Zpoždění menstruace a test negativní
Ahoj 🙂 zajimali by mě vaše zkušenosti.
V listopadu jsem vysadila HA. S přítelem praktikujeme přerušovanou soulož, převážně opakovanou s tím, že kdybych otěhotněla tak nám to nevadí. Mám špatný jeden vaječník a dle dr nám k otěhotnění bude muset asi pomoc.
Mám od vysazení pravidelný cyklus 28 dní. Teď už mám 3 dny zpoždění. Pocit jako bych to měla dostat mám už déle jak týden a stále nic. Mám také řídký bílý výtok. Nikdy se mi to nestalo. Dnes jsem měla šílenou křeč do břicha a spoku a šlo to až ke konečníku. Zkoušela jsem test první den, druhý den a i dnes a všechny negativní. Ani malý náznak druhé čárky nebyl. Je ještě brzo, nebo je těhotenství vyloučené? Popřípadě kdy se může objevit druhá čárka a jak často testovat? Když to nedostanu do víkendu, tak se v pondělí objednám k dr.
Děkuji za názory. 🙂
Dala jsem málo krve propichaala sem si všechny prsty ale skoro nic nešlo
Počkám si do 18 to by měly být druhá MS a zajdu si k doktorce
Ahoj holky tak furt nic a tt taky negativni v utery si zajdu na gyndu
@nikca94 test prý muže ukázat až po 14 dnech,někomu vůbec. Nejlepší je si tajit k dr. Na krev 🙂
Tak nic holky 17 den se dostavila MS 😂
Mě se to právě moc nezdálo, tak jsem to raději zahodila 😁 zkusím zítra nebo v pondělí a uvidim 🙄
Tak test dnes negativní. 😁
Tak u mě stále nic. Testy negativní. Někdo prý má pozitivní test až déle. Možná zkusím ještě ten clearblue. Mám dost silný výtok, vždy letím na wc s pocitem, že jsem to dostala a zase nic...ale od poslední normální ms je to dnes 44 dní, pak byla dvakrát ta jednodenní a od té doby nic. 🤔