Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@nikynikol25 jdu na nej
@nikynikol25 dekuji to moc nevim number Kdyz digital byl vcera vecer negativni moc me to 's rebound mrzi
@janajens tak ten graf nevypadá nějak blbě,vypadá zatím dobře,není to pořád úplně nějak nízko,zejtra si jdu sem do lékárny koupit drmek,tady v Německu maj vše kvalitnější než u nás,akorát nevím jak se bere jestli jen do ovu nebo i pořád
@janajens řekla jsem ze se nato vykaslu,ale to se nedá nu☹
@nikynikol25 drnek ten Ani nevim Co tax. Je piju Jen babywunsch tee a kyselinu beru
@janajens prej hodně pomáhá na ovu tak si ho koupím,hned co přijedu zajdu k doktorce
@nikynikol25 a v nemecku Teda pod jakym nazvem
@janajens zašlu ti to obrázkem
@janajens je to ale v praskach,nevím jestli tady je tinktura,se musím podívat
@janajens tady je na něj kdyžtak odkaz,da se i poslat
https://www.google.de/search?q=mönchspfeffer+ap... pak ještě jsem našla jeden
@nikynikol25 dekuji moc pokud se ne zadarilo tak asik objednam
@janajens tady je ten druhý
https://www.medpex.de/menstruationsbeschwerden/...
@janajens kdyžtak zkus,ja se jdu podivat do lékárny jestli je tady ty dva maj,když ne,zeptám se jestli nemaj jinej,za zkoušku nic nedám,koupím si rovnou pro jistotu dvě balení
@nikynikol25 ja nasla na Amazon Jen prasky
@janajens ted jsem našla přímo kapky
https://www.medpex.de/frauenleiden-homoeopathis... je to dražší ale myslím ze to bude účinnější,tady je vše kvalitnější než u nás
@laura1972 Ahoj, promiň že odepisuji až dnes. Ne, zkoušela jsem to jen odpoledne a pak už ne. Prsa mě nebolí, jinak se taky necítím.
A co ty? Jak to vypadá, nečetla jsem příspěvky vůbec. Nějak nestíhám.
@zlatickon já beru duphaston a prý mám tak jak má být. Byla jsem naposledy před cca měsícem u dr. tak.prý vše super. Ted v pondělí k němu jedu zase pro clostilbegyt a duphaston, tak pokud MS nedojde přes víkend, aspoň mi prohlídne a dá třeba vyvolavacku a budu vědět na čem jsem.
@kaculik007 ahojky, no u mě pořád nic konkrétního. Už cca 3 dny dušíci na testech, pak slábnou a dnes pomalu nic. MS dva dny zpoždění, jediné co mám je boleni prsou, jinak nic moc. 🙄 a ty jsi na tom jak s MS?
@janajens já tu ms mám taky nějakou divnou,dneska už ji skoro nemám,normálně ji mívám 5 dní,ale tedkon už je 3 dny,akorát ze mě šly malinký kusy sliznice,jindy ze mě jdou mega kusy,ale ted jen nepatrně,co to semnou je.☹
@nikynikol25 no je to vse nejake divne Co drnek sehnala jsi
@janajens ještě jsem nebyla,od rána pomáhám babičce péct koláče,zbláznila se,nemá co dělat tak dneska je aktivní

@janajens jo jo,ja to dneska nějak obracela,nějak to na mě spadlo,ze zase nic,když koukám zpětně i na mama test ze i tam byl duch,tak me to dostalo😢přeju ti at hlavně sílí,vypadá to ze mrnousek je hezky zavrtanej👶