Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@jajinka147 paráda!!!!!!!!!
@jajinka147 juchůůůů... já mám normálně radost s Tebou! ještě minulej týden jsem byla schopná z takovejch zpráv probulet celej večer a teď mám radost 🙂 😉 užívej si to 🙂
@jajinka147 krásně ti to začíná 🙂 super..
@byra neves hlavu ještě to nic neznamena a mas ještě čas, na nějaké stoprocentní výsledky, ne? 😉
Všem nam to dobře dopadne 🙂
ahoj holky, moc moc děkuji za podporu, jste skvělé.. a jak říká @drabkova_zuza všem nám to dobře dopadne.. Takže doufám, že se všichni přesuneme do další skupiny, nechce se mi Vás vůbec opouštět.. Všem vám držím moc moc palce a těším se až uvidím vaše // 🙂
@jajinka147 zatím nikam nechoď a popisuj příznaky 😀 najde se tu spousta holek, které se v tom budou hledat 😀
@jajinka147 tak to je bomba! Super! Verim tomu, ze jsi to odstartovala ;)
holky já dnes špiním, včera mě bolelo břicho ☹ jsem 24DC a 8 DPO
@byra no tak když špiníš 24DC tak by to mohlo být nidační ne, 🙂 mně bolí břicho tak týden, ale jen na levé straně.. takové popichování, jinak nic necítím, prsa mě nebolí.. včera my bylo teda nějak divně od žaludku celý den, ale dneska nic.. 🙂 držím palce..
@jajinka147 já mám to popichování zase na pravé straně, už 3 dny + dnes se mi objevilo to špinění. Špatně mi není, ale jsem unavená - to přisuzuju nachlazení 🙂 jinak tajně doufám 😎 a dneska jsi testovala?
@byra dneska jsem netestovala, včera 3různé druhy testů pozitivní, tak si říkám jestli si nenechám ten digitální na dýl 🙂 ale včera jsem si taky říkala, že nebudu testovat a najednou 🙂 tak to je dobrý znamení.. to jsem příští týden zvědavá 🙂
@jajinka147 mě přímo svědí ruce, kolikrát když jdu na wc tak mám pokušení vzít test s sebou. Včera na testu prd, nechám to na pondělí, stejně doma testy nemám a kupovat nebudu. Pokud se ms nerozjede budu 27DC, ty jsi kolikátý DC a DPO? Vím, že se ptám pořád dokola, ale každý uvádí něco jiného, já už v tom mám pak zmatek 😖
tak holky snažení posvěceno 🙂, ráno na ultrazvuku folikul 19mm 🙂. Prej si máme užít víkend 😅
@byra je se ptej 🙂 já jsem dneska 31DC. min.měsíc jsem měla cyklus 27DC, takže by to odpovídalo 4dnů zpoždění. 24 je strašně brzo na test 🙂 právě že já myslela že ovu vůbec nemám tenhle měsíc, protože ovu testy negativní všechny a když jsem byla před 14 ti dny u doktora tak mi řek, že to nevypadá, že by měla ovu přijít. že už možná byla. Takže v tomhle nevím. ale čekala jsem že to dostanu v pondělí a ten jsem měla jen abnormální výtok a pak dva dny na to úplně sucho..
@jajinka147 moc gratuluju 🙂 to uz j ecara zadny duch, myslim ze nemusis mit strach vse pujde jako po masle 🙂 drzim palecky
Jinak holky ja jsem dnes 2dc takze jedeme na novo bohuzel ☹ ale za 2 mesice mame svatbu tak se alespon poradne opiju a zacneme ten novy zacatek treba pak i s novym miminkem 🙂
@janickazabicka nezoufej, třeba už s váma bude i na svatbě 🙂
@janickazabicka jak pise @maslicko.. nezoufej a mysli na svatbu, užívej si přípravy a třeba se na vás chystá jako svatební dárek 🙂
@pindruse16
@maslicko no v to doufam devcata. Já nezoufam, ted je mi to tak nejak jedno. Samo ze kdyby to prislo bude nejstastnejsi, ale alepson se na svatbe opiju 😀
@jajinka147_ no vidíš, krásná čárka 🙂 ... včera jsi to oznámila ty a dneska moje kamarádka, která se snaží stejně dlouho jako já...to máme dvě těhule za dva dny.... tak kdo zítra :D :D to je jako mazec...
@maggie_ kolem mě už je @janinka147_ za čtrnáct dní čtvrtá ohlášená budoucí maminka 🙂 tak si taky říkám, kdo bude další 🙂
ahoj holčiny moje koníkovky 🙂) tak dnes jsem 1 DPO +- 🙂 no a teď nezbývá, než čekat... 🙂 je někdo stejně dpo jako já? 🙂)) všem posílám úsměv pro štěstí v tomto cyklu 🙂 😉
@luciasek1987 i ja, ale moc tomu neverim
@stastnazenuska musis!! 🙂) ja tomu verim jako nikdy pred tim :D 😀
My jsme ted 7 mesic snazeni. Cykly i ovu je ukazkova. Uvidime no 🙂
U me dnes 24DC a 9DPO, už druhý den slabé špinění a bolest podbřišku jako při MS. Případné testování v pondělí 🙂
Teda 25DC a 9 DPO
Jéé holky vy se máte, to zase bude u vás vzrůšo s testováním 😀 Já jsem uplně na začátku svého předouhého cyklu, takže se zrovna vůbec nic neděje a to čekání mě nabaví!! 😝
Každopádně mám ted nějaký zvláštní pocit, že už by se konečně mohlo zadařit - to asi to jaro 😀
@marla86 ja jsem dneska 17DC a jsem mimořádně klidná, pozitivní a tak nějak hrozně zamilovaná, že si taky říkám, že by to tenhle měsíc mohlo vyjít 😃 no alee spíš to dělá to jarní sluníčko 😊
@pindruse16 no žejoo! 😀 Mám uplně stejný pocity.. 😎

@maggie_ dělala jsem si ještě teď vecer jeden 😀 nikomu jsem to zatím neřekla.mám strach 🙂 mám clear blue taky normální.digital nechávám na později 🙂