Je bezpečné jíst muškátový oříšek v těhotenství?
Ahojte som 14tt a chcela by som si dat spenatove torteliny , ale obsahuju muskatovy oriesok . Citala som ze sa nesmie muskatovy oriesok tak nevim bojim sa ze babu uskodim, dakujem za radi
@aiduska1 ja uz se musím smát 😂😂😂😂 ty vaše dotazy
Chce to prosím zapojit selsky rozum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
@wladimira to už se dnes nenosí, každý prd je konzultován na sockách, protože proč zapojit hlavu, případně proč dočíst informace na internetu i k druhé větě... Fakt doufám, že se mi podaří děti naučit, že je pro ně prospěšnější informace hledat, než se jich jen "tupě" dožadovat od jiných lidí...
Nad masalou v čajovaně bych se asi docela upřímě zamyslela, jestli ej vhodná... Tortelíny z obchodu bych si úplně v pohodě dala.
@wladimira uz som raz potratila mala som missed tak ze som opatrna vo vsetkom . Ja som sa slusne pytala nic viac
@aiduska1 chápu že se bojíte já jsem si tím prošla dvakrát ale nikdy by mě nenapadlo psát takové blbosti bože
Potrat v rannem stadiu těhotenství je vývojová vada ne to že by jste snědla pizzu 4 druhy sýra nebo párek torteliny
Neco vám poradím zkuste si stáhnout aplikaci chatPGT tam můžete ventilovat své obavy a Al vám to moc pěkně vysvětli 😉
@wladimira uz som raz potratila mala som missed tak ze som opatrna vo vsetkom . Ja som sa slusne pytala nic viac
@aiduska1 ty.tortelini nebo co, ten orech videli tak mozna z rychliku. Jako vazne si myslis ze tam dali buhvi jake mnozstvi..??? Tam bude nula nic jak vsichni zname
Mmch proc vadi orisek???

Je třeba čítat k tomu A) také to B) - běžné množství k ochucení špenátu tvému miminku vážně nic neudělá...