, aby nedorazila. Nejen proto, že se o miminko snažíme, ale hlavně si ho s mužem hrozně přejeme (to vám asi nemusím vysvětlovat, to tak máme asi všechny 🙂 ), ale taky pro to, abych se nemusela svíjet v noci v koupelně na zemi v neskutečných menstruačních bolestech ☹ dělala si některá z vás tt předem? A máte nějaké příznaky? Mně je třeba hrozně špatně po ranní kávě, ale odpoledne už mám hrozný hlad a nevím co bych snědla O🙂 Myslíte, že by to mohly být těhu příznaky?

katka9184
7. únor 2017

@jarendy Vítám tě mezi námi 🙂.
Já meškám ms už třetí den, příznaky žádné nemám, kromě bolavého podbřišku. Testovala jsem v den očekávané ms a tt byl negativní, tak ještě počkám dva dny a udělám další 🙂

jarendy
7. únor 2017

děkuji za přivítání 🙂 i kamarádce se zobrazil pozitivní test asi až týden po vynechání, takže naděje pořád je! Přeju, aby byly co nejdříve // a hlavně aby mrška nedorazila!!

lavender19xx
7. únor 2017

@zak1991 tyhle pocity jsou normální, nic si z toho nedělej 😉. Člověk nemůže být pořád optimisticky naladěný, já si v takovém případě říkám- funguje to jinde, tak se jednou zadaří i u mě 🙂.

katka9184
7. únor 2017

Hezký večer děvčata...tak u mě je to taky ztracené, teď se mi trošku objevil takový zvláštní výtok, břicho pořád bolí, takže mrcha určitě dorazí :/ a já už doufala, že se to vážně povedlo :/

Strana