Kombinovaný kočárek s nízkou váhou (~10 kg), město+lehčí terén, do 15 000Kč. Joie Mytrax, Zopa Move?

Zodpovězené
15. srp 2019

Dobrý den,

chtěla bych se optat. Jaké kočárky jsou na trhu jedny z lepších, ale aby byly v kombinaci hluboká korba, sporťák a asi i vajičko?

Potřebuji, aby byl lehčí (+/- kolem 10 kg unesu) - budu jej nosit 2 patra pokaždé, když se půjde ven nebo domů.

Líbí se mi Joie Mytrax, nebo teď novinka Zopa Move, ale nejsem si jistá kolečky (bydlím sice ve městě, ale budu potřebovat něco i do lehčího terénu + zvládat zimu - na vysočině bývá dost sněhu). Jako výhodu bych brala, kdyby sporťák šel vozit v obou směrech (což má Zopa). A s cenou bych se ráda vešla tak do 15 tisíc.

Děkuji za každý tip a radu.

Ahoj!

Joie Mytrax ani Zopa Move

Joie Mytrax

Zopa Move

nejsou špatným nápadem, ale ... nepřijdou mi úplně jako to pravé ořechové. Move není prostorově největší, a také koly není úplně top na nějaký sníh či terén. Není to určitě špatný kočárek, ale já osobně bych se pak ještě podívala i na Cybex Balios S, nebo levnější, Move-u podobný Muuvo Quick.

Cybex Balios S

Muuvo Quick

Kvalitnějším kandidátem by pak mohl být ještě i Easywalker Mosey+

Easywalker Mosey+

ten by byl mým favoritem. Kombinuje větší kola, ale dostatečně nízkou váhu a kompaktnost, při čemž zůstává full-size kombinací. A v poslední době bývá i v dobrých akčních nabídkách...

Valco Snap Ultra Trend je také dobrou a lehkou volbou, jen tedy to není příliš terénní model. Možná se setem nafukovacích kol Sport ...

Valco Baby Snap 4 Ultra Trend

Jané Kendo je malý, ale výkonný - koly i odpružením šikovný model, za mě jeden z top na to, co potřebuješ. Dvojkombi vyjde ale na cca 16 000 Kč.

Jané Kendo

Z neotočných bych já osobně řešila něco podstatně lehčího, když už tedy. Mytrax má sice fajn kola, ale je už dost těžký na to, co ty potřebuješ (přičemž tedy sedák nelze otočit). Za mě spíše pak Oyster Zero, nebo něco jako Valco Snap Trend Sport...

Babystyle Oyster Zero

Valco Baby Snap 4 Sport Trend Tailormade

Nebo by byl, asi nejlepší v této kategorii, i Casualplay LOOPi ve verzi Allroad s nafukovačky. V nabídce však jsou i městská pěnová kola či tříkolová běžecká náprava, kdyby sis ho chtěla časem přizpůsobovat.

Casualplay LOOPi Allroad

A ještě jeden návrh - Greentom Upp, v setu s korbičkou, otočným Reversible sedadlem, a zároveň textilií pro prostorné sezení neotočné (Classic), by vyřešil Tvé kočárkové potřeby od začátku až do konce kočárkového období. Kola jsou dostatečná i na sníh, i když samozřejmě terénní model to vysloveně není.

Greentom Upp Reversible

Greentom Upp Classic 2017


Přeju to najpohodlnější kočárkování,

Eli z Modrého Koníka.