icon

Těhotenství nebo falešný poplach? 2 dny mi je na zvracení

lzii
26. črc 2015

Ahoj holky, chtěla jsem se vás zeptat .. už několik měsíců se s přítelem snažíme o miminko a mám takove menší tušení že to možná vyšlo , jsem 22 DC a už dva dny po sobě se mi chce zvracet.
Chtěla jsem se zeptat, pozorovala na sobě některá z vás neco neobvyklého ,než odhalila těhotenství?? A jak dlouho jste se snažili, než vám to vyšlo ??
Díky všem za komentáře 🙂

Strana
z7
lzii
autor
28. črc 2015

@eloana Toho dušíka tam nevidím :(
@sari_nka dneska jsem 24 DC a dneska me od noci jen bolela hlava jinak zadny "priznak"

sari_nka
28. črc 2015

@lzii je brzy...vím sama jak je to těžké vydrzet 😉 ale myslí na to,že pokud se zařadilo,tak těch 9 měsíců stejně neurychlis 😉

eloana
28. črc 2015

@lzii on ten dusik byl fakt dusik.....bylo to hlavne 9 den po ovulaci,ale pak uz jen test silil a vysledek je tady uz 2,5 roku🙂

lzii
autor
29. črc 2015

Na jakých číslech se má držet BT při otěhotnění ?

sari_nka
29. črc 2015

@lzii hlavně nemá klesat, myslím,že kolem 37

nov.tere
29. črc 2015

@lzii BT je dlouhodobá záležitost aby jsi se dle ní mohla řídit.

monouch
30. črc 2015

Holky, beru antikoncepci, ale cítím se těhotně. Je mi zle jako s prvním synem. Test jsem dělala v neděli a byl negativní. Měla sem i menstruaci. Styk byl před 14 dny. Je to vůbec možné? Menstruovala jste některá na začátku tehu? Má nějaký vliv, když bych byla, že jim ty prášky? Mám problém s hlídáním, tak jít na gyndu zbytečně se mi nechce...a dělat každý den test taky ne...

eloana
31. črc 2015

@monouch ano dostala jsem to 27DC-ale test byl pozitivni a silil

sari_nka
31. črc 2015

@lzii tak jak to s tebou vypadá?

lzii
autor
31. črc 2015

@sari_nka díky za optání, ale nevím před 2dny jsem se neak psychicky sesypala a už jsem netestovala za 2 dny by mela prijit MS , žadne priznaky nemam, nebo už je aspon nesleduji... Četla jsem tady na forum, že se jedna snazilka zacala zaobirat svatbou a nemela ani cas resit snazeni o miminko a zadarilo se jim hned 1 mesic.. tak ted premyslim na co jineho bych se mohla uplnout já ... zacala sem šít hracky, tak u toho stravim taky dost casu ...

sari_nka
1. srp 2015

@lzii to je prima nápad, tak az natrenujes, tak bych nějakou brala 😉 držím ti palce ať to klapne co nejdřív

gabriela_hurtikova
2. srp 2015

@lzii to je dobry napad 🙂 my se snazili asi 6mesicu. kazdy mesic jsem byla sklamana,ze tam nejsou dve carky a pod. pak jsme v dubnu jeli na dovolenou a pekne si ji uzili a dva tydny po to co jsme se vratili jsem otehotnela 🙂 takze opravdu se s tim nestresovat 🙂 a popravde jsem ani nevedela,ze tehotna jsem to manzel me nabadal at si udelam test tak jsem se mu vysmala ze si ho delat nebudu,ze mi ma dneska prijit Ms a ze me boli bricho na tak sto pro prijde..ale nedalo mi to tak jsem si test udelala a mela jsem tam ducha 🙂 ale rikala jsem si ze to neni mozne kdyz me boli bricho..no a ona ze nedostavila🙂 podbrisek me bolel asi 2mesice jinak jsem vuuubec zadne priznaky nemela :D ani jsem nezvracela ted jsem 15tt a porad je mi fajn 🙂 i kdyz vic unavena 🙂

lzii
autor
2. srp 2015

@gabriela_hurtikova teeda , tak to ti preji 🙂 já jsem dnes 29DC a jeste porád nic , jak rikas test si delat nebudu citim takovy tlak v brichu ze to nejspis prijde ,ale nevim kdy. Jsem na neschopence takze na dovcu vypadnout nemuzu , zkusim aspon premluvit doktorku na lazne ... treba mi i to pomuze 🙂

gabriela_hurtikova
2. srp 2015

@lzii jak rikam taky me bolel podbrisek takze to nic neznamena :P vsak uvidis 🙂 a pokud by to ted nevyslo tak neves hlavu a zkus pozadat o ty lazne aspon 🙂 prijdes na jine myslenky a vypadnes ze stresu 🙂 my vypadnou potrebovali 🙂 a jak to pomohlo 🙂

lzii
autor
2. srp 2015

@gabriela_hurtikova v pátek jdu za svoji gynekolozkou tak se s ni doluvim, a dám vedet , nicmene jestli do zitra neprijde MS tak mozná i ten test udelam. Budu informovat 🙂

gabriela_hurtikova
2. srp 2015

@lzii oukej ;) budu drzet palce 🙂 🙂 a misto obyc testu zkus digitalni i s tydny 🙂 me pomohl hodne jelikoz jsem furt mela slabe carky 🙂

lzii
autor
2. srp 2015

@gabriela_hurtikova mám v záloze od Mama testu Comfort - je primo do proudu moci (80Kč/1 ks) , nebo jsi mela na mysli radeji ClearBlue ??

gabriela_hurtikova
2. srp 2015

@lzii ClearBlue 🙂 tam je plus i s tydny nebo minus nic mezi 🙂 nemusis lustit carecky 🙂 ale zas je okolo 200kc

lzii
autor
2. srp 2015

@gabriela_hurtikova a ten je taky na jedno pouzti , ze ??

gabriela_hurtikova
2. srp 2015

@lzii jojo je 🙂 a vysledek ukazuje 24h pak zmizne a muzes vyhodit :D ale aspon vis na cem jsi 🙂

lzii
autor
2. srp 2015

@sari_nka už mám jeden den opozdenou ... jen nemam odvahu testovat ... jelikoz zadne dalsi priznaky nesleduji , maximalne ze me bolí záda a porád bych jedla :D za posledni 2 cykly jsem pribrala 4kg :D

gabriela_hurtikova
2. srp 2015

kdyztak jeste pockej treba do stredy 🙂

lzii
autor
2. srp 2015

počkám, testovat nebudu , i kdyz nad tim premyslim tak na to sklamaní nemam "koule" ... Uvidíme ...

andrrriiik
2. srp 2015

@lzii Možná se teď zadařilo,já taky testovala jako divá,každý měsíc zklamání,až jsem si pak řekla,že už si test nekoupím,stejně to zas nevyšlo,chodila jsem kolem lékárny sem a tam,nakonec jsem koupila s tím,že když jeden bude negativní,druhý použiju zas další měsíc.No a zrovna to vyšlo,a měla jsem // 🙂 Takže se určitě neboj,a testni 😉

lzii
autor
3. srp 2015

Tak jsem dnes ráno testovala a nevím co si o tom myslet.. Jaké jsou váše názory ?? Jsem 30 DC a nic co by nasvedcovalo MS. Možná tam vidím ducha , ale to už by měly být přece dálnice když jde o spožděnou MS ne ??

sari_nka
3. srp 2015

@lzii já tam vidím slabý náznak, ale pro svůj klid bych investovala ty dvě stovky do clear blue a viděla tam buď +/- a mas jasno hnedka 😉

sari_nka
3. srp 2015

@lzii mohla si otěhotnět později a proto tam nemáš dálnici,já ji měla taky později

andrrriiik
3. srp 2015

@lzii Taky vidím,a jak píše sari_nka,Clear Blue budeš mít nejjistější 😉

lzii
autor
3. srp 2015

ok holky, odpoledne pro nej razím, jen doufám že ho budou mít, u nás lékárne nemaji ani bazalni teplomer .. a ten mám udelat i z odpoledni moci nebo ranni ?

gabriela_hurtikova
3. srp 2015

presne tak kup si clearBlue a budes to mit jiste.jinak slabou carku vidim.ale jistejsi je plus a minus
@lzii

Strana
z7