icon

Těhotenský test 9. DPO. Je něco vidět?

marketanovakova14
30. dub 2025

Ahoj holky, testuji 9DPO rano. Vim ze je to brzy, je to spis pro zajimavost. Rada tu koukam i na vase testy a pokousim se odhadnout, ktery je pozitivni. Tak pridavam i svuj. Je to odhadem 9DPO nebo tedy urcite 9. den po styku. U ovulace jsem se bala, jestli nebyla 1-2 dny drive. Sex byl 13. den cyklu, ale mam cykly 26dni cca a sleduji hlen. Priznaky mam klasicke PMS 😁 Test mamatest, foceno v limitu. Co myslíte? Ja tam neco vidim asi. Hezky den

Těhotenský test 9. DPO. Je něco vidět?
Strana
z2
broubelinka
30. dub 2025

@marketanovakova14 vidim, a vypadá to dobře … ale jak se tady opakuje snad u každého příspěvku. Koupit pro jistotu jiný test, tyhle stojí za prd ☺️

nanyh
30. dub 2025

Vidím a moc bych ti přála, aby to sílilo. Každopádně tyhle testy stojí už za prd, dělají neskutečný falešňáky. 🍀

lujhu
30. dub 2025

@marketanovakova14 taky tam nějakýho ducha mám ale moc tomu nedávám 😆

marketanovakova14
autor
30. dub 2025
@lujhu

@marketanovakova14 taky tam nějakýho ducha mám ale moc tomu nedávám 😆

@lujhu A kolikáty DPO jsi testovala?

marketanovakova14
autor
30. dub 2025
@nanyh

Vidím a moc bych ti přála, aby to sílilo. Každopádně tyhle testy stojí už za prd, dělají neskutečný falešňáky. 🍀

@nanyh @broubelinka Vim ze se to tu resi. Ja je mam rada ze jsou siroke, maji dost barviva a “nerozpadaji se” po namoceni. Nemam rada ty pidi uzke prouzecky. A falesny mi zatim neudelaly. Teda samozrejme jsem tam vzdycky neco vykoukala, kdyz jsem to tocila z 80ti smeru a prosvecovala a fotila a upravovala 😁 Ale realne tam nikdy nic nebylo Ale dnes to bylo docela citelne, tak snad bude silit. Mam v zasobe i jine testy, tak zkusim dalsi dny kdyztak taky.

misha31
30. dub 2025

To uz je hezky duch, ja jsem teprv 6dpo a taky samozřejmě uz ciham, ale u me je fakt nutno pouzit predstavivost 🤣

marketanovakova14
autor
30. dub 2025
@misha31

To uz je hezky duch, ja jsem teprv 6dpo a taky samozřejmě uz ciham, ale u me je fakt nutno pouzit predstavivost 🤣

@misha31 No 6DPO je teda brzy, to ještě ani nemusela být nidace. Neco tam je, ale to klidne muze byt i ryska 🤷🏼‍♀️ Ale chapu, já taky rada testuju brzy. Nechapu, jak někdo muze cekat až po termínu ms. Bych nemyslela na nic jiného 😁🙈

lilian2111
30. dub 2025

Tyhle testy bych vůbec nebrala vážně. Koupit jinou značku

marketanovakova14
autor
30. dub 2025
@lilian2111

Tyhle testy bych vůbec nebrala vážně. Koupit jinou značku

@lilian2111 Vim ze se to tu resi. Ale ja s nima zatim mam dobrou zkusenost. Jedno tehotenstvi ukazaly dobre. Pak nikdy nic nebylo a nic neukazaly. A dnes takto. Tak snad 🙏🏻

lvl16
30. dub 2025
@misha31

@misha31 Já to vidím, ale 6DPO se obávám, že je fakt hodně brzy. Já měla 8DPO nic a 9DPO takovéhohle ducha. Kazdopadne drzim palce 🙂

misha31
30. dub 2025
@lvl16

@misha31 Já to vidím, ale 6DPO se obávám, že je fakt hodně brzy. Já měla 8DPO nic a 9DPO takovéhohle ducha. Kazdopadne drzim palce 🙂

@lvl16 ja mela prave se synem uz 10dpo velkou dalnici, hcg rostlo rychle. Jsem hrozne nedockava a hlavne je to uz takovy "sport", clovek neco vidi, je stastny, ma nadeji aspon par dni 😁😁😁

lujhu
30. dub 2025
@marketanovakova14

@lujhu A kolikáty DPO jsi testovala?

dajacz
Autor odpověď smazal
misha31
30. dub 2025
@dajacz
Odpověď byla smazaná

@dajacz tak to je krasne pozitivni test

marketanovakova14
autor
30. dub 2025
@dajacz
Odpověď byla smazaná

@dajacz Test vypada pozitivni. Pises ze mas zpozdeni. Vis jak dlouho je to od ovulace? Nebo od sexu?

marketanovakova14
autor
30. dub 2025

Holky, tak ja nevydrzela tuhle mamatestovou nejistotu a zkusila jsem jeste z odpoledni moci facelle test z rosmanna a taky se tam slaboulince neco rysuje. Tak uvidime, jestli se to pujde dobre 🙏🏻

lujhu
30. dub 2025
@marketanovakova14

Holky, tak ja nevydrzela tuhle mamatestovou nejistotu a zkusila jsem jeste z odpoledni moci facelle test z rosmanna a taky se tam slaboulince neco rysuje. Tak uvidime, jestli se to pujde dobre 🙏🏻

@marketanovakova14 taky vidím tak ať ti to dopadne 🤞🍀

marketanovakova14
autor
30. dub 2025
@lujhu

@marketanovakova14 taky vidím tak ať ti to dopadne 🤞🍀

@lujhu Děkuji. I já u tebe vidím a myslím, že na 8dpo vypadá čárka hezky. Tak držím palce a dej vědět 😉

marketanovakova14
autor
30. dub 2025
@misha31

@misha31 Jsem fakt překvapena ze 6dpo a uz tam neco je. Mela si to i minule tehotenstvi tak brzy?

nanyh
30. dub 2025
@marketanovakova14

@marketanovakova14 Moc držím palečky❤️🍀

misha31
1. kvě 2025
@marketanovakova14

@misha31 Jsem fakt překvapena ze 6dpo a uz tam neco je. Mela si to i minule tehotenstvi tak brzy?

@marketanovakova14 se synem jsem vydrzela do 10dpo a to byly tedy uz dalnice, delali si ze me srandu, ze to budou dvojcata. A s dcerou si uz nepamatuji, to jsem tenkrat vydrzela do zpozdeni ms.
Ale kdo vi, treba to u me bude jen ryska

marketanovakova14
autor
1. kvě 2025
@misha31

@marketanovakova14 se synem jsem vydrzela do 10dpo a to byly tedy uz dalnice, delali si ze me srandu, ze to budou dvojcata. A s dcerou si uz nepamatuji, to jsem tenkrat vydrzela do zpozdeni ms.
Ale kdo vi, treba to u me bude jen ryska

@misha31 A zkoušela si i dnes? My jsme bohužel přes noc na cestách, tak nemůžu zkusit ranni test pro porovnani 😏

misha31
1. kvě 2025
@marketanovakova14

@misha31 A zkoušela si i dnes? My jsme bohužel přes noc na cestách, tak nemůžu zkusit ranni test pro porovnani 😏

@marketanovakova14 asi zatim fakt jen ryska, je uplne stejnej. Dnes jsem nejspis 7dpo. Mela jsem pozitivni ovu test 3 dny v kuse - 22.,23. a 24.4. - den po uz byl negativni a potom prestala i bolest vajecniku. Ale my se i predtim o syna snazili trictvrte roku, tak si uplne nadeje nedavam

marketanovakova14
autor
1. kvě 2025
@misha31

@marketanovakova14 asi zatim fakt jen ryska, je uplne stejnej. Dnes jsem nejspis 7dpo. Mela jsem pozitivni ovu test 3 dny v kuse - 22.,23. a 24.4. - den po uz byl negativni a potom prestala i bolest vajecniku. Ale my se i predtim o syna snazili trictvrte roku, tak si uplne nadeje nedavam

@misha31 7dpo je pořád docela brzy, ale třeba zítra už by mohl začít slabý dušík. 3/4 roku je dlouhé. Snad to teď bude jednodušší 🙏🏻 A teď jste se začali snažit tento měsíc?

marketanovakova14
autor
1. kvě 2025

Tak dnes 10dpo z polední moči. Myslím, že se přidávám k těm, co mamatest nedělá falešné 🙏🏻

lujhu
1. kvě 2025
@marketanovakova14

Tak dnes 10dpo z polední moči. Myslím, že se přidávám k těm, co mamatest nedělá falešné 🙏🏻

@marketanovakova14 super moc gratuluji 🍀🎉 tak aspoň nějaká naděje že není mamatest tak špatnej 😆

jaja01k
1. kvě 2025
@marketanovakova14

@marketanovakova14 Tohle není falešné, to je jednoznačně pozitivní 😀 Gratuluju 🙂

misha31
1. kvě 2025
@marketanovakova14

@marketanovakova14 krasny test 🍀🍀🍀
Nyni se snazime od listopadu, uz mi bude 35, tak se cas tenci. Ale 2 deti uz mame

marketanovakova14
autor
1. kvě 2025
@lujhu

@marketanovakova14 super moc gratuluji 🍀🎉 tak aspoň nějaká naděje že není mamatest tak špatnej 😆

@lujhu Děkuji 😊 Já teda mám dobrou zkušenost. A asi 3x jsem už někdy řešila, jestli se nemohlo stát a vždycky byl hezky negativní. Já na falešný nenatrefila 🤷🏼‍♀️

marketanovakova14
autor
1. kvě 2025
@misha31

@marketanovakova14 krasny test 🍀🍀🍀
Nyni se snazime od listopadu, uz mi bude 35, tak se cas tenci. Ale 2 deti uz mame

@misha31 Děkuji. Držím palečky, ať to brzy vyjde 🙏🏻 A na sledování ovulace u dr si nebyla?

Strana
z2