Těhotná? Stalo se Vám něco podobného?
Holky mám prosbu.
12.08 sem měla ovulaci, minimálně 2 dny mě bolí břicho většinou na levé straně, někdy mám náhlou bolest dole, občas je mi mdlo, někdy je mi během jídla na zvracení a dnes sem si měřila bazální teplotu a byla 37.2
Testovala sem se dopoledne po jídle a nic, podle mě brzo ale zkusím ještě zítra ( přesně týden po ovulaci) a 9DPO jdu na krevní testy.
Jen mě znervóznily ty bolesti na levé straně břicha, spodku a ta bazální teplota.
Údajně je normální bazální teplota 36.5
Co si o tom myslíte vy ? A zažila jste některá to samé a byla těhotná ?
Prosím, NE nestává se mi toto před menstruací a ne není to horkem. Už jednou sem se ptala a opravdu toto NE 😁
@tulikiss Chytrá jste jak rádio ale kdyby jste četla tak sem už mluvila s lékařem a ten mi potvrdil moje tvrzení.
Příznaky jsou možné ;)
takze dalsi diskuze o h.vne... doktorka ti 6 dni po oplodneni potvrdila, ze mas tehu priznaky, tak co tady vlastne resis. Jen by me zajimalo, jestli to vesteni proplaci i pojistovna.
@tulikiss a sestřenka zase na kluku moc dlouho nečekala je to asi jak kde ale jo to také možnost
Normální doktor 6 dní po ovulaci těhotenství rozhodně nepotvrdí to se na mě nezlobte
@pepickovapavlinka A jestli ano, tak by mu měli vzít diplom.
@pepickovapavlinka Jinak jí nepotvrdil těhotenství , ale příznaky přece.
@pepickovapavlinka ono je to asi i hodne o stesti. nekdo ma pozadane chvilku a zrovna v tom kraji je takove dite. Je to podle kraju a kazdy je na tom jinak ☹ Ale musi byt strasne x let se snazit a pak muset projit celym procesem schvaleni a pak x let cekat ☹
@tulikiss no to musí to uznávám.Nedokážu si to představit
@jjasmina no jo vlastně 😄Jo psychika je mocná čarodějka
@tulikiss Bože, další taková co nemusí řešit svůj zdravotní stav, je chytrá jak rádio a děti měla i bez sebemenšího snažení.
Takový miluji.
jasne trefa, zenska po dvou operaci ledvin a tri srdce, co ma dite z ivf, vubec nevi co je to resit zdravi. tentokrat tvoje vestecka koule selhala, bych ji reklamovala.

Jasne tak to co pisou zensky na konikovi je prece berna mince a nejaky doktor o tom nemuze nic vedet. Me ale vubec nezajimaji nejaky stary fora, kde zensky kazdy mesic tvrdi jak jsou tehotny a ono nic, nebo tvrdi ze uz v den oplodneni maji priznaky. Ano kazde telo reaguje jinak, ale proste ten akt spojeni a vyvoje je stejny, max muze byt pomalejsi. Ale kdyz tak vis, ze jsi tehotna, tak je prece jedno, jestli nejaka Maruna z Pardubic a Jaruna z Horni Dolni taky mela nejaky pocity.