Je Easywalker Jackey vhodný jako druhý kočárek do města pro 20měsíční dítě?

Zodpovězené
9. únor 2023

Dobrý den,

ráda bych se zeptala, zda se kočárek Easywalker Jackey dá používat ke každodenním procházkám po městě, nebo je to vyloženě jen cestovní kočárek na občasné použití?

Syn má 20 měsíců, už chodí a tak bych chtěla pořídit lehčí a skladnější kočárek, který bych používala na denní procházky po Brně, na hřiště, do obchodu, na cestování. Líbí se mi, že jde i do úplného lehu, je poměrně prostorný a asi i vhodný i na starší dítě.

Momentálně máme ABC design Salsa 4 air, ten bych používala dál na výlety do přírody a na horší terén. Ale na denní užívání bych chtěla už něco lehčího, co by nám vydrželo už do konce.

Zvažuji ještě Inglesina Maior, hlavně teda kvůli větším kolům, které asi lépe zvládnou nerovnosti, ale když jsem Inglesinu viděla v obchodě, Easywalker mi přišel výběrem použitých materiálů kvalitnější a líbí se mi více.

Děkuji

Ahoj,

je-li Tvým původním kočárkem ABC Design Salsa 4 Air, který je určen pro vyšší rodiče, tak se tedy musíme podívat na kočárky s výše umístěnou rodičovskou rukojetí .

Takovým kočárkem je i větší bratrský model Easywalker Jackey XL, který se na každodenní procházky městem určitě hodí. Oproti menšímu bratrovi, má výhodu v podstatně větších kolech a také jiné rozdíly. Ty jsem popsala v nedávno zodpovězené otázce, tak Ti ji sem pro inspiraci připínám:


Případně si můžeš přečíst i moji podrobnou recenzi, kterou jsem napsala o jeho bratrovi. Možná Ti pomůže při rozhodování:



Držím Ti palce. Kdybys měla jakoukoliv další otázku, tak mi neváhej znovu napsat (s připomenutím se) do poradny. A nezapomeň odebírat Kočárkovou poradnu, Kočárkopedii nebo lulu_originally. Nepřijdeš tak o žádné novinky a inspirace ze světa kočárků.


Přeji Ti krásný den a příjemné kočárkování!
Vaše Ľudka
Kočárková poradkyně Modrého koníka