Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
A já se koukala že ne od 4. Ale už od 1. Spinim ☹ 10 dnů... Kurňa to je divný :-/
A do termínu má zbývají 4 dny
zdravím,tak já dnes 5 dpo ,snazení bylo hooodne intenzivní 🙂 a dnes mam krece jako ze v pipce,ze spoda (pardon ) a poboliva me nad stitkou kostí,...tak jsem zvedava 🙂 pac tohle teda vubec neznam ale taky jsem vysadila utros tak jestli to neni taky k tomu ☹ no uvidíme
@hanny1994 ja myslela ze prubnete ten clear blu digi ten je uplne top ,temhle testum uz taky neverim.trikrat my vysel pozitivni a nic ☹ tak uz je ani nekupuji jsou to zbytecne vyhozene penize a radeji investuji do toho digi.to same mohou delat i vam ale obracene,ze vam ukazuji negativni a pri tom treba tehotna jste...
@krisatko trošku se ztrácím.. proč si děláš ovulační test pár dní před ms? 😉
@lavender19xx jestli naaaahodou nemám zas prodloužený cyklus, tím pádem by byla teď někdy...
Krásné dobre ranko,tak už mame patek paráda 😉 japak se máme?co máte v plánu na víkend?
holky muzu vas poprosit o radu? vcera mi zacal bílí vytok a poboliva me podbrisek se slabsima krecema do spodku a trochu i kriz.vytok nepachne ,nepali a ni nesvedi.behem ovulace jsme se snazili a ovulka byla 4.5.tak ze jsem 8den po o.
@zlatickon me zacal vytok az tyden po vynechani.
@ivankaaa888 mě ten vytok docela prekvapil,nijak vytoky nemam jen po menzesu ale jeste jsem premyslela jestli to nema na svedomí vysazení utrogestanu,
@zlatickon taky mi začal výtok až delší dobu po vynechání MS..od ovulky to byl takový ten bílý hustý, ale to není nic divného, některé měsíce byl, jiné nebyl...ale s těhu to nic společného nemělo, ten v těhu byl (a je :D) stylem, že jsem si nejdřív myslela že jsem to dostala, nebo že jsem si snad učůrla, měla jsem totiž úplně mokré kalhotky, když jsem letěla na záchod🙂 ale ono je to asi stejně individuální...
@vanea no tak tenhle pocit jsem mela dneska rano kdyz jsem se probudila,citila jsem mokro docel dost tak jsem mazala rychle na zachod a jen vytok...nooo uvidime,citim se nejak v klidu ani nejsem horliva honem honem zjistit jestli to klaplo nebo ne...jindy jsem uz mela doma testy a testovala jak o zivot a ted jsem uuuplne v poho 🙂
Ahoj holky 🙂
tak já hlásím, že tento měsíc jsme úplně bez snažení 😔
Partner mi zkolaboval, takže má nařízený klid a hlavně i bez sexu- aby mu konečně klesl i tlak....chjoo. Ale hlavně ať je v pořádku-takový strach jsem dlouho nezažila. Zrovna doděláváme i nový byt, tak snad mi to nebude tolik líto a myšlenky zaženu tam- do konce měsíce se musíme přestěhovat.
Všem, co teď čekají na čárečky moc držím palce, ať to vyjde! 🙂
@janajens
To vypada, že se ti ovu blizi, coz je v pohodě na 8.DC ne?😉
Ja právě 8.DC mela skoro pozitivni a pak bilo až do vcera a dnes zase o neco silnější, ale jsem uz 23.DC, tak to nějak nechápu
Moje testy od laparoskopie a poslední dnes 23.DC a 2 dny pocity jako na mrchu...co to je?😲

@hanny1994 budu drzet palecky