Příznaky mám. Těhotná nebo ne?
Ahoj holky 29 mi skončila MS, ten večer sme si s přítelem nedávali pozor. Vždy mám po MS ještě nějaké špinění a tak. Od momentu kdy se vyejakuloval do mě mi MS přestala jak kdyz zastavíte kohoutek od vody. Od té doby bych měla být v OVU. Od té doby nevím jestli je normální na sobě cítit příznaky ale pořád mě bolí bricho, bolela mě hlava, je mi neustále na zvracení, bolí mě záda. Mám v sobě divný pocit prostě. Nijak se ne snažíme takže si nezkousim nic nalhávat. Spíš mě zajímalo jestli to některá z vás prostě poznala už tak brzo. Dnes sem měla při utirani po wc růžový výtok.... Jinak pozoruji třeba trochu bílý. Diky🦄
@kevi1 myslite ze bylo na testování z krve brzy dnes
@katherine607 pochop prosím, ze pokud si 15.11 měla ovulaci, tak nemuzes psát, že mas dva dny zpoždění. A brat krev dnes, no si dnes 11dpo, to už bývají testy tak ze alespon duch. Tak si myslím ze krev bude negativní a zbytečně ro hrotis
@lachtanice86 děkuji. Ja uz opravdu panikarim moc si preju dítě ale jsem ztoho uplne mimi. Moc si vážím ze aspon někdo odpovídá dekuji

@katherine607 lenze ak si naozaj mala ovulku 15.11 tak ti MS proste este nemeska 🙂