Těhotenství nebo falešný poplach? 2 dny mi je na zvracení
Ahoj holky, chtěla jsem se vás zeptat .. už několik měsíců se s přítelem snažíme o miminko a mám takove menší tušení že to možná vyšlo , jsem 22 DC a už dva dny po sobě se mi chce zvracet.
Chtěla jsem se zeptat, pozorovala na sobě některá z vás neco neobvyklého ,než odhalila těhotenství?? A jak dlouho jste se snažili, než vám to vyšlo ??
Díky všem za komentáře 🙂
@ellllll Já jsem třeba u syna dělala test taky den po termínu ms a už tam byl duch a tři dny po vynechání jsem šla na krev a sestra ze je pozitivní,tak nevím. Ale třeba test clear blue digitální piše v příbalovém letáků,ze určí na 99,9 procent těhotenství už 9 dni po styku,tak zkus třeba to
@kacinda Tak jsem byla na té gyndě,a utz úplně v pořádku,píchli mi vyvolávačku,tak snad do týdne mrcha dorazí 🙂
@nov.tere jj ted ano , jelikoz jsem brala clostik 1-0-1 a levy vajecnik mel 14DC 2,6cm a dost me bolel, tak jsem chtela vedet kdy praskl, a zjistit jak silna ta carka vlastne muze byt 🙂 vcera vecer jsme na to s pritelem skocili a dneska ráno pro jistotu taky , tak doufám že z toho neco bude .
OK příště fotím bez izolepy 🙂
Jinak ráno byl teda styk jak jsem rikala , a ted me desne boli ten vajecnik kde ovuluji... jak kdyby tam byl misto toho kamen a tahl me dolu .. muze to neco znamenat , nebo je to jen nalsedek ovulace ?
Když byl styk hned včera po testu, pak dnes ráno po testu a pojistim to i zítra ráno 🙂 a pak už o sexu nechci aspoň 2dny slyšet 😀
@lzii věřím ale zase někde doporučují i sex jednou za dva dny že se ovulace neprosvihne ale co je na tom pravdy nevím. 🙂 No.o sexu mi nemluv chlap by rád ale já se na to necítím si přijdu nehezka s tím pupkem a to mám ještě skoro 3 měsíce do porodu a pak nás čeká ještě šestinedělí 😀 už teď se chlap chytá za hlavu 😀
Ten pust jim neublíží, ten můj je rád když při MS 5 dní abstinuje 😀 já se nemůžu dočkat až budu v tom stavu jako jsi ty. Přijde mi že je to to nejhezčí co může u ženy být, a jestli tě tvůj chlap chce i když se sobě nelibis, je vidět že tě má moc rád 🙂
Sex obden jsme měli před ovulaci, 11 a 13dc jsme se nemilovali jinak ano v plodnych dnech. Myslíš že při snažení když žena po aktu zvedne na 30 min nohy nahoru že to pomůže?
Ahoj holky mužu se přidat
@lzii tezko rict jestli to pomuze ale me pomohlo stacilo i 15min ;) tak moc ti drzim palecky at to vyjde 🙂
@gabriela_hurtikova snad máš pravdu 🙂 teď už jen počkat aspoň 12 dní a tiše doufat 🙂 nikdy se mi nic v životě nepovedlo tak snad miminko odstartuje novou kapitolu
@lzii No já nezvedala nohy vůbec,a dcera byla napoprvé,syn po 9m snažení 😀

@nov.tere oki zkusim ,,, no mazna mas pravdu , jsem stoho zmatena , mam v tom bordel , kazdopadne dekuji za tvoje nazory