icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

kkac83
12. dub 2017

@amisk 👍 můžu jen gratulovat 🙂

amisk
12. dub 2017

@kkac83 dakujem moc 😉

lavender19xx
12. dub 2017

@kolibricek36
@gnozka
Tak já tu někde četla, že to není dobré v prvním trimestru, mám břízy 🙂, ale zatím se to celkem dá vydržet, nedusím se. A když jsem to řekla alergoložce (neřekla jsem jí, že se snažíme už delší dobu), tak ona sama řekla, že vzhledem k tomu, že nevím, kdy otěhotním a v prvním trimestru by se to užívat nemělo (čímž mi to potvrdila), bych teď teda ty prášky brát neměla, ale oční a nosní kapky se můžou (jinak jsem doteď brala cezeru, levocetirizin).
@amisk gratulace 😉

lavender19xx
12. dub 2017

@kkac83 já si to asi dneska sepíšu na papírek, délky cyklů, ms, zpoždění, všechno.. 🙂

krisatko
12. dub 2017

@lavender19xx na to já sem si zavedla sešit 😀

kkac83
12. dub 2017

@krisatko dobrý nápad, asi si taky jeden takový zavedu 🙂

kkac83
12. dub 2017

@lavender19xx co beru gynprodyl, tak si to všechno zapisuji, jinak bych byla úplně mimo 🙂 ale jen do kalendáře

krisatko
12. dub 2017

@kkac83 já do toho sešitů vždycky nalepim malý kalendář na daný měsíc. Tam si zaznacim důležitý věci jako cyklus, atd. A pak pod něj píšu kecy typu "pichlo mě v břiše vlevo" a tak 😀

kolibricek36
12. dub 2017

@lavender19xx Aha, tak to jo. Já ventolin používám jen v nezbytných případech - kdys e dusím. doufám, že už budu moci s klidem do restaurace - doufám že ten zákon bude platit pro všechny. ted se to dělá tak že tam vleze nejdřív manžel a pak se pro mě vrátí - jeli zakouřeno, tak neexistuje abych tam šla ☹

gnozka
12. dub 2017

@lavender19xx tak vidíš co Dr to názor . Je vždy to lepsi konzultovat . Ja mela v 10 tydnu lehčí chřipku bez teplot a dávala jsem si i xyzal těch par dni po konzultaci s Dr a v pohode . Ale jak uz jsem rekla kazde telo je jiné 🙂

tornadolu
12. dub 2017

Ahojky holky tak dneska mě ukrutně bolí záda 😢 nevim proč vždy to mivam před MS ale MS mam mít az tak cca za 9dni jsem nějaká nafoukla a cítím takoví zvláštní tam dole jinak me je ok příde mi ze jak kdyby mela dojit MS ale to je blbost kdyz teprve az v neděli vysazují prášky Gynprodyl.

krisatko
12. dub 2017

Teda ženy řeknu Vám, to hubnutí, to je paráda... To si tak 4 dny v týdnu dáváte kolečko rotoped, aerobik, Pilates a pak si prostě sednete a k večeři dáte šťavnaté stejk s hranolkama 😂

tea1909
13. dub 2017

@lavender19xx zatím se cítím v pohodě. Žádné špiněni ani bolesti. Jen trochu výtok. Ale ten test prakticky nesílí ☹. Sice jsem ho měla stejně pozitivni i vcera večer (což mě potěšilo, protože jsem čekala, ze večer to bude jeste slabší než ráno), ale dnes ráno stejně slabý. Už samozřejmě hned přemýšlím nad mimodeloznim. Jsem janek. No nic s tím neudělám. Zkrátka musím čekat a doufat 🙂. To mě mrzí, jak uz jsi z toho vystresovaná..ja to znám, chápu to. První se nedařilo rok, druhé teď stejně tak. Není to tak dlouho, ale na stres to stačí. Moc bych ti přála, aby se to u tebe posunulo.

krisatko
13. dub 2017

30 z 26.... Držte mi ženy palce ať to už nedorazí a příští týden mám na testu čáru jak hrom 😀

lavender19xx
13. dub 2017

@tea1909 snaž se zůstat v klidu, při mimoděložním by právě ta čárka sílila 😉.
@krisatko držíím 🙂

Holky tak jdu zrovna od doktora... bohužel on není akční, jeho věta "snažíte se od června... to je chvilka, ne?" by mě posadila na zadek, kdybych zrovna neseděla.. Tak jsem mu popsala, že to na té pravé straně fakt asi nebude normální, že mě to bolí i teď a to už jsem další cyklus, tak se teprve nad tím zamyslel a objednal mě ke svému kolegovi, že to zrevidují a udělala by se případně laparka. Jinak jsem gynekologicky v pořádku, aspoň něco 🙂.

krisatko
13. dub 2017

@lavender19xx vidíš to a to já bych zrovna měnila dr. Odešla jsem od starého hned jak mě chtěli přehodit někomu jinému že "těhotný nedělá" přitom já tehdy měla vlastně jen víc než měsíc zpoždění a testy negativní.

krisatko
13. dub 2017

Dneska mě v práci dorazil jeden dodavatel.... "Nebyla ste náhodou když sem tu byl minule těhotná?" 😔 no.. byla ☹

vjercik
13. dub 2017

@krisatko jejda,to je blbon ☹❤

lavender19xx
13. dub 2017

@krisatko takhle, on mě nehodil někomu jinému, že by nedělal těhotné.. Ale když jsem mu popsala ten problém, tak řekl, že bude lepší, když to zreviduje ten druhý, který krom ordinace dělá často i ty laparky. Po pravdě jsem čekala, že mě pošle na sono, kde by ten slepák mohl být vidět, ale neposlal, asi jsem od té návštěvy čekala moc a teď jsem zklamaná, musím se uklidnit 😀.

lavender19xx
13. dub 2017

@krisatko ale néé... to jako fakt? Ti chlapi si nevidí do pusy...

karin1712
13. dub 2017

Ahoj holky po dlouhé době se hlásím z velmi smutnou zprávou. Bohužel jsme o naše miminko v 10.týdnu přišli 😓😓. Miminko se přestalo vyvíjet a tak jsem musela včera na revizi. Jsme z toho všichni špatní. Moc jsme se těšili. Jediné co mě drží nad vodou je to ze se můžeme po 6ti nedělí zase snažit.

krisatko
13. dub 2017

@karin1712 to mě mrzí... Ale neves hlavu. Je nás tu více takových :-/

@lavender19xx no... Asi mu nedošlo že není úplně vhodné na to poukazovat. Na druhou stranu aspoň vím, že cvičení​ má smysl a už nevypadam jako tehule. Pravda.... Kdyby bylo všechno v pohodě, nastupovala bych teď na mateřskou a počítala poslední týdny do porodu. Tak asi čekal větší břicho a ono nikde ☹

karin1712
13. dub 2017

@krisatko Já vím. Bohužel člověk to furt bere tak že jeho se to netýká, dokud se to nestane. Snad bude brzy líp 😉

gnozka
13. dub 2017

@kkac83 ahoj koukám ze beres Gynprodyl ? Mam to ted první cyklus . Proc jsi ho dostala jestli se muzu zeptat ? Ja ted co se snažíme vždy před menzes spinim :/

krisatko
13. dub 2017

@karin1712 jojo.... Bohužel od té doby, co jsme přišli o naše už vím, že to není až tak neobvyklé a o to je to pro člověka horší, že se to kdykoliv může stát komukoliv, nedej bože jemu znovu. Ale prostě se to nedá brát jinak, než že to tak mělo být a až bude to správné mimi nachystané pro nás, tak už s námi zůstane a podaří se to.....

kkac83
13. dub 2017

@gnozka ahoj, beru ho teď 3. cyklus, dr. mi ho napsala proto, že podporuje růst sliznice (v lednu jsem byla na revizi kvůli ZT).

kkac83
13. dub 2017

@krisatko jj, já taky než se nám to stalo, jsem vůbec neměla tušení, kolik holek tohle denně potkává.. říkala jsem si, proč zrovna já..ale je nás fakt hodně..bohužel..
Ale u tebe to teď vypadá nadějně, viď, přeji ti, ať mrcha nedorazí.

kkac83
13. dub 2017

@krisatko jo a s tím chlápkem v práci, to bylo nevhodné..hold někteří rychleji mluví a pak až přemýšlí.. Já jsem byla v prosinci u kožního dr., aby mi koukla na znaménka a říkala, že to dělat nebudeme, že když jsem těhotná, tak by se to stejně neřezalo.. a pozvala mě na březen, že mi ta znaménka zkontroluje.. tak se mi tam vůbec nechtělo..čekala, že budu mít už bříško a já nic :( Tak jsem se jen rychle zmínila, že to nějak nevyšlo a ona že si všimla, ale že jí bylo blbé se ptát.

krisatko
13. dub 2017

@kkac83 zatím to nechci zakriknout no... Ale snad.... 🙂 testovat můžu až fakt příští týden... Chjo ☹

gnozka
13. dub 2017

@kkac83 aha aha . Ja prave co se snažíme tak vždycky par dni po ovulaci lehce červena skvrna pak Spineni to trva 5 dni a pak ms :/ tak jsem zvědavá . Driv jsem to nemela . Jsem 17 mes po porodu tak jwstli je to tim .

Strana