Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?
Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?
@pankafe
@lucina90
@veveruska8
@makula18
holky po celem dnu nevolnosti..,zvracení... jsem opět přítomna a pročítám to tu a musím říct,ze ste na sebe hrozne mile jak si přejete jedna druhé otěhotnět..,(že mne to úplně 😢😢dojímá,sem teď hrozně precitlivela..) Já vam z celého 💖 přeji ať otěhotníte! A těm kterým se to nepodaří teď, tak slibuju,ze to tu sní dotáhnu až do 2 čárek na testu😉😉a svama ostatníma taky ... ✌✌ ..... 🍼 ....... 🍀🍀🍀🍀 💚💗💙💖❤💞💕💛💙💞💙💚💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
Clearblue by měl ukázat spolehlivý výsledek už 9 DPO. Ale nezkoušela jsem... Jinak já zkoušela 5 dní před MS snad každý den a pořád byl negativní, hrozně jsem to obrečela. A pak 1. den vynechání MS už byl duch... Takže bych to dřív nezkoušela 🙂
@nonacek @pankafe @veveruska8 Já už se z toho zblázním holky. 😔 39 DC a stále test negativní. Co se to se mnou děje. ☹
@veveruska8
no na ovu testech je psáno vždy za jak dlouho po pozitivním ovu testu přijde ovulka,většinou to bývá tak jeden až deva dny po pozitivním testu. Raději bych počítala ty dva dny,aby pak z těhu testu jsi nebyla zklamaná.
Holky tak já mám ovulaci tedy na 100% dneska,je mi mizerně, všechno mě bolí,hlavně záda a břicho a je mi i zle od žaludku tak doufám,že máme ze včerejška zaděláno,protože dnes nejsem lásky žádné schopna ☹
Nonačku,tak tu nevolnost ti nezávidím,ale jinak miminko jo 🙂 ale v dobrém 🙂 já taky na těhu nevolnosti trpím tak už teď se na ně psychicky připravuji,do 4 měsíce budu mít vystaráno 🙂
tak zítra zas ráno čekám která už konečně nahlásíte ten pozitivní testík 🙂
aha,tak mi to nejde poslat, nemá to koncovku jpg. ☹
Holky, tak jsem začala špinit a boli mě břicho ☹ Obavám se, ze to je kazdomesicni klasika a předzvěst MS... Uvidíme, co zítra udělá BT.
@milca111 jj dobre dekuju 🙂 je pravda ze si nikdy nic nectu 😀 neboj zklamana nebudu jen jsem hrozne stastna ze byla ovulka jelikoz predchozi mesice urco nebyla. 🙂
@pankafe muzes treba spinit ze se zahnizduje spuntik 😉
@makula18 nezoufek kocicko. Zitra. Rano zmerime teplotku a uvidime 😉
@nonacek je ti spatne? Ojojjj nezavidim... pry pomahaji zazvorova lizatka co jsem takhle cetla 😉 😉
@veveruska8
@nonacek Diky holky. Snad to bude hnízdění.. Ale mam strach ☹
@veveruska8 právě ze já nikdy teplotu neměřila, takže nevím jak se mi pohybuje. A teď dva dny, co mám ranní, tak víc jak 4 hodiny každý den nespím.
@lucina90 @makula18 @ronyx @nonacek @veveruska8
Ahoj holky, tak dneska 25 DC, 10 DPO, tt jsem nedělala, BT 37,1 (stále se drží). Včera večer růžovohnědé špinění. Dneska zatím nic, ale při kontrole čípku (poté, co jsem ho konečně našla a dosáhla na něj) jsem na něm měla trošičku čerstvé krve, takže se vsadím, že zítra, nejpozději v sobotu se MS rozjede.
Taky mi přestala být zima a přestaly mě bolet prsa, asi se i splaskly ☹
@pankafe a jak vypadá Tvůj čípek ? Je měkký ,tvrdý, otevřený, zavřeny ? Podle toho se také da dost poznat 🙂

@pankafe myslíš? Tím pádem maj všechny ženské u nás v rodině pořádnou z pr... kliku 😀 Páč o ženách v naší rodině se traduje už generace,že se nám stačí otřít o trenky a jsme v tom 😀