Pozitivní ClearBlue a krvácení. Udrží se těhotenství?
Ahoj, prosim o radu nebo spise zkusenosti od vas 🙂
Dnes termin ms, na papirkovych testech mini duchové, digitalni clear blue ukazuje 1-2 tydny. Radost netrvala moc dlouho a prislo spineni pote svetle cervene krvaceni, cca na intimku.
Radost opravdu trvala jen chvili a ja ted nevim co si myslet… mate nekdo zkusenost? Mam testovat dalsi dny papirkovymi testy a je moznost ze se mimco udrzi?
Diky za rady postrehy a zkusenosti

@bubi1994 takto jsem to měla ,po ms ještě duch na tt,za týden bílo
@bubi1994 Taky jsem to tak měla a bylo to biochemický...
Diky holky, tak se nejspis zacnu smirovat s biochemkem… hrozne me to mrzi :(
@bubi1994 Neztrácej naději,po biochemku spousta holek otěhotní hned další měsíc 🍀
@klokanka31 spis se modlim, aby se ms jeste nerozjela. Zatim je to od dopoledne ruzove spineni o utreni… jakou mas zkusenost ty?
Já bych ještě nezoufala,taky jsem ze začátku tehu trochu krvacela a myslela,ze se ms rozjede,pak trochu spineni a nakonec dobrý..
@bubi1994 Já při biochemku měla slabě pozitivní test,pár dní slábnul až čárka zmizela, a pak jsem začala hodně silně a bolestivě krvácet. Ale za měsíc jsem otěhotněla znova (a to jen s jedním vejcovodem) a mám z toho holčičku.
Tehdy mi doktor rikal, ze pokud to není vyloženě krvácení jako ms, ze to je ještě ok. Ale uvidíte, je ještě brzo něco odhadovat, je to buď a nebo, bohužel musíme vydržet.
Děkuji moc všem za reakce. Jakmile budu mít nějakou zprávu, dám vědět, jak to dopadlo 🙂

@bubi1994 tak ze se mimčo udrží ti tu bohužel nikdo neřekne, měla sem čárky a clearblue ukazoval 1-2 a dostala sem ms takže biochemické ale někdo krvaci a miminko se udrží a porodí ho zdravé. Cele tehu je proste buď a nebo a hlavně zacatky 😊 při biochemickem sem spinila a pak sem začala asi za dva dny krvacet .. každopádně neříkám ze to muže byt i tvůj případ 😊