Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@snezenka123 máš sz 🙂
@janajens
@rosalline
Mne to doporucil lekar v prasku a rikal, ze se s tim ted roztrhl pytel, tak at si koupim bio nebo raw, aby to byla trochu kvalita.
Napr zde: https://www.awashop.cz/awa-superfoods-maca-peru...
Nebo mrknete, kde budou mit levnejsi, ja si to objednavala.kde to bylo zrovna v akci. Rozmicha se lzicka ve vode/dzusu a vypije. A pokud to dostanete do chlapa, tak at to bere s Vama, zlepsuje to kvalitu spermii a mojeho teda i sexualni apetit 😉
@snezenka123 Už si sice nepamatuji značku testu,ale vypadal stejně. Ta čárka na konci testu není ta správná. Překrytí proužku je "nalepeno " níž,než by mělo být. Taky jsem se s tím setkala
@gruzicka tyjo, gratulace....
@monikadeny co ty Moni?? Zkoušela jsi ještě ted večer test??
Dnes mam ovulaci. Sobota nedela byl sex a vcera den pred ovulaci a dnes v den ovulace. Tak snad se zadari. Co myslite? Mame sanci
Holky,myslíte ,že ms může ještě dorazit?Nemam žádné příznaky těhu.
@gruzicka já neměla taky skoro nic. Prsa mi začaly bolet az týden po vynechání MS. Jinak jsem měla jen citlivé bradavky a sem.tam žaludek na vodě. Ono to nemusí znamenat nic špatného když hned nemáš žádné příznaky. Mě to řekl i můj dr. Někomu prostě nic není a třeba později to začne. Na testu máš krásné dvě čárky, takže bych byla v klidu. 🙂 držím palce 🙂
Měla jste některá tak silnou čárku tak brzo?Nějak se bojím dvou.
Holky ,krvácím,takže netuším,co se děje.
@gruzicka ja bych zasla na gyndu rekla bych ze jsem mela pozitivni test a zacla jsem krvacet
Bohužel tam dneska nikdo neni.

@snezenka123 tenhle test je ted hodne spatny. Už ho nekupuji. Naposled jsem mela jedno balení a oba ks, vadné. Dřív byly super, ukazovaly snad líp než dr.max a ted hrozné..