Je angel sounds dobrá investice pro nastávající maminky?
Dobrý den, doporučte mi prosím tento přístroj. Je dobré do něj investovat? Případně jaký tip a kde jste kupovaly.
Děkuji moc.
@elfka21 prosím prosím, ráda bych informaci: baterie jsou USB, nebo výměnné?
A ještě, já jsem nyní objevila tento, ale přijde mi, že je to nějaký starší tip... ?
Dobry den, kdybyste měla zájem, prodám vám funkční Angelsounds za 200,-. Používala jsem ho teď v posledním těhotenství. Syn už je na světě a dále ho už nevyuziji. 😊 A jinak baterie jsou výměnné
@elfka21 Mám úplně stejnou zkušenost 🙂 Byla jsem díky němu klidnější 🙂 I když jednou mě pěkně vystresoval, když se Tomášek rozhodl přemístit :D - teď se tu pereme o myšku :D
Mám ho taky na prodej, kdyby někdo chtěl, sz. To je zase téma rozdělené na dva tábory. Někdo tvrdí že škodí, někdo že ho to uklidňuje.
@aselluska když se nebude nic přehánět, tak se škodlivosti nebojím. Vzhledem k tomu, že jsme čerstvě po ZT, tak už ten klid na duši bude lepšejší, než tento stav.

Měla jsem z druhé ruky. Pomohl mi se uklidňovat po prvním nevydařeném těhotenství. Funguje dobře, takže pak zase prodám a investice nebude žádná. 😉