icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
nikynikol25
4. srp 2017

@janajens jo jo,ja to dneska nějak obracela,nějak to na mě spadlo,ze zase nic,když koukám zpětně i na mama test ze i tam byl duch,tak me to dostalo😢přeju ti at hlavně sílí,vypadá to ze mrnousek je hezky zavrtanej👶

janajens
4. srp 2017

@nikynikol25 jdu na nej

janajens
4. srp 2017

@nikynikol25 dekuji to moc nevim number Kdyz digital byl vcera vecer negativni moc me to 's rebound mrzi

janajens
4. srp 2017
nikynikol25
4. srp 2017

@janajens tak ten graf nevypadá nějak blbě,vypadá zatím dobře,není to pořád úplně nějak nízko,zejtra si jdu sem do lékárny koupit drmek,tady v Německu maj vše kvalitnější než u nás,akorát nevím jak se bere jestli jen do ovu nebo i pořád

nikynikol25
4. srp 2017

@janajens řekla jsem ze se nato vykaslu,ale to se nedá nu☹

janajens
4. srp 2017

@nikynikol25 drnek ten Ani nevim Co tax. Je piju Jen babywunsch tee a kyselinu beru

dasa.77
4. srp 2017

@laura1972 Ahoj,tak na těch dnešních už nic nevidím, na předešlých ano ☹
Jasně že bych Ti to přála,ale tohle na těhotenství moc nevypadá

laura1972
4. srp 2017

@dasa.77 taky si to říkám celou dobu. Myslím, že už by se dávno něco na testu ukázalo. Spíš to vypadá jen na poruchu a nebo jako trd dva měsíce, na testech duchy a pak MS dorazila.

nikynikol25
4. srp 2017

@janajens prej hodně pomáhá na ovu tak si ho koupím,hned co přijedu zajdu k doktorce

janajens
4. srp 2017

@nikynikol25 a v nemecku Teda pod jakym nazvem

dasa.77
4. srp 2017

@laura1972 Pochopila bych,kdyby se celkově čárka ukázala později,může se stát. Ale mít několik dní stejný náznak na testu a pak dokonce po termínu MS nic? Tomu už moc šancí nedávám

nikynikol25
4. srp 2017

@janajens zašlu ti to obrázkem

nikynikol25
4. srp 2017

@janajens je to ale v praskach,nevím jestli tady je tinktura,se musím podívat

nikynikol25
4. srp 2017

@janajens tady je na něj kdyžtak odkaz,da se i poslat
https://www.google.de/search?q=mönchspfeffer+ap... pak ještě jsem našla jeden

janajens
4. srp 2017

@nikynikol25 dekuji moc pokud se ne zadarilo tak asik objednam

nikynikol25
4. srp 2017

@janajens kdyžtak zkus,ja se jdu podivat do lékárny jestli je tady ty dva maj,když ne,zeptám se jestli nemaj jinej,za zkoušku nic nedám,koupím si rovnou pro jistotu dvě balení

janajens
4. srp 2017

@nikynikol25 ja nasla na Amazon Jen prasky

nikynikol25
4. srp 2017

@janajens ted jsem našla přímo kapky
https://www.medpex.de/frauenleiden-homoeopathis... je to dražší ale myslím ze to bude účinnější,tady je vše kvalitnější než u nás

kaculik007
4. srp 2017

@laura1972 Ahoj, promiň že odepisuji až dnes. Ne, zkoušela jsem to jen odpoledne a pak už ne. Prsa mě nebolí, jinak se taky necítím.

A co ty? Jak to vypadá, nečetla jsem příspěvky vůbec. Nějak nestíhám.

gruzicka
4. srp 2017

@laura1972 Ohužel nic nevidím ale občas se stává,že neukazuje.

laura1972
4. srp 2017

@zlatickon já beru duphaston a prý mám tak jak má být. Byla jsem naposledy před cca měsícem u dr. tak.prý vše super. Ted v pondělí k němu jedu zase pro clostilbegyt a duphaston, tak pokud MS nedojde přes víkend, aspoň mi prohlídne a dá třeba vyvolavacku a budu vědět na čem jsem.

miky
4. srp 2017

@janajens tak uvidis, ale podle svých zkušenosti a tvých testu bych to viděla nadějně 🙂

janajens
4. srp 2017

@miky dekuji kez by to tak bylo dneska jsem byla I malinko prekvapena ale zaroven se mi zda ze sili malo

janajens
4. srp 2017

@miky myslis me zarazila take divna ms

laura1972
4. srp 2017

@kaculik007 ahojky, no u mě pořád nic konkrétního. Už cca 3 dny dušíci na testech, pak slábnou a dnes pomalu nic. MS dva dny zpoždění, jediné co mám je boleni prsou, jinak nic moc. 🙄 a ty jsi na tom jak s MS?

nikynikol25
5. srp 2017

@janajens já tu ms mám taky nějakou divnou,dneska už ji skoro nemám,normálně ji mívám 5 dní,ale tedkon už je 3 dny,akorát ze mě šly malinký kusy sliznice,jindy ze mě jdou mega kusy,ale ted jen nepatrně,co to semnou je.☹

janajens
5. srp 2017

@nikynikol25 no je to vse nejake divne Co drnek sehnala jsi

nikynikol25
5. srp 2017

@janajens ještě jsem nebyla,od rána pomáhám babičce péct koláče,zbláznila se,nemá co dělat tak dneska je aktivní