icon

Těhotenství nebo falešný poplach? 2 dny mi je na zvracení

lzii
26. črc 2015

Ahoj holky, chtěla jsem se vás zeptat .. už několik měsíců se s přítelem snažíme o miminko a mám takove menší tušení že to možná vyšlo , jsem 22 DC a už dva dny po sobě se mi chce zvracet.
Chtěla jsem se zeptat, pozorovala na sobě některá z vás neco neobvyklého ,než odhalila těhotenství?? A jak dlouho jste se snažili, než vám to vyšlo ??
Díky všem za komentáře 🙂

Strana
z7
jankene
11. srp 2015

@kacinda moc děkuji za odpověď 🙂 já doufám, protože ty příznaky jsou zvláštní a ještě opožděná menstruace a to si opravdu nic nenalhávám 🙂

andrrriiik
11. srp 2015

Holky,a na můj dotaz nikdo neodpoví? ☹ Co znamená,když se růžový duch změní na nažloutlý pruh?

kacinda
11. srp 2015

@jankene nemáš zac,Já vlastně poznala ze jsem tehotna tak,ze jsem si jako každé ráno uvařila kafe,nepila se a šla zvracet a pak mi došlo ze jsem mela dostat menstruaci a nic q tak jsem začal testovat

@andrrriiik zkusila bych nový test nebo taky ten clear blue. Je mozne,ze byl jen vadný test,když ten proužek zezloutnul

nonnni
11. srp 2015

@andrrriiik jestli jsi mela ruzoveho v limitu, tak je jedno, co se s nim stalo po limitu....zopakuj za tri dny, el by silit. Pokud byl po limitu, tak se ti muze zjevovat ryska, kd ema byt testovaci prouzek...

iwet91
11. srp 2015

@ellllll tak teď vyčkat na výsledek

smallinka
11. srp 2015

@lzii to je moc brzy na příznaky. může ti být zle z vedra, z blížící se MS. mě bylo dost zle s dvojčátky až od 7.týdne a týden před MS jsem žádné příznaky neměla.....jinak nám to teda trvalo 2 roky (když nepočítám jedno ZT).

andrrriiik
11. srp 2015

@kacinda Jj,zítra ráno zkusím jiný test 🙂

andrrriiik
11. srp 2015

@nonnni Právě,že byl v limitu,tak uvidím,co se z toho vyvrbí 🙂

nonnni
11. srp 2015

@andrrriiik jestli zruzovel v limitu, opravdu zruzovel, nemyslim sedivou carku/stin, tak je nekde v tobe HCG, ale jestli to bude prosperujici tehotenstvi tezko rict....ty bych chtela? Ma maleho o par tydnu starsiho nez ja nejmladsi a me chyta amok, kdyz si predstavim, ze bych mela mit dalsi🙂))

kacinda
11. srp 2015

@andrrriiik jojo, dej pak vedet. ja jsem taky nedavno zjistila, ze cekame neplanovane druhe. chteli jsme vetsi odstup, ale nakonec bude 24 měsíců, tak budeme mít veselo 🙂

andrrriiik
11. srp 2015

@nonnni Na jednu stranu bych chtěla,ale na druhou si říkám,jestli bych to zvládla.Prostřední by byl jen o rok a půl starší od nejmladšího 🙂 Ale kámoška to má taky tak,a zvládla to v pohodě 🙂

andrrriiik
11. srp 2015

@kacinda Jj,určitě dám vědět.Sama jsem zvědavá 🙂 Jinak dodatečně gratuluji k těhotenství 😉

andrrriiik
12. srp 2015

Holky,tak jsem si dnes dělala jiný test,jiné značky,a ten je negativní.Tak ta pozitivita byla asi falešná ☹ Ale Ms pořád nikde 😒

smallinka
12. srp 2015

@andrrriiik to může být z toho vedra ms opožděná...

kacinda
12. srp 2015

@andrrriiik tak to je škoda...zkus na gyndu se zeptat

andrrriiik
12. srp 2015

@smallinka No o opoždění ani tak nejde.Nevím,kdy to mám dostat,mám to teď takové rozhozené,ale jde mi o to,že mám příznaky MS už přes týden,a furt nic.

andrrriiik
12. srp 2015

@kacinda Jj,taky jsem trochu zklamaná.Na gyndu asi skočím,hlavně mi přijde divné,že mám příznaky MS už víc jak týden,a mrcha pořád nikde.

ellllll
12. srp 2015

devcata jsem se ptala znami protoze ma taky priznaky , a rekla mi ze jsi mam zmerit teplotu pchvy ,jsem to udelala a mam 37.2 a ona mi rekla ze v rannim tehotenstvi to tak mam byt .. co je na tom pravdy ?

iwet91
12. srp 2015

@ellllll to není pravda, já měřila snad rok Bt a abys poznala zda jsi v tom měla bys vědět hodnoty každý den, což předpokládám že jsi měřila jen dneska, takže z toho nemůžeš dělat závěry, navíc bys na to měla mít jiný teploměr než normální čím si měřis klasickou teplotu

nov.tere
12. srp 2015

@ellllll jenže aby to bylo smerodatne musela by jsi měřit celý cyklus. A ne jen jednu teplotu navíc měřit se má ve stejnou dobu a to bez vstávání prostě ještě v posteli a pak teprve vstát.

ellllll
12. srp 2015

@nov.tere taky sem si to rikala , jen jsem byla zvedeva ,,,

ellllll
12. srp 2015

@iwet91 taky jsem zistila ze to neni pravda ,, ja jsem se o to nykdi nezajimala to ted , nebo se smim telem deje neco moc divne ,

iwet91
12. srp 2015

@ellllll a výsledky z krve už jsou?

ellllll
12. srp 2015

sestra mi rekla ze je negativni ale MS porad nikde , ted skoumam na netu jak to dopravdy je z hcg v tele a dozvidam se zajimavi veci ... 17 dni od (sexu) , ta hodnota na papire je 1.2 um/l , a v nemocnici mi rekla sestra ze mam prijit za tyden ze skusime dalsi test ze hcg mi muze stoupnout ,, ja jsem to nepochopila , mam za to ze test z krve je na 100 procent

nov.tere
12. srp 2015

@ellllll jak dlouho meska MS?

ellllll
12. srp 2015

@nov.tere teprv 1 den ale mam to presny nykdy se mi neopozdila ,, mozna mam jen nejakou poruchu 😀 a vubec to z tehotenstvi nema nic spolecne ale ty priznaky mam kozy o cisl vedsi a porad zemne tece neco bile , mozna jsem nastydla ,,,

nov.tere
12. srp 2015

@ellllll a test? Jinak to může být i z toho vedra že se zpozdí. A víš kdy jsi měla ovulaci?

ellllll
12. srp 2015

podle kalkulacky ovulace , 27.7. 28.7 29.7 tydle dny mi vysly ze ovuluji ,,,, tudele kalkulacku pouzivam uz dlouho vzdycky to bylo presne ,, taky jsi rikam ze jé to stoho vedra

ellllll
12. srp 2015

@nov.tere test negativ ,,,,

nov.tere
12. srp 2015

@ellllll zkus test za pár dní znovu ovulace mohla být déle. A proto test z krve nemusí být smerodatny.

Strana
z7