Špinění místo menstruace: Je těhotenství stále možné?
Zdravím dámy,
před 2 dny mi vyšel pozitivní těhotenský test a já chtěla počkat aspoň ještě týden na telefonát na gyndu. JENŽE, dnes jsem v termínu menstruace začala špinit. Znamená to nejspíš, že se nepovedlo a plod odchází že? :( Je nějaká šance mimi zachránit a udržet? Moje gynda má zítra zavřeno, tak jsem dost v nervu! Předem díky za vaše názory.
Ale asi teda nic dobrého spíš.. počítat s tím nejhorším :(
Já jsem taky špinila v termínu MS dost. A vlastně skoro celý první trimestr a vše bylo v naprostém pořádku. Zkusila bych se hodit do klidu a počkat na vyšetření.
@kkamush Děkuji, za uklidnění. Zkusím doktorce zavolat co nejdřív.. doufala jsem, že když test je krásně viditelné 2 čáry, že se můžu radovat a teď toto.. tak snad to budu mít stejně. Děkuji 🙂
Pokud chceš tomu pomoci, "dej si nohy hore". Prostě odpočívat a doufat. Ja jsem špinila od 10tt do 20tt ve druhém těhotenství, měla jsem hematom. Ségra špinila v prvním a dopadlo to taky dobře. Obě jsme braly léky na udržení. Ale musely jsme odpočívat - ségra dokonce musela opravdu jen ležet. Prostě buď a nebo... Ale chápu, že je to těžké.
Ja u obou tehotenstvi spinila a nic to nebylo... ;) obe uplne v poradku ;)
A podle me se normalne raduj 🙂 spineni nevadi ...vadi uz vice krve jasne ;)
Holky, jste úplně zlaté! Já z toho měla totální depresi.. zkusím se dostat co nejdřív na gyndu pro klid. Uvidíme, teda. 🙂 děkuji moc
Je to přesně buď a nebo špinění někdy bejva v době Ms nebo když se děloha připravuje kdyby jste začla krvácet tak to už je pak blbí 😔 držím palce kdyby něco zašla bych na pohotovost
I já jsem špinila obě těhotenství, v tom druhém dost.. volala jsem dr a chtěl mě hnedka vidět aby případně vyloučil mimoděložní.. obě děti v pořádku.. věřím, že to bude dobré, ale pro klid bych zavolala
@dashyyy Určitě co nejdřív zavolám a půjdu. Snad fakt je vše ok. Mimi je vymodlené
Kup si v lekarne Ascuritin. Třeba jen spinis, protože je deloha prokrvena, praskaji ti žilky.. Můžeš mit treba hematom. Testovala bych ještě po 2 dnech, zavolala na gyndu a videlo by se. Držím palce.
@squezy moc děkuji za radu. Koupím a zkusím.
Obě těhotenství jsem zaspinila, obě dopadla, díky Bohu, dobře. Neplas, klídek, je to dost běžný 🤗
@teryem Tak to mám radost i za tebe. 🙂 Kdyby mi vás tolik sem nenapsalo, asi by mi už hráblo :D
Dej pak vědět, jak si dopadla. Držíme palce.
@squezy Určitě dám. Na gyndě mě objednali na úterý a stejně prý není jistota, že něco uvidí. A ten Ascorutin mám, ale v letáku se píše, že těhotné ho nesmí
Ja ho brala v těhotenství, když jsem měla hematom a krvacela jsem. Nebo si kup v lekarne dr. Max "rutinmax", to je téměř stejne. Furt krvacis?
Furt špiním - je to vlastně třetí den špinění. Všechno hnědé nebo tmavě hnědé a zvládá to zatím intimka
Hnědý jsem to měla u toho mimoděložního 😕 Nemáš bolesti?
@klokanka31 bolesti nemám. Mám prostě pocit menstruace. Ale jinak v pohodě. Tak snad to nebude mimo :( Taky ti i u mimoděložního stále rostlo hcg?
Nevím, oni mi ho nebrali. Když jsem byla na gyndě že špiním, dostala jsem duphaston a že se uvidí. Pak měla doktorka dovolenou, takže jsem tam šla až po třech týdnech, a to už byli fofry do nemocnice.
@klokanka31 to mě moc mrzí :(
Zjistila jsem, že špiním během doby co jsem v práci - tam se dost nachodím a po nějaké aktivitě a to mě občas jakoby v břiše trosku píchne.. jinak když ležím a nebo dělám něco nenáročného tak buď nic nebo jen úplně světlulince málo. Muže to byt nakonec nějak z toho pohybu? Nebo tohle odpovídá i mimoděložku?
Tohle jsem měla já 😞 když jsem seděla/ležela tak dobrý. Ale když jsem začala třeba uklízet, tak jsem špinila...
@klokanka31 tak začínám fakt ztrácet naději.. když už se nám to povedlo, tak to asi nedopadne :(
Mě mimoděložní potkalo po 12 letech zkoušení...🙁 jak dlouho jste se snažili vy? Hlavně na sebe dávej pozor, mimoděložní je nebezpečný...
@klokanka31 rok a něco. To je asi ještě nic oproti Vám. Ale můj to začíná pomalu vzdávat, cítím z něj, že už nechce, už se zklamal. :( Achjo! Proč to nemůže jít zjistit hned a řešit?? To čekání mě deptá neskutečně moc
Ono by šlo jít na pohotovost, ale otázka v jakém jsi týdnu, jestli by bylo něco vidět...
@klokanka31 dle digitálního 1-2 a dle mých počtů tak 3tí. To úterý jak jsem objednána, tak si taky nejsou moc jisti, jestli něco uvidí. Tak nevím. Zbývá jen čekat

Je to buď a nebo, může se ti rozběhnout potrat, může to být mimoděložní, a nebo to taky nemusí znamenat nic...