Mima Xari a Neonato Puro. Hodí se do města, mají pevnou konstrukci a vydrží i pro druhé dítě?

Zodpovězené
15. led 2019

Krásný dobrý večer Eli,

chtěla bych poradit s výběrem kočárku, zaujal mě Mima Xari a Neonato Puro Urban.

Chtěla bych pěkný designový kočárek do města a na procházky po asfaltu. Primárně s ním budu jezdit já. Jsem hodně maličká 164cm, do obchodu sice jezdit plánuji, ale větší úložný prostor pod kočárkem nepotřebuji, protože na nákupy budeme jezdit spíše autem. Pokud máte špatné reference na tyto kočárky prosím o radu o kvalitním designovém kočárku (neutrálním), chceme ho ponechat i pro druhé dítě. Cena nehraje roli. Bugaboo a Cybex nás/mě moc nezaujaly. Jde mi hlavně o kvalitní zpracování, pevnou konstrukci a aby vydržel i pro druhé dítě v pěkném stavu.

Děkuji za radu a přeji krásný zbytek večera.
S pozdravem,
Luci

Ahoj!

Mima Xari 3G je krásný a kvalitní kočárek, ale pokud ti mohu poradit, spíše ne jako ano. Jízdní vlastnosti super, hluboká korbička prostorná a pohodlná, ale sportovní část je menší a tak nějak nepřizpůsobivá. Střecha je krásná, ale ne velká. Úložný prostor, i když ho nepotřebuješ, mi nepřijde prakticky řešený.

Mima Xari

Lehčí, ale jinak velmi praktickou volbou (avšak s neotočným sedadlem) by mohla být Mima Zigi.

Mima Zigi 2017

Neonato Puro Urban je v tomto ohledu o něco lepší možností s ještě lepší vaničkou, stále ne extra praktickým odkládacím prostorem, ale o něco lepší sportovní částí (i když stříška by mohla být delší i na té).

Neonato Puro

Možností jsou i Stokke kočárky, ale popravdě, pokud si maličká, není to, kvůli jejich výšce, tak úplně to pravé ořechové.

Dalšími krásnými, luxusními kočárky ke zvážení jsou také Mamas & Papas Ocarro či Mamaspapas Mylo 2, Joolz Hub,

Mamas&Papas Ocarro

Mamas&Papas Mylo 2

Joolz Hub

případně jiné kočárky od Joolz-u, případně originální, kvalitní a překvapivě skladný Seed Papilio. Sama mám se Seedem zkušenost, a je to opravdu kočárek, co vydrží i několik dětí, a zároveň je krásný a praktický.

Seed Papilio


Přeju to najpohodlnější kočárkování,

Eli z Modrého Koníka.