Vyvolávací injekce. Máte zkušenost?

loj12
1. kvě 2022

Ahoj Holky,
Před pár dny jsem byla na vyvolávací injekci, mens.stále nikde. při vyšetření se gyn. zdála větší sliznice. Stále mám neskutečne bolesti prsou a v podbrisku. Poslední dny mi nedela dobře jídlo a jsem více unavená. Těhotenské testy byly před vysetrenim negativní.
Mate s tím někdo zkušenosti, ze byste i přes to byly těhotné?

clori
1. kvě 2022

@loj12 tehotna mozes byt, ale nemusis. zopakuj test. meskajuca MS moze byt sposobena casto len hormonalnym vykyvom. nie je to vzdy automaticky len tehotenstvo.

jjasmina
1. kvě 2022

@loj12 ms jsem dostala po injekci i třeba az14. Den

jako_mala_holka
1. kvě 2022

Já po injekci dostala menstruaci cca za dva týdny

inssomnia
1. kvě 2022

@loj12 ano, dostala jsem jednou vyvolávačku a MS se nedostavila. Nakonec z toho byl o něco později potrat (ne kvůli injekci, ta s tím neměla nic společného). Držím palce, ať je u tebe vše v pořádku, jak už tu padlo, nemusí MS přijít hned

vejuu98
3. kvě 2022

@loj12 ahojky u první jsem to měla tak,že jsem měla ducha na testu a týden zpoždění.Když jsem šla na ultrazvuk,tak tam nic vidět nebylo a tím pádem mi pichli vyvolávačku s tím,že kdyby se do dvou týdnů nedostavila,mám přijít znovu.Nakonec se opravdu nedostavila a při další návštěvě už šlo krásně vidět na ultrazvuku🙂U té vyvolávačky je super,že nemůže nijak ublížit plodu nebo začátku těhotenství.🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru