Kočárek pro vysoké (doporučte)

hronka140
13. led 2018

Ahoj všem maminkám 🙂
S přítelem čekáme miminko červen/červenec a já už se začínám pomalinku koukat po kočárku.
Najde se tu maminka která je vyšší postavy? já mám 180cm a přítel 196cm, takže hledáme kočárek s vyšší rukojetí.
nejlépe troj kombinaci s opravdu hlubokou korbou
Děkuji Všem za případné tipy a přeji hezký den!!

matusoni
13. led 2018

Co třeba Roan? Moje sestra ho měla a byla moc spokojená. Třeba Roan Marita. Nebo Verona.

hronka140
autor
13. led 2018

@matusoni Děkuji 🙂 mrknu na výšku rukojeti.

metallico_mondo
13. led 2018

Koukni na takko captiva ;) já s ním byla moc spokojená a co sem takhle pozorovala po městě tak to byl opravdu větší kočár po všech směrech.

ziraffkazuzka
13. led 2018

Ja mam 183 a mam tako dalga lift s velkymi 14 kolesami. Trojkombinaciu nekupujte, tie vajicka za moc nestoja. Navyse vase dietatko asi drobcek nebude, takze by som sa na vasom mieste poohliadla po samostatnom priestornejsom vajicku. Nepisete ake dalsie poziadavky okrem vysky rukojete mate.

mary.jane
13. led 2018

My jsme koupili tako acoustic - manzel ma 190 cm a u odtatnich kocarku vypadal jako ze ma kocarek pro panenky a tento mezi nimi v obchode dost vycnival - a to doslovne 🙂. A v hluboke korbe mala vydrzela az do 10 mesicu v zimnim fusaku

hankaros
13. led 2018

Mame TFK Joggster. Manzel ma 197, vybirali jsme hlavne s ohledem na nej. Rukojet se u vsech TFK da zvednout hodne vysoko, 3 kombinace mozna s ruznymi znackami vajicka.

cuuza
13. led 2018

Vajíčka v kombinacích jsou velmi mala, doporučuji koupit zvlast. A ještě pozor, u některých kocarku je sice rukojeť vysoko, ale při chůzi se člověk kope o spodek kočárku. My máme Moon a spokojenost, letošní kolekce má i extra prodloužené korby...

zirafka1988
13. led 2018

Mám 194 cm a máme chicco activ 3. Nedávno jsem byla v sambaby a Zkoušela abc design viper 4 a ten my taky vyhovoval. Uvažuji ze ho koupím na druhé.

michalelka
13. led 2018

Manžel je taky vysoký a vzali jsme ABC design Viper 2018.. Je rukojeť není "na kloub", ale zase se dá hezky vytáhnout dle potřeby.

majovasnazilka
13. led 2018

Takyjsme vysocí a máme Britax B motion 4 plus, je úžasně lehký, prostorný a nevypadá jako tank 🙂

semisovamys
13. led 2018

Taky jsme oba vysoci, ja 183cm, miz 198cm, meli jsme concord wanderer- ten byl uplne uzasny- hluboka korba se dala polohovat, sportovni lorba take super, úžasne rychle skladny. Pak jsme meli jeste Teutonia Mistral, taky skvela, ale na caste skladani do auta ne.

35_a_budu_mamka
13. led 2018

Mutsy Igo, je krasny, ale neni do terenu.

barchen
13. led 2018

@hronka140 Já šla do Inglesina Sofia s Ergo bike (houpacím podvozkem) měřím 176 cm plus často vysoké podpatky 🙂. Akorát tento podvozek není do malého auta, já to ale nepotřebovala. Budete mít letní miminko, potřebujete velkou a prostornou vaničku a nespoléhat se na to, že v 5ti měsících Vám už bude sedět. Ono v té zimě je to lepší a snazší mít miminko ve fusaku v prostorné korbě než ho ve fusaku dávat do sporťáku když se Vám do korbičky už nevejde. A souhlasím s jinými komentáři, nekupujte trojkombinaci, vajíčko i korbička jsou vždy menší, raději kupovat všechno separé a klidně i jiné značky. Dnes existují mezikusy, kterými nacvaknete mnoho vajíček-autosedaček na podvozky od kočárků, chce to pouze zjistit, které to jsou.

sarrita
13. led 2018

Já sice vysoká nejsem (169 cm), ale manžel má 192 cm a máme Roan Bass soft a je spokojený 😉

absintka19
13. led 2018

Tfk joggster III mame. Svagr ho ma raky. Ma 195 cm a vubec se nehrbi. Navic je sportovni a uzasny ve vsech smerech. Nemecka kvalita. Foto ilustrativni z netu 🙂

veronikajanova
13. led 2018

Myslím, že pro vysoké rodiče je vhodný babysing W-Go, zkus mknout na www.kocarky-babysing.cz

veronikajanova
13. led 2018
veronikajanova
13. led 2018

Já mám 160cm a na mě je vysoký, má teleskopickou rukojeť.

cesnecka
13. led 2018

Doporucuji Junama impulse. Manzel 190, ja 180. Nejen ze rukojet je nastavitelna ale i korbicka je dostatecne cysoko, takze se k miminkj nesklanite az skoro k zemi. Zaroven se da uzpusobit i mensim cle um rodiny. Tchyne 160 cm a taky se ji vozi dobre. Je tedy spise na teren, takovy dobre staveny, pevny. Projedu s nim v lese vsechno. Do auta se mi sklada dobre, dkbtrajflu se taky v klidu vlezu. Ale pokud chcete vylozene mestsky kocarek tak bych volila si jiny. Jinak vajicko jsme brali zvlast, original ke kocarku bylo malicke.

zabbkakvak
13. led 2018

My máme tento
http://www.tako-kocarek.cz/www-tako-kocarek-cz/...
Mám 182 cm a v pohodě.Taky se nám narodila malá v červenci a ještě teď je v korbě je opravdu prostorna i v zimním fusaku se tam ještě vejde a to už má 6měsícu a 8 dní ,69cm a 8500g za chvili ju dám do sporťáku ale jen kvuli tomu že už je to zvědavka a všechno chce vidět 😀

zaji
13. led 2018

Baby jogger city elite, je vysoký, základem je sportovní kočárek (pro velké dítě) a k tomu korbičku de luxe (ještě se prodává menší velikost).

teerulka
13. led 2018

Máme prampol Verona, lepší kočárek do terénu jsme neměli, a to jsme vyzkoušeli i mnohem dražší, např. Hartan, nebo peg perego gt3. Má opravdu velikou korbicku a je ještě vyšší než Roan, fotky mám v albu.

novissova
13. led 2018

My.jsme taky vysokylidi a mame kocarek Dorjan Danny sport.ma to i velkou korbu, miminko se narodilo v srpnu takze se nam ted v zime velka korba hodi. - velke dite a jeste k tomu fusak,... navic je do terenu i do mesta. 🙂

hronka140
autor
18. led 2018

Díky moc Všem!! postupně s přítelem omrknem všechny a favorita pujdem ochmatat nejlépe do obchodu 🙂
Jsem vážně ráda za takové diskuse!

tadadom
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
gabculkaa
5. únor 2018

@majovasnazilka prosim te, uvazujeme prave o tomto kocarku. Chci se zeptat, odpruzeni je pry skoro zadne, coz je znat u hluboke korby. Nepotrebuju houpat, ale zaroven nechci z ditete vytrast dusi. Jak jste na to vy? A mas zkusenosti uz i se sportakem? Pokud teda rovnou nemluvis o sportaku, ze...

majovasnazilka
5. únor 2018

@gabculkaa Mám už zkušenost s obojím. Bydlíme se městě a s hlubokou korbou to bylo v pohodě, ano nehoupe, ale že by se tam dítě nějak klepalo, to mi nepřišlo. Do sporťáku jsem pro svůj klid pořídila podložku z paměťové pěny.Myslím, že tenhle kočár má jiné mínusy, ale ideální jsem ještě nenašla 🙂

outeq
5. únor 2018

Hlavne se projit rychlou chuzi, aby se clovek nekopal o spodek kocarku a taky se mi dobre manevruje s kocarkem s sirokym madlem, abych mela ruce pohodlne rovne od ramen, ne u sebe.

gabculkaa
5. únor 2018

@majovasnazilka diky za reakci, kdyz uz jsme u sportaku, porad resim, ze nejde dat i do protismeru. Nejsem si jista, jestli to s cca pulrocnim ditetem nebude problem pro nej nebo i pro me, ze na nej poradne nevidim. Neresilas to? Nebo co obecne povazujes za minusy? Uz jsem toho dost procetla, asi do nej fakt pujdem, ale dalsi info neuskodi, aspon budu vedet, s cim mam pocitat

majovasnazilka
6. únor 2018

@gabculkaa Není zač. Mínusy, to co píšeš, nejde otočit sporťák, ze začátku jsme s tím měli problém oba, že jsme na sebe neviděli, ted už je malému rok a půl a jak sám sedí a opírá se o madlo, je těžiště víc vepředu s kočárem se hůř jede, hlavně do kopce. Po cca roce používání sporťáku začalo padat polohování nožiček,ale to uvádí spousta maminek. Pak mi trochu vadí, jak se mi před nohama bimbá ta kapsa. Tolik moje osbní postřehy.