icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

ronyx
7. led 2015

@pankafe myslíš? Tím pádem maj všechny ženské u nás v rodině pořádnou z pr... kliku 😀 Páč o ženách v naší rodině se traduje už generace,že se nám stačí otřít o trenky a jsme v tom 😀

nonacek
7. led 2015

@ronyx Ahojky,prosím tě je ti taky furt blbě...zvracím,zima my je ...? ? Já už sem tim vyčerpána ...

lucina90
7. led 2015

@pankafe 😀 no nic jdu dělat něco co mě zabaví a uteče čas do toho pátku 😀

ronyx
7. led 2015

@nonacek Ahoj tak teda mě špatně na štěstí není,zima mi je taky.Bydlíme v baráčku,tak tím víc 😀 Pořád chodím zabalená v dece i když doma máme 23.5 stupňů.U mě je spíš problém v tom,že jsem pořád děsně unavená a ospalá,normálně se mi neustále klíží oči.Děs,naprosto bez energie

nonacek
7. led 2015

@pankafe
@lucina90
@veveruska8
@makula18
holky po celem dnu nevolnosti..,zvracení... jsem opět přítomna a pročítám to tu a musím říct,ze ste na sebe hrozne mile jak si přejete jedna druhé otěhotnět..,(že mne to úplně 😢😢dojímá,sem teď hrozně precitlivela..) Já vam z celého 💖 přeji ať otěhotníte! A těm kterým se to nepodaří teď, tak slibuju,ze to tu sní dotáhnu až do 2 čárek na testu😉😉a svama ostatníma taky ... ✌✌ ..... 🍼 ....... 🍀🍀🍀🍀 💚💗💙💖❤💞💕💛💙💞💙💚💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

nonacek
7. led 2015

@ronyx také mám pocit bez energie a vůbec precitlivela,nervní........
ale co ? chtěla sem byt tehu! tak si nebudu stezovat😉😉

liss_durman
7. led 2015

Clearblue by měl ukázat spolehlivý výsledek už 9 DPO. Ale nezkoušela jsem... Jinak já zkoušela 5 dní před MS snad každý den a pořád byl negativní, hrozně jsem to obrečela. A pak 1. den vynechání MS už byl duch... Takže bych to dřív nezkoušela 🙂

makula18
7. led 2015

@nonacek @pankafe @veveruska8 Já už se z toho zblázním holky. 😔 39 DC a stále test negativní. Co se to se mnou děje. ☹

milca111
7. led 2015

@veveruska8
no na ovu testech je psáno vždy za jak dlouho po pozitivním ovu testu přijde ovulka,většinou to bývá tak jeden až deva dny po pozitivním testu. Raději bych počítala ty dva dny,aby pak z těhu testu jsi nebyla zklamaná.

Holky tak já mám ovulaci tedy na 100% dneska,je mi mizerně, všechno mě bolí,hlavně záda a břicho a je mi i zle od žaludku tak doufám,že máme ze včerejška zaděláno,protože dnes nejsem lásky žádné schopna ☹

Nonačku,tak tu nevolnost ti nezávidím,ale jinak miminko jo 🙂 ale v dobrém 🙂 já taky na těhu nevolnosti trpím tak už teď se na ně psychicky připravuji,do 4 měsíce budu mít vystaráno 🙂

tak zítra zas ráno čekám která už konečně nahlásíte ten pozitivní testík 🙂

milca111
7. led 2015

@makula18 zkus si teď měřit bazální teplotu
pokud bude vysoká nad 37 tak je nejpravděpodobnější že už máš po ovulaci a už jen čekat na pozitivní ovu test a nebo ms když teplota začne klesat

milca111
7. led 2015

@makula18
tady posílám graf jeden kdy je dlouhý cyklus a kdy zjistila teprve že je těhotná 🙂

milca111
7. led 2015

aha,tak mi to nejde poslat, nemá to koncovku jpg. ☹

makula18
7. led 2015

@milca111 děkuji alespoň za snahu. Ale už nedoufám. Jen čekám až se dostaví. 😊

pankafe
7. led 2015

Holky, tak jsem začala špinit a boli mě břicho ☹ Obavám se, ze to je kazdomesicni klasika a předzvěst MS... Uvidíme, co zítra udělá BT.

veveruska8
7. led 2015

@milca111 jj dobre dekuju 🙂 je pravda ze si nikdy nic nectu 😀 neboj zklamana nebudu jen jsem hrozne stastna ze byla ovulka jelikoz predchozi mesice urco nebyla. 🙂

veveruska8
7. led 2015

@pankafe muzes treba spinit ze se zahnizduje spuntik 😉

nonacek
7. led 2015

@makula18 hm... a už se ti to někdy stalo?

veveruska8
7. led 2015

@makula18 nezoufek kocicko. Zitra. Rano zmerime teplotku a uvidime 😉

nonacek
7. led 2015

@pankafe ještě neplaš,dokávat se nedostavila ms je furt naděje! Špinění muže Mít moc důvodu i v zacatku tehu!

veveruska8
7. led 2015

@nonacek je ti spatne? Ojojjj nezavidim... pry pomahaji zazvorova lizatka co jsem takhle cetla 😉 😉

pankafe
7. led 2015

@veveruska8
@nonacek Diky holky. Snad to bude hnízdění.. Ale mam strach ☹

ronyx
7. led 2015

Dobrý večír berušky 😀
@pankafe ale ale co to čtu,ještě nepláááš,může to být příznak těhu 🙂 já taky ze začátku malinko špinila 😉

pankafe
7. led 2015

@ronyx No, když u mě je to vždy začátek MS ☹ Ále jo, snažím se myslet pozitivně! Břicho mě teda boli docela dost, tak jako většinou boli az tak 3 den MS. Tak uvidíme, jak to bude vypadat ráno, dam vědet.

ronyx
7. led 2015

@pankafe Zítra budeš testit?nebo až v pátek pokud nepříjde ms,držím pěstičky aby ta mrcha nepřišla 😉

lucina90
7. led 2015

@pankafe myslím na tebe, bude to dobrý neboj 🙂

pankafe
7. led 2015

@ronyx
@lucina90 Moc diky, holky. Zítra testit nebudu, počkám, jestli se mrcha rozjede a pokud ne, testnu v patek. Dobrou noc.

makula18
8. led 2015

@nonacek jednou jsem dostala injekci v 35 dc a za 5 dní i menstruaci. Ale to bylo minulý rok v srpnu.

makula18
8. led 2015

@veveruska8 právě ze já nikdy teplotu neměřila, takže nevím jak se mi pohybuje. A teď dva dny, co mám ranní, tak víc jak 4 hodiny každý den nespím.

pankafe
8. led 2015

@lucina90 @makula18 @ronyx @nonacek @veveruska8

Ahoj holky, tak dneska 25 DC, 10 DPO, tt jsem nedělala, BT 37,1 (stále se drží). Včera večer růžovohnědé špinění. Dneska zatím nic, ale při kontrole čípku (poté, co jsem ho konečně našla a dosáhla na něj) jsem na něm měla trošičku čerstvé krve, takže se vsadím, že zítra, nejpozději v sobotu se MS rozjede.
Taky mi přestala být zima a přestaly mě bolet prsa, asi se i splaskly ☹

dasenka888
8. led 2015

@pankafe a jak vypadá Tvůj čípek ? Je měkký ,tvrdý, otevřený, zavřeny ? Podle toho se také da dost poznat 🙂

Strana