Těhotenství nebo falešný poplach? 2 dny mi je na zvracení
Ahoj holky, chtěla jsem se vás zeptat .. už několik měsíců se s přítelem snažíme o miminko a mám takove menší tušení že to možná vyšlo , jsem 22 DC a už dva dny po sobě se mi chce zvracet.
Chtěla jsem se zeptat, pozorovala na sobě některá z vás neco neobvyklého ,než odhalila těhotenství?? A jak dlouho jste se snažili, než vám to vyšlo ??
Díky všem za komentáře 🙂
@andrrriiik mám HCG 2,9 , co to znamena ??
@lzii Tak s tím nemám zkušenost,mě nikdy hladinu hcg neměřili.Co ti řekla sestra na to?
@lzii nic, že těhotná nejsi, pokud už máš po termínu menstruace...
@iwet91 A kolik má být minimálně,aby to bylo potvrzené těhotenství?
@andrrriiik Běžně se bere od 200 jednotek výš.
@andrrriiik Tak to nevim, ja mela prvni hodnotu 56, nacez mi dr rekl, ze tehotna nejsem, pak se to zvysovalo a na utz slo neco videt az nad 1000, chce to udelat dalsi test z krve zda se hodnota zvysuje 🙂
@somalicats
@iwet91 Aha,a když je desítkový test,tak to neznamená hodnotu 10?Já myslela,že jo.
@andrrriiik Když je desítkový test, tak to znamená, že je schopen detekovat hodnotu 10 jednotek a výš V MOČI. Ten test neznamená, že je hodnota přesně deset. Navíc ti duši, které tam ženské tak často loví, vůbec nemusí být pozitivní test, člověk tam vykouká ledacos 😀. Jinak ani ta krev pochopitelně není absolutní, záleží, kdy byla poslední MS a jestli má hCG stoupající nebo setrvalou či klesající tendenci. Takže ani hodnota 400 jednotek nemusí znamenat prosperující těhotenství, může znamenat i zamlklé či potracené těhotenství.
@somalicats No mě se taky právě stalo několikrát,že jsem na testu měla stínek.A nedávno mi Mamatest udělal ducha,ačkoliv jsem těhu nebyla.Ale teď nevím,co si mám myslet.Včera jsem měla píchání na vaječníku,dnes mě bolí podbřišek jakoby z namožení,a to jsem ovulaci měla před pár dny.Kdyby to bylo ovulací,tak ty příznaky jsou během ní,a ne po ní,ne?Nebo může i po ní?
@somalicats 😀 no prave to nam pokazdy radil doktor 😀 ono taky to ma co delat z psychykou cloveka , prej necekane 99 % uspesnosti oplodnit 😀
mam problem devcata muze mi nekdo poradit cotoje me de stoho sibnout 😕 neustale zemne tece neco bileho nezapachato nic ,, , jen je to bile a po ranu to mam mooc mate to taky nekdo ?
ja nevim nykdy jsem todle nemela ani pri ovulaci 😀 asi jsem rozbyta 😀
mam otazku 😀 ja jsem nedockavá 😀 mam MS kazdyho cca 11.-12 dnu v mesici podle kalkulcky ovulace mi vychazi ze 25.-26-27 jsou dny kdy na to muzu vlitnout 😀 my sme na to vlitly 26 . myslite ze bych uz mohla testovat ?????? ze se neco ukaze 😀
Ahoj všechny zkušené maminky či snažilky🙂
Mám otázku... Předpokládaný termín ms byl před 8- 10 dny
v půlce cyklu jsem 2 dny špinila (myslím že poprvé v životě) 20/7 a 21/7
nechráněný styk byl 26/7 a 30/7 (ve dnech, kdy už teoreticky mohla přijít menstruace).
Dnes jsem si udělala jeden z těch testů, pro rozpoznání prvních fází těhotenství a byl negativní. V břiše táhne a píchá nalevo a bolí jako kdybych to měla dostat...
Mám hlad a je mi fakt divně, ale to přisuzuju horkům...
Je vůbec možné abych otěhotněla 26/7 nebo 30/7 vzledem k tomu, že jsem pravděpodobně 21/7 ovulovala?
A kdybych byla, je možné že test by na to nepřišel?
Nenapdá někoho, čím by to tedy mohlo být?
Díky za radu!
Jsem 25DC,už týden mě pobolívá v podbřišku a od včera mi při zmáčknutí prsou vytéká mlezivo.Může to něco znamenat?Moc nadějí si nedělám ☹
Holky,tak jsem si včera a dnes udělala test,včera skoro neviditelný duch,naskočil po půl hodině,dnes je viditelnější,narůžovělý,naskočil hned,ale po zaschnutí se objevila široká nažloutlá čárka.Znamená to něco?Jinak bolesti pořád,jakobych to měla dostat,ale MS nikde.
ahoj mam otazku ? zda se mozna najde nekdo do mi poradi 🙂 jak uz jsem psala citim se jako tehotna a mim i takove priznaky dneska cc 2 tydny od ovulace , testy tehoencky mi ukazujou ze nejsem tehotna tak jsem zajela na krevni testy mysli te ze test ste krve bude 100 pro ? nebo je to porad jeste vse moooc brzy
zitra v 10 rano
Můžu mít prosím dotaz? Jsem tady nová a nevím kam svůj dotaz psát...dnes jsem 42 DC menstruaci mám většinou do 37 DC a menstruace nikde. Ovulaci nepoznám tak ani nevím kdy mohla dojít. S manželem se snažíme 5 měsíc. Od včerejška mám bolesti v podbřišku, bílý výtok, špatnou pleť, všechno mě hned dojme, jsem nafouklá atd..prostě příznaky těhu ale když si udělám test tak mám jen malé dušíka a já se tedy ptám, jestli je možném že bych byla těhotná ale test by mi to neukázal? děkuji

@jeeanetta Nám se zadařilo vždycky v tom nejhektičtějším období, kdy na sex už skoro nezbýval čas ani síly...