Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@maggie_ : koukám termín co jsem chtěla je obsazen 😀 tak si prosím hned ten další 27.-30.6. prosím 😀 😀
@gabulkam WomanLog je velmi užitečná aplikace taky jí mám 🙂 a pak mám ještě GetBaby taky dobrá aplikace 🙂 😀
@maggie_ 😀 😀 😀 hih, taky se přidám - dnešek asi těžko, ale příští měsíc tak od 4. - 9. 7. 😀 😀 😀 není obsazeno??? 😀 😀 😀
@sarinka0411 není nějaká aplikace v češtině - sce němčinu bych zvládla, ale fakt jazyky moc nemusím
@sarinka0411 mrknu, to je taky jako zapisování cyklů?
@gabulka_ Piš si 😀 😀 musíte máknout potom
@digisek_ 😀 😀 nezkouším, jsem prostě mistr 😀 😀 Já mám přítele od pondělka v p... takže těžko říct, kde budu.... 🙄 😀
@peta73_ Mám zapsáno 😀 😀
@sarinka0411_ Mám tě tu 😉 😀
@kolibricek36_ Můžu buď 4.7 - 7.7 nebóó 11.7-14.7 😉
- A děvčátka napište mi kurva co mám poslat za ty ptáky 😀 😀 😀 😀 kdo si to má pamatovat pořád 😀 😀 😀 !!
@maggie_ ten první si prosííííím 😀 😀 😀
@kolibricek36_ Jistě 😀 a s ptákem, nebo poštou? Jaký dravisko mám poslat? 😀 😀
holky mě někdo pozorovat jak se tu tlemím - tak si bude myslet že jsem na hlavu 😀 😀 😀
Ahoj mám takovej blbej dotaz. V lednu jsem byla ze zdravotních problémů na potratu, pak jsem měla MS 17 - 28 února, v březnu nic, 3 - 9 dubna, pak jsem partnerovi přišla na nevěru takže dost stresující období, v květnu 7 - 13 takový špinění a od 14 do 21 tmavá krev. A k jádru pudla. Nevěru jsme vyřešili, nijak se nechránili a jestli otěhotním s možností že mě podvede znovu a zůstanu sama s dvěma dětma a ne s jedním dopředu počítám. Ale. Dodnes jsem měsíčky nedostala, mám nafouklý břicho, test před 5ti dny byl negativní. Dokdy byste čekali jestli se něco na testu neobjeví a pokud nic řešili to na gyndě? Nevím jestli netestuju moc brzo a zas se nechci objednávat kdybych to měla za 5 dní dostat.
@maggie_ klidně s ptákem - klidně čápa - jelikož tu jsou samí čápi, tak asi vrána by k nám nesedla 😀 😀 😀
@kolibricek36_ Píšu si, první člověk, kdo je rád za čápa 😀 😀 I love her, thank you 😀 😀 😀
@yelowangel, Čauky žlutisko 🙂 je mi líto čím si procházíš....buď testuj, třeba od den a uvidíš, jestli to třeba dostaneš a nebo k tomu doktorovi skoč na krev a budeš mít jasno hned 🙂
@maggie_ :D děkuju za odpověď i za žlutisko :D
@yelowangel_ Není zač 😀 😀 já ráda pomůžu
@bervidova_ co to?? 😀
Ja chci vranu at nemusim kupovat novou vybavu 🙂
mě je to jedno - vrána nebo čáp, klidně oboje, hlavně aby něco 😠 . Výbavu budu muset (doufám) pořídit stejně novou, protože naši prcci už dávno nejsou malé dětičky a tak mám schované akorát krajkové zavinovačky po babičce 🙂
@maggie_ hih, když přiletí čáp, spoustu věcí nemusím kupovat - podědíme ... a sice mamka by radši vránu, ale protože se v rodině rodí samí chalani 😀 😀 😀

@maggie_ : co takhle je tam volno v rozmezí 24. - 26.6. 😀 😀 😀 nenašlo by se 😀