Test Sluníčko. Vidíte něco na testu?
Zdravím prosím vidíte něco na testu nebo mě sali zrak?omlouvam se za kvalitu fotky mám špatný telefon. Mám zpoždění pár dni asi 2 dny měla jsem jen spineni růžové před 5 dny .

Nic nevidim☺️
Paní nestačí milion odpovědí v diskuzi: "MS ale na testech možná duch" 😀 😀 kterou včera založila 😀
@nikishkaaaa prosím?
@nikishkaaaa si piš, že je to ona a ještě dělá, že neví o čem... 😄. Známá krotitelka duchů, tu nějaký anonym nespasí.
Test je negativní.
Tam vůbec nic není, ani náznak. A nechápu proč to nedáte do diskuze, kde se tohle řeší, to je každý den milion takových diskuzí. A navíc, kdyby jste byla těhotná a měla ducha, tak co jako, doktor nic neuvidí, do prace normálně můžete, oznamovat to na základě ducha je taky brzy, tak co řešíš.
Takže v původním dotazu ms, teď najednou zpoždění a růžové špinění. Ach jo.
@jade85 Třeba to je fakt někdo jiný, vždyť se tu pořád ptají holky na testy...
@klokanka31 jsem si jista, ze je to pani 😉
@klokanka31 i ty dny ms sedí...taky jsem si celkem jistá
Je mi paní líto, protože to už je nemoc 🙈😧
@nikishkaaaa to je fakt ona?Zajímavé že z MS je už jen špinění.Zase jasně negativní test
@pepickovapavlinka podle paní výše je to známá firma 😀 mi už je to jedno, ale to už je nemoc. Kašlu na to 😀
Ano, šálí tě zrak
@nikishkaaaa no to je mazec toto a to já jsem si myslela že to snažení až moc hrotím 🙈😂
@pepickovapavlinka já všechno beru, sama jsem hrotila, dělala ovulační testy, brala všemožné vitamíny, měřila BT, ale že bych dělala 10 testů denně, když jsou negativní, to opravdu ne! A hledala někoho, kdo mi řekne, že jsem těhotná přitom je test sněhobílý....to je už příliš 🙈
@nikishkaaaa no tak já se musím přiznat že jsem taky měla období kdy jsem dělala i 4 testy denně ale naštěstí jsem se z toho rychle vzpamatovala.
@leniczka23 Ahoj 👋 že my se vždycky u takové diskuze potkáme 😀
To jako fakt? Sama tam nemůžete nic vidět tak chcete ujistit co kdyby ????Pokud jste těhotná test ukáže čárky pokud nejste ukáže se jen jedna...Nejprve si přečtěte návod a pak spamujte nesmyslama
@alilali ahooj✌️😁
@nikca1995 Na těhotenském testu se běžně ukáže těhotenství, na ovu testu ovulace 🙄 to je zas dotaz 🤔
@klokanka31 já se jen chci přesvědčit. Spoustu lidí mi řeklo že to může být tím že mám ovulaci. Moc se mi to nezdálo tak jsem se chtěla zeptat i tady 😊
@klokanka31 behem ovulace takle slabe pozitivni tehu test?☺️Me to prijde divny😂sle tak mozne je vsechno☺️
@michaelarousova?? To asi nebylo pro mě že ne? 😊

Ať koukám jak koukám, tak nic nevidím 🤔