Těhotenství nebo falešný poplach? 2 dny mi je na zvracení
Ahoj holky, chtěla jsem se vás zeptat .. už několik měsíců se s přítelem snažíme o miminko a mám takove menší tušení že to možná vyšlo , jsem 22 DC a už dva dny po sobě se mi chce zvracet.
Chtěla jsem se zeptat, pozorovala na sobě některá z vás neco neobvyklého ,než odhalila těhotenství?? A jak dlouho jste se snažili, než vám to vyšlo ??
Díky všem za komentáře 🙂
Existují ještě jiné babske rady? Zdravý životní styl, pohyb, nekouření, bez alkoholu, žádný stres ..... Všechno dodrzuji
@andrrriiik půl roku se snažíme, přítel má spermio v pohodě
@lzii Tak půl roku je ještě v pohodě 😉 Uvidíš,že se zadaří,když to budeš nejmíň čekat 🙂
@andrrriiik jenze já to čekám pořád :D ikdyž si řeknu že tentokrát se na to vykašlu a sledovat nic nebudu, opak je pravdou ... :(
@lzii to sem si říkala když sme se pokoušeli o Lindu tolikrát ale stejně to člověku nedá
@mimidaniela nedá kor když na to konečně je zázemí a chlap.... Teď už nezbývá než čekat a doufat v dobrý výsledek
Ja som na sebe tiež pozorovala nevoľnosti, točenie hlavy a divné stavy. Jeden deň som cítila strašné návaly tepla a vracala som aj vodu... ale každý test posledných pár mesiacov mi vyšiel negatívne.. to mám potom pokazený celý deň od rána. Asi treba len vydržať, sexovať a nerobiť si falošné nádeje a predstavy. Keď to bude, spozná sa to aj bez testov, otázok na MK a počas kojenia veeeelice nepravidelnej menštruácie 🙂 Veriť, ale keď sa nepodarí hneď, svet sa nezrúti, naše životy sa nekončia. Len bude smutný deň keď sa neukážu dve čiarky. Testy preto už doma nemám a je veselo 🙂
@lzii nezoufej ja už sem to tehdy vzdala přestala sem na to úplně myslet a najednou psala švagrová že je v tom a já už si jen dělala legraci že sem to taky dlouho nedostala ale nedalo mi to a koupila test a bum prask bylo to tam je lepší na to nemyslet ale copak to jde mě teda ne
Holky jsem 2dpo a teď ráno mě jakoby pálí až brni ten vaječník kde jsem ovulovala, je to dost nepříjemné... Do toho beru teď utrogestan a jsem pořád unavená, včera jsem naspala aspoň 15h

@lzii A jak dlouho se snažíte vy? 🙂