Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@mrnous81 v krvi se hcg projevi uz paty den po oplodneni, tak mi to rekla kamarádka z biochemky ktera to zpracovava.
@marycz me taky proslo tech testu pod rukama nepocitane a stopro verim dr. max testum. Kdyz na nich byl stin, vzdy jsem mela pozitiv ni i krev. Kdyz se pokus nepovedl, nebyl na nich nikdy zadny dusik, nic.
@slunicko01 takze dusik zadny 🙂
Ten u nas neprodáji ☹ alr obednala jsem si v lekarne digitalni test zitra rano si pro nej jdu
@slunicko01 kdy tak jit ke gynekologovi?
Holky, co myslite? Prvni vcera odpo, druhy dnes po obede. OVU nekdy v pulce mesice, MS zpozdena o 4dny az 2.8., nikdy se nezpozdila, spis vzdy o den driv, ale byli jsme na fyzicky narocne dovce, zpozdeni jsem pricitala tomu, ale MS slabsi, spis spineni a spinila jsem jeste odpo.... Muze to byt to vytouzene?
@bastiena Nám se taky povedlo na poprvé. V den oslavy mých 35 narozenin jsme se rozhodli, že třeťátko teď a nebo už nikdy a podle všeho jsem tu noc otěhotněla. Taky jsem tomu nemohla věřit, navíc to bylo už před blížící se MS, tak jsem spíš čekala MS než // . První test po vynechání byl čistý jak nepopsaný list papíru. Po týdnu mi to nedalo a zkusila znovu, byl tam duch, po dvou dnech silnější a teď je z toho 12tt 🙂 . Takže možné je všechno. Držím pěsti, ať čárka sílí a všechno jde tak, jak má 🙂
Ahoj holky jak já vam závidím i male duchy na testech. S přítelem se snažíme už půl roku a stále nic. ted jsem začala brát femibion, tak doufám že to aspoň u k něčemu bude. Najde se tu někdo, komu braní vitamínů pomohlo otěhotnět? Moc by jsme druhe miminko chtěli.
@tynulkaxix Kup vitamíny i chlapovi, selen + zinek, vitamín E.
@alkuska a da se to koupit jako celek? Jako je femibion pro ženy tak něco takového pro muže?
@tynulkaxix Já nevím jestli tady můžu dělat reklamu. Koupila jsem bioaktivní selen+zinek forte, vygoogli si to. Ale musím přiznat že my jsme řešili problém na mé straně, manžel to bral abych v tom nebyla sama 🙂. Ale zas, nic tím nezkazíte, třeba vám to pomůže. Já mám PCOS a manžel měl spermiogram hraniční, ale nebyl by prý překážkou, ale proč to nevylepšit 🙂.
) @alkuska diky. No pritel má z prvního manželství 2 deti a spolu mame rok a půl starou holcicku, a moc by jsme chtěli druhý. Mrknu na ten net 🙂
@tynulkaxix No jo, však jsou to jen vitamíny 🙂 Kdo ví jestli to není spíš o psychice že člověk něco pro to dělá a přišlo mi že i chlap se může snažit a ne si jen užívat 😀
@alkuska koukala jsem na ten net, a to by melo pomáhat k lepšímu spermatu?
@tynulkaxix Obsahuje to ty správné věci. Nejsem žádný dealer probůh 🙂, samozřejmě si vyber cokoliv chceš nebo i nic, já volila tento přípravek že měl kombinaci doporučovaných látek a chlapa bych asi nedonutila zobat několik tablet a dlouho nám to nešlo, tak člověk už i z nudy zkouší leccos.
Zinek a selen bývají v "pánských" vitamínech, ještě se doporučují antioxidanty jako je vit C a E, mrkni třeba sem: http://www.futurebaby.estranky.cz/clanky/zamere... nebo třeba tady:
http://www.cpzp.cz/clanek/1828-0-Zdrava-spermie... nebo sem:
http://www.mrnous.com/tehotenstvi-neprichazi/ja....
Doporučují pořád ty stejné stopové prvky a vitamíny. Ještě se říká že i chlap by měl mít dost listovky, ale to jsem už neřešila, dalo dost práce uhlídat aby manžel bral jednu tabletu 😉 .
@alkuska dekuju za zajimave články, asi mu něco zkusím koupit 🙂
Holky tak jsem si dneska delala digitalni test a ukazalo se mi minus,☹ tak nevim ☹ menstruci mam dostat v utery... tak rikam ze je jeste cas... mamatest comfort mi ukazal slabou druhou carku viz vcerejsi foto... s citlivosti 10 a digitalni s citlivosti 25 . Stalo se to nektery??( a dotaz delala jsem si poprve digitalni test a ukazalo se minus ale je tam plus akorat zburazneni je minus.)dekuji za odpoved
Dobre dekuji 🙂 musim jeste pockat v utery si udelam obycejnej test :D
@lucias135 I mně na začátku těhu mamatest už ukázal čárečky, ale digitální ještě ukázal mínus! Takže digi použít až po spoždění MS, ale to už jsou čárky dost viditelné i na obyčejných testech. Moje rada je, za ty prachy raději jako samoplátce zajít na krev do laboratoře - stačí jim už i jen 9 dní od možného dne oplodnění 😉
Ja zatim pockam kdyztak si dojdu ke svymu gyne.... a kdyz se ti ukazal minus mela jsi obris pluska na tom digi??

@marycz mně mamatest ukazoval úplně slabě, když max už krásnou čárku. Zkus zase zítra a jinej než mama