icon

Je angel sounds dobrá investice pro nastávající maminky?

12. pro 2022

Dobrý den, doporučte mi prosím tento přístroj. Je dobré do něj investovat? Případně jaký tip a kde jste kupovaly.
Děkuji moc.

elfka21
12. pro 2022

Měla jsem z druhé ruky. Pomohl mi se uklidňovat po prvním nevydařeném těhotenství. Funguje dobře, takže pak zase prodám a investice nebude žádná. 😉

autor
12. pro 2022

@elfka21 prosím prosím, ráda bych informaci: baterie jsou USB, nebo výměnné?
A ještě, já jsem nyní objevila tento, ale přijde mi, že je to nějaký starší tip... ?

denisq
12. pro 2022

Dobry den, kdybyste měla zájem, prodám vám funkční Angelsounds za 200,-. Používala jsem ho teď v posledním těhotenství. Syn už je na světě a dále ho už nevyuziji. 😊 A jinak baterie jsou výměnné

elfka21
12. pro 2022

@denisq Mám přesně tento co máte na fotce. Starší asi bude, ale fungoval dobře.

denisq
12. pro 2022

@elfka21 to asi nebylo pro mě

teplaka1
12. pro 2022

@denisq muzete mi napsat soukromou zprávu? Měla bych zájem

kaaacaaatkooo
12. pro 2022

@elfka21 Mám úplně stejnou zkušenost 🙂 Byla jsem díky němu klidnější 🙂 I když jednou mě pěkně vystresoval, když se Tomášek rozhodl přemístit :D - teď se tu pereme o myšku :D

denisq
12. pro 2022

@teplaka1 Napsala jsem Vám 😊

elfka21
12. pro 2022

@denisq nebylo 🤦🏻‍♀️😉

aselluska
12. pro 2022

Mám ho taky na prodej, kdyby někdo chtěl, sz. To je zase téma rozdělené na dva tábory. Někdo tvrdí že škodí, někdo že ho to uklidňuje.

autor
13. pro 2022

@aselluska když se nebude nic přehánět, tak se škodlivosti nebojím. Vzhledem k tomu, že jsme čerstvě po ZT, tak už ten klid na duši bude lepšejší, než tento stav.