Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@eliotka1 nene dělá ptesne takové a i.mnohem hezčí čárky,falešné
@eliotka1 koukni tohle jsem měla už tolikrát 🙂 a těhotná stále nejsem
@eliotka1 ještě nahrát fotku ze 😀
@milujicimamina je to tam 🙂 gratuluji
@milujicimamina Aha, tak třeba ty máš hezkou falešnou čárku 😀 U té bych řekla, že by to pozitivní mohlo být. Já měla jen takový obrys, nebo spíš stín druhé čárky. A přesně takovou čárku jak máš ty mně mamatest ukázal, když už jsem opravdu otěhotněla a testy sílily. Nikdy ale mamatest neukázal pořádné dálnice, ani když když bylo HCG už pěkně vysoké. Dr. Max mě ale nikdy nezklamal a u toho byly dálnice, i když se mamatest pořád tvářil jako duch 😀 Takže vřele doporučuji @nikpn
Holky to je několikrát tato.je už z dřívějška,a na jiných testech nikdy nic nebylo 😉
@zuzinka2323 to je stará fotka ale dekuji 😀
Chtěla jsem napsat i výrobci mail protože tohle by prodávat prostě neměli,ale nikde jsem nenašla,
@nikpn Nechtěla jsem strašit mimoděložním, já sama jsem ho nezažila, ale dost jsem o tom četla. Každopádně pokud bude i jiná značka testu pozitivní, byť slabě, raději bych se objednala k doktorce. Může to být i příznak normálního těhotenství, ale pomalé stoupání HCG, slabé čárky, poté mizející čárky, divné bolesti v podbřišku a "jiná", tedy slabší menstruace není zcela běžné. Drží pěsti, ať to dobře dopadne!
Jsou co já si nadelala naději i s ms inpo a nikdy nic ☹ už je nekoupím
@milujicimamina to je mazec... Mamatest mi to uděla taky, a pak ještě BENU test :( fakt čárka, žádnej duch - a ono prd...
Mě zase mamatest vyšel pozitivně týden před očekávanou MS 🙂
mě také mamatest ukázal pozitivně po 13 zpozdění pozitivní výsledek
@nordjane no parádní 🙂 gratulace ať to pěkně roste hladinka
Holky znáte test unimark?
Holky 9-10 dpo a.max nic :(
@milujicimamina vydrž ještě aspoň 2 dny 😉
@milujicimamina nevěš hlavu, mě vykoukla také až 13DPO 🙂 a třeba se ti ms posunula 🙂

@nikpn Spíš je divné, že je slabě pozitivní v dny mesntruace. Mamatest dělá falešné duchy, ale ty vypadají jinak. Raději bych si zašla znova na krev a na gyndu. Mohlo by se totiž jednat i o mimoděložní těhotenství, u kterého menstruace a slabá čárka na testu bývá.