Těhotenský test 9. DPO. Je něco vidět?
Ahoj holky, testuji 9DPO rano. Vim ze je to brzy, je to spis pro zajimavost. Rada tu koukam i na vase testy a pokousim se odhadnout, ktery je pozitivni. Tak pridavam i svuj. Je to odhadem 9DPO nebo tedy urcite 9. den po styku. U ovulace jsem se bala, jestli nebyla 1-2 dny drive. Sex byl 13. den cyklu, ale mam cykly 26dni cca a sleduji hlen. Priznaky mam klasicke PMS 😁 Test mamatest, foceno v limitu. Co myslíte? Ja tam neco vidim asi. Hezky den

@jaja01k Děkuji 😊 Mám trochu rozporuzplné pocity, protože už doma tříleťáka mám a teď ta změna…že na něj najednou “nebude čas”. Se to ve mně pere. I když logicky vím, že je to správné a někdy to stejně přijde.
@marketanovakova14 Myslím, že to je normální. Já když zjistila, že jsem podruhé těhotná, i když to bylo chtěné a plánované, tak jsem hodně brečela. Měla jsem výčitky, že kvůli těhotenství a pak miminu se nebudu moct staršímu tolik věnovat a byla jsem na to nenarozené naštvaná. No a pak jsem zase měla výčitky a brečela, že jsem na to druhé naštvaná a určitě za to potratím. No prostě blázen 😄 Ale jak se malý narodil, bylo to všechno pryč a i když to někdy bylo, a někdy stále je, náročné, nikdy jsem ani vteřinu nelitovala, že jsme rozhodli mít dvě děti. A když je vidím bratry spolu, pokud se zrovna nehádají a nervou, to je ten nejhezčí pocit na světě 🙂
@jaja01k Děkuji 😊 Mám trochu rozporuzplné pocity, protože už doma tříleťáka mám a teď ta změna…že na něj najednou “nebude čas”. Se to ve mně pere. I když logicky vím, že je to správné a někdy to stejně přijde.
@marketanovakova14 ne, ja mam dr 45km a pecuji o postizenou dcerku + 15m synka...hlidani je tezsi. Takze tomu nechavame volny prubeh bez doktoru a bud to pujde nebo uz nepujde 😁
@marketanovakova14 ne, ja mam dr 45km a pecuji o postizenou dcerku + 15m synka...hlidani je tezsi. Takze tomu nechavame volny prubeh bez doktoru a bud to pujde nebo uz nepujde 😁
@misha31 To máš náročné tolik péče o děti, to chápu, že není čas to úplně řešit. Ale já budu mít za chvíli taky 35 a ještě nemám pocit, že mě tlačí čas, nestraš 😁🙈
@marketanovakova14 taky tam nějakýho ducha mám ale moc tomu nedávám 😆
@lujhu Jak se to vyvíjí? Zkoušela si test?
@lujhu Jak se to vyvíjí? Zkoušela si test?
@marketanovakova14 ještě zatím ne , čekám na zpoždění ms

@marketanovakova14 Tohle není falešné, to je jednoznačně pozitivní 😀 Gratuluju 🙂