icon

Těhotenství nebo falešný poplach? 2 dny mi je na zvracení

lzii
26. črc 2015

Ahoj holky, chtěla jsem se vás zeptat .. už několik měsíců se s přítelem snažíme o miminko a mám takove menší tušení že to možná vyšlo , jsem 22 DC a už dva dny po sobě se mi chce zvracet.
Chtěla jsem se zeptat, pozorovala na sobě některá z vás neco neobvyklého ,než odhalila těhotenství?? A jak dlouho jste se snažili, než vám to vyšlo ??
Díky všem za komentáře 🙂

Strana
z7
ellllll
12. srp 2015

@nov.tere oki zkusim ,,, no mazna mas pravdu , jsem stoho zmatena , mam v tom bordel , kazdopadne dekuji za tvoje nazory

nov.tere
12. srp 2015

@ellllll pokud to nevyjde tak zkus ovulační testy aby jsi věděla kdy máš ovulaci. Můj cyklus 31 dnů a ovulaci jsem měla cca 19 den cyklu.

kacinda
12. srp 2015

@ellllll Já jsem třeba u syna dělala test taky den po termínu ms a už tam byl duch a tři dny po vynechání jsem šla na krev a sestra ze je pozitivní,tak nevím. Ale třeba test clear blue digitální piše v příbalovém letáků,ze určí na 99,9 procent těhotenství už 9 dni po styku,tak zkus třeba to

andrrriiik
17. srp 2015

@kacinda Tak jsem byla na té gyndě,a utz úplně v pořádku,píchli mi vyvolávačku,tak snad do týdne mrcha dorazí 🙂

lzii
autor
20. srp 2015

ovulace včera večer? a dnes ráno je tam taky // 🙂

nov.tere
20. srp 2015

@lzii udělej i zítra. Ale dnes je pozitivní včera to je jako by jsi lovila ducha na TT.

lzii
autor
20. srp 2015

@nov.tere dnešní test ráno , prijde mi ze vcera vecer byla silnejsi 🙂

nov.tere
20. srp 2015

@lzii ty testujes ráno a večer? Jinak mám fotku mazlou ale zkus večer a než ji nalepis tak vyfotit bez izolepy ta zkresluje.

lzii
autor
20. srp 2015

@nov.tere jj ted ano , jelikoz jsem brala clostik 1-0-1 a levy vajecnik mel 14DC 2,6cm a dost me bolel, tak jsem chtela vedet kdy praskl, a zjistit jak silna ta carka vlastne muze byt 🙂 vcera vecer jsme na to s pritelem skocili a dneska ráno pro jistotu taky , tak doufám že z toho neco bude .
OK příště fotím bez izolepy 🙂

nov.tere
20. srp 2015

@lzii takto jsem to měla já a v listopadu se má narodit prcek.

lzii
autor
20. srp 2015

@nov.tere já doufám že jsem se trefila do správného okamžiku a ležela jsem s nohama nahoru půl hodiny 😀

nov.tere
20. srp 2015

@lzii ehm nám pomohla poloha zezadu. 😀 😀 😀 😀

lzii
autor
20. srp 2015

@nov.tere alias na lenocha ?? Tu máme pořád :D už nás ten sex ani nebaví :D Tak uvidíme co z toho bude 🙂
Jinak jeste neaky typy ?

nov.tere
20. srp 2015

@lzii kyselina listová. A nějaký úraz nám se totiž zadarilo poslední týden na nemocenské 😀 a to jsem se doma flakala 2,5 měsíce a nic a týden před nástupem do práce se zadarilo. A jinak prý s polohou zezadu se spermie lépe dostanou k vajíčku. 😀

lzii
autor
20. srp 2015

@nov.tere listovku beru pul roku ,a na neschopence jsem 5 mesicu 😀

lzii
autor
20. srp 2015

Jinak ráno byl teda styk jak jsem rikala , a ted me desne boli ten vajecnik kde ovuluji... jak kdyby tam byl misto toho kamen a tahl me dolu .. muze to neco znamenat , nebo je to jen nalsedek ovulace ?

nov.tere
20. srp 2015

@lzii a do práce se nechystas?

nov.tere
20. srp 2015

@lzii jen následek ovulace a co test?

lzii
autor
20. srp 2015

@nov.tere zatím ne, doktori me jeste vystruji takze neví co semnou dál...
Test ?? Myslis ovulacni test?

nov.tere
20. srp 2015

@lzii jj dělala jsi si ho?

lzii
autor
20. srp 2015

@nov.tere Teď dělaný, takže ovulace končí. Udelali jsme pro to s pritelem maximum , ted už jen čekat 🙂

nov.tere
20. srp 2015

@lzii to už se bere jako negativní takže včera večer byl pozitivní a říká se že ovulace nastupuje do Cca 24 hodin. Takže defakto ovulace dneska čili když to pojistite i zítra tak by to vadit nemělo.

lzii
autor
20. srp 2015

Když byl styk hned včera po testu, pak dnes ráno po testu a pojistim to i zítra ráno 🙂 a pak už o sexu nechci aspoň 2dny slyšet 😀

nov.tere
20. srp 2015

@lzii věřím ale zase někde doporučují i sex jednou za dva dny že se ovulace neprosvihne ale co je na tom pravdy nevím. 🙂 No.o sexu mi nemluv chlap by rád ale já se na to necítím si přijdu nehezka s tím pupkem a to mám ještě skoro 3 měsíce do porodu a pak nás čeká ještě šestinedělí 😀 už teď se chlap chytá za hlavu 😀

lzii
autor
20. srp 2015

Ten pust jim neublíží, ten můj je rád když při MS 5 dní abstinuje 😀 já se nemůžu dočkat až budu v tom stavu jako jsi ty. Přijde mi že je to to nejhezčí co může u ženy být, a jestli tě tvůj chlap chce i když se sobě nelibis, je vidět že tě má moc rád 🙂

lzii
autor
20. srp 2015

Sex obden jsme měli před ovulaci, 11 a 13dc jsme se nemilovali jinak ano v plodnych dnech. Myslíš že při snažení když žena po aktu zvedne na 30 min nohy nahoru že to pomůže?

mimidaniela
20. srp 2015

Ahoj holky mužu se přidat

gabriela_hurtikova
20. srp 2015

@lzii tezko rict jestli to pomuze ale me pomohlo stacilo i 15min ;) tak moc ti drzim palecky at to vyjde 🙂

lzii
autor
20. srp 2015

@gabriela_hurtikova snad máš pravdu 🙂 teď už jen počkat aspoň 12 dní a tiše doufat 🙂 nikdy se mi nic v životě nepovedlo tak snad miminko odstartuje novou kapitolu

andrrriiik
20. srp 2015

@lzii No já nezvedala nohy vůbec,a dcera byla napoprvé,syn po 9m snažení 😀

Strana
z7