První příznaky těhotenství? Píchá a táhne mě nad pupíkem
Ahoj holky, snažíme se 4.měsíc o miminko a do teď jsem měla každý měsíc podle mě naprosto jasné příznaky, ale vždycky přišla ms..Teď jsem 27dc a nemám vůbec žádné příznaky což mi připadá dost podezřelé, akorá tdnes mě celý den tak divně píchá a táhne nad pupíkem tak nevim jestli by to mohl být [[https://www.modrykonik.cz/snazime-se/priznaky-tehotenstvi/ | příznak těhu]]..Co myslíte?
@leniczka23 Taky si myslím, že nad pupíkem to bohužel příznak těhu nebude 😒 Mě boleli strašně prsa, víc než kdy jindy a dost se mi zvětšily a k tomu silnější bolesti podbřišku 🙂 žádné jiné příznaky mě nepotkali, nezvracela jsem ani jednou,,,,zato mi bylo večer dost špatně.....ale to až tak v 7tt ...přeji hodně štěstí ať to vyjde 🙂
Nekde jsem to prave vycetla ze to tak na zacatku tehu mel tak me to tak napadlo
@martirr aha...a vis najisto ,ze tak mas ovulaci každý měsíc? já jsem si myslela ze mám ovulaci cca 15 DC ,jelikož mi to jednou potvrdila dr a pak jsem si jen tak koupila ovu testy a ejhle mela jsem ovulaci az 28dc a to se zařadilo hned 🙂 a pak jsem si dělala tehu test po 10 dnech, protože od ovulace do menzes by měl byt min 10 dni na to aby se vajíčko stihlo uhnizdit 🙂
@terysek44 No zatim mě vždycky v pulce měsíce začne hodně bolet podbříšek a mam ten bílkový hlen, tak předpokladam že jsem to zatim odhadla, snažíme se vždy ob den tak od 10dc aby jsme to neprošvihli, tenhle měsíc mě začalo bolet břicho 12dc a nejvíc bolelo 19dc a taky jsem měla úplně měkký čípek tak myslíš, že bych se mohla mílit?
@martirr tak to by mela byt ovu 🙂 já jsem právě na sobě ovu nevypozorovala ,nebo spis když jsme se nesnažili ,tak jsem se vůbec nepozorovala 😀 a když js!e začali zkoušet ,tak prvním měsíc jsme se netrefili a pak jsem si hned koupila ovu testy za par korun ( pro me liber 😀 ) a vyšlo to hned ten mesic a jestli zkousite obden ,tak se trefit musíte 😀 držím moc palce 🙂 určité se brzy zadari 😉
@martirr ahojky marti, my se taky snažíme, spíš teda přesněji od konce prosince. moc ti také přeju aby ti to co nejdříve vyšlo.
já jsem se dřív vůbec nějak nepozorovala a nějaká ovulace to jsem vůbec nevnímala. teď jak se snažíme taky o mimi, tak začínám všechno sledovat, číst a hlavně zjišťovat kdy můžu ovu čekat. a jak to vlastně poznám. doufám, že se nám to taky brzo podaří. beru kyselinu listovou, tak doufám, že ta tomu pomůže. 😉
@luckiesj já to zatím také nějak nehrotím, je to přece jen teprve měsíc snažení. Jen když vidím mého synovce, kterému bude za pár dní 6 měsíců, tak bych si ho nejraději vzala domů a kamarádka, mi oznámila že je na začátku 6.tt, tak ta chuť je čím dál větší postupně.
A taky bych byla ráda, kdyby pak bylo s kým vozit a celkově mít vedle sebe v blízkosti nějakou maminu 🙂
@jitavm Ahoj my se snazime uz od pulky rijna a ovulaci jsem vypozorovala hned ten mesic byly to dost bolesti bricha a taky prsa..Vsichni mi rikaj, ze kdyz po vysazeni naskoci ovu i ms normalne tak prvni 3 mesice jsou nejpravděpodobnější tak nechapu proc ještě nejsem tehu..Jsem zvedava jestli ms prijde jsem 28dc tak uvidime
@martirr já jsem ms dostala snad přesně jako kdybych brala HA, tak teď se taky snažíme, a snad poznám příchod ovu, je to tak že se to počítá cca od 10-16 dne o začátku ms. teda tak doufám, že během těch 3 měsíců se nám zadaří. a hlavně i tobě pokud se snažíte od října. moje kamarádka brala HA 13 let, HA přestala brát od září a nyní je v 6. tt. ptala jsem se jí, jestli si nějak hlídala ovu, ale ona říkala, že vůbec. že se snažili ob den ale taky né pravidelně a vyšlo jim to. 🙂
@jitavm Je pravda, že mám taky kolem sebe malá miminka, která bych si nejradši vzala domů, ale na druhou stranu je kolem mě i plno akcí, na které bych s mimčem nebo těhotná už nemohla, takže se nehroutím z toho, že to není tak rychlé 🙂 Snažím se na to tom najít něco pozitivního 🙂
Ahoj holky, měla jste některá první příznaky těhotenství jako by na vás lezla třeba chřipka? 😝
Jj, je...Řekla jsem si, že se sebou ještě něco provedu. Snažím se soustředit na ostatní věci než je snažení se o mimčo. To tomu opravdu neprospívá, řekla bych 🙂 Je pravda, že jsem si myslela, že se mi bude dařit na to vůbec nemyslet, ale to taky úplně nejde 🙂

@martirr Nad pupíkem?To asi ne..já teda taky cítila tlaky,ale v podbřišku,cítila jsem se jakoby nafouklá,ale jinak..jinak všechny příznaky jako kdybych to měla dostat..nad pupíkem to spíš vypadá na žaludek..🙂 Néé nechci tě zlobit..moc držím palečky samozřejmě ať to vyjde.. 😉