Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@terinka1989 dostala jsem to ☹ snad teno měsíc už bude ten správnej 🙂
to ma mrzi.. tak drzim palce aby to vsetko dopadlo tak ako ma a zazivala si to najkrajsie obdobie v zivote...
@terinka1989 dekuju,uz aby to bylo 😵 navic ma manza 5.7 narozky a to bych mela ocekavat ms tak by to byl ten nejkrasnejsi darek 🙂
@majkylove budem vam velmi drzat palce 🙂
Ahoj holky, jdu si pro radu.
menstruační cyklus mám trochu rozházený - někdy 28 dní, někdy 30 dní, poslední byl 33 dní. Dnes jsem 31 DC. Dělala jsem si test Dr. Max. Podle mě vyšel pozitivně, i když druhá čárka není stejně silná jako ta druhá, ale dočetla jsem se, že Dr. Max bývá často falešně pozitivní :( Přikládám foto, myslíte, že může být až tak falešně pozitivní? Foto je z mobilu, tak je trošku nekvalitní..Já vím, že nejlíp se to dozvím, když zítra koupím nový, ale tak jsem si řekla, že třeba má některá z vás zkušenosti.
@lleennaa Já s tímto nemám zatím zkušenost (pozivní jestě nikdy nebyl ☹ ), ale zkus udělat od jiné firmy, když tomuhle nevěříš 😉
@verunka_korunka já bych mu ráda věřila 😀 😀 😀 ale napadlo mě si vygúglovat jeho spolehlivost, resp. nespolehlivost ☹
@lleennaa Ahoj, čárky vidím // i když je to rozmazané, ale řekla bych že jo, zkusila bych jiný test a pokud i on ukáže dvě je to jasné 😉
@sarkad2856 zítra určitě ještě radši jiný koupím 😉
@ivet1987 děkuji a také gratuluji. Právěže v různých diskuzích hodně holky psali, že bývají často falešně negativní, tak jsem taková rozpačitá.
omlouvám se nějak se mi ta fotka nechtěně přetočila :D
@lleennaa ciarky byvaju malokedy rovnako silne 🙂 ale toto mi pride jasne pozitivne.
Holky to je krásné čučím na vaše testy a bulím jak malá a moc gratuluji 🙂

@majkylove tak ako to dopadlo?