Udělalo se mi blbě z řízku, jsem těhotná? 😃
Dnes jsme měli na oběd brambory s řízkem a mě se z řízku udělalo blbě, malém jsem se po.. :D
Myslíte si, že můžu být těhotná?? :D
Tak já se ptám proto, jestli, když byl někdo těhotný, tak mu bylo blbě z masa??
a ked ti niekto napise, ze ano, bude to znamenat, ze si tehotna? 😀 😀 😀
@sedmikraska000
@sedmikraska000 jo je mi blbě i když těhotná nejsem, maso mi smrdí. To fakt nic neznamená, pokud to plánujete, zkus test a uvidíš 😉
@sedmikraska000 Může být, já se na maso nemohla ani podívat a cítila ho všude, i tam, kde nebylo. 😀
Nejsi těhotná, znamená to, že budeš vegetariánkou 🙄
No je sice fakt,ze ted maso nemusim-od salamu po rizek a tehotna jsem,ale u tebe tezko rict..Tehotna byt muzes a nemusíš,to my ti tady nereknem.
držíme ti palečky, určitě to vyjde, je vidět, že si to moc přeješ, tak to tak bude 🙂
sakra to je můj určitě těhotný taky, nedávno se poblil po té klobásce 🙂
není problém spíš v tom řízku? 😀
hmmm, myslím, že tě zklamu, těhotná asi nebudeš, já těhu jsem a řízky bych mohla jíst od rána do večera 😀
@tichackova
@bajana
@xxxslunickoxxx
@alen_ka
@suzanna123
@escapee Holky, teda styďte se!!!! Každá z Vás při očekávání hledala sebemenší těhupříznaky. Proč se té slečně vysmíváte a jste ironické? Ano, je to zvláštní dotaz, ale tonoucí se stébla chytá. Ta holčina podřebuje podpořit a radu,ovšem odpovědi stylu rozbité věštecké koule, vegetariánství a extrém o zvracení manžela po klobáse...To je trochu moc, ne? Nehodlám moralizovat, jen mi to příjde víc, než zvláštní a pokuste se zamyslet, jak té holčině teď musí být...
@monyna83 ale prosím tě... 🙄
mě v těhu nevadilo nic, ale kámoška nemohla maso ani cítit.... takže vše je možné a jelikož nevíme další okolnosti, tak se těžko radí a posuzuje....
@sedmikraska000 To je fakt obecná otázka. Těhotná být můžeš, a nemusíš. Když jsem otěhotněla, tak jsem o tom vůbec nevěděla asi až do 10 dne po zmeškané MS, kdy mně napadlo si udělat test. Naopak asi před dvěma lety jsem jednou po cestě z práce (asi ve 4 odpoledne) musela najednou vylítnout z autobusu o několik zastávek dřív, a vyzvracet se do křoví (zatímco lidi v autobusu mně ještě chvíli pozorovali, než autobus opustil stanici ☹ ). Oběd jsem měla stejný, jako kolegové, těm nic nebylo. Před i po této události mi bylo normálně, dobře. Z jídla se mi nedělá špatně nikdy, tak celkově jsem dost zdravá. Těhotná jsem nebyla. Čert ví, co to bylo 😀
Asejc jo, když mě ty hormony tlačej na mozek a přišlo mi jí hrozně líto...Je teda fakt, že jsem četla už takovou spoustu "zvláštních" otázek, že jsem ani nepomyslela, že by se mohlo jednat o nejapný žert. Ať je to jak chce, držme jí palce, ať to dopadne, jak si sama přeje... 🙂
Nevěděla jsem, že jsem těhotná, mohla jsem být ve 2-3týdnu, dostala jsem na talíř pořádně vysoký hovězí steak a tohle jídlo fakt miluju.. jen to zavanulo, když to přede mě položili, myslela jsem, že to je moje poslední chvilka a že zajedu pod stůl. Vůbec jsem to nechápala, maso krásný, čerstvý 😀.. hm a pár dní na to slabá čárka na testu. To samozřejmě nevypovídá nic o tom, že je to ukazatel těhotenství. 🙂
@monyna83 a jako za co bych se měla stydět, za to, že jsem napsala svůj názor a svojí zkušenost? já si srandu nedělám, těhotná jsem a na řízky mám chuť pořád...podle mě je z příspěvku naprosto jasné, že si dotyčná dělá srandu, stačí se podívat, jakým stylem je to napsané a na ty smajlíky...pokud to tak není, pak se klidně omluvím, ale určit těhotenství z toho, jestli mi chutná nebo nechutná řízek, je už samo o sobě dost úsměvný...
pocit zvracení po přejezení je prvotní příznak těhotenství 😀

Zrovna jsem si rozbila svou vesteckou kouli, takze bohuzel nevim