Ahoj holky , bolí mě neskutečně prsa a břicho cca uz 3 dny prsa déle mám 4 dny do ms cyklus 26 dní. Testuju protože jsem nemocná a mám lečbu, proto doktoři mi odstavují lečbu tyden před ms zda se zadařilo .Byla bych šťastná kdybych byla těhu protože by to zastavilo i nemoc na hormonalním podmětu .Dělala jsem máma test.
@jasmina1992 je to z hrozné dálky a není nic vidět :/
@jasmina1992 Fotka neni vubec zaostrena, nevidim nic...
Zkus to vyfotit z blízká takhle není nic vidět
@jasmina1992 NIC
Moc špatná fotka. Vyfot to z blizka a zaostři to
Hodně špatná fotka, použij blesk a vyfoť to z blízka.
@jasmina1992 Nic, negativní.
@jasmina1992 tady vidím 🙂
@jasmina1992 Jo, tady je slabý duch 🍀
Na te druhe vidim
@jasmina1992 je tam 🙂
@jasmina1992 taky vidim 😊 mimochodem jsem dnes taky na svém našla, tak nam obema drzim palce 🍀
@sami28 jeee moc držím ,palce a máš ho tam i po zaschnutí ?
@jasmina1992 tady slabého vidím 👍
@jasmina1992 joo, je tam 😊 ja mam teda dostat dnes nebo zítra ms, ale bolí me břicho, tak se bojím 😕
Ja vidim i na te 1.
Ano taky vidím, ducha.
Tak se zadarilo a gratuluji.
Jinak ohledne bříška, mě taky bolelo bříško když jsme otěhotněla jako kdyb měla přijít MS, prostě křeče v podbřišku, ale větší než normálně, říkala jsme si to přijde MS to mimi nebude, dlouho jsme se snažili, tak sem to nepropokladala, a za dva dny jsem zkusila test a byli tam II čárky.
Jsem vyletěla z WC za Manželém a říkám mu jsou tam DVe čárky a manžel jo nech mě spát jsem si řekla vůl.
Malém jsem rozbila dveře jak jsem byla šťastná a teď mám 8 měsíční prte.
@kamoulinek hezká reakce manžela😀😀 prcek je rozkošnej 😊 prave, ze si rikam to stejny, břicho bolí, tak aby to neodešlo. Ale nee, musi to byt v pořádku
@sami28 nestresovat se, a bude to dobrý.
A děkuji
@kamoulinek i ja dekuji
Sem začni psát odpověď...
Odešli
@jasmina1992 Bohužel nic