icon

Je bezpečné jíst muškátový oříšek v těhotenství?

aiduska1
25. srp 2025

Ahojte som 14tt a chcela by som si dat spenatove torteliny , ale obsahuju muskatovy oriesok . Citala som ze sa nesmie muskatovy oriesok tak nevim bojim sa ze babu uskodim, dakujem za radi

miryp
25. srp 2025

Je třeba čítat k tomu A) také to B) - běžné množství k ochucení špenátu tvému miminku vážně nic neudělá...

wladimira
26. srp 2025

@aiduska1 ja uz se musím smát 😂😂😂😂 ty vaše dotazy
Chce to prosím zapojit selsky rozum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

miryp
26. srp 2025
@wladimira

@wladimira to už se dnes nenosí, každý prd je konzultován na sockách, protože proč zapojit hlavu, případně proč dočíst informace na internetu i k druhé větě... Fakt doufám, že se mi podaří děti naučit, že je pro ně prospěšnější informace hledat, než se jich jen "tupě" dožadovat od jiných lidí...

aiduska1
autor
26. srp 2025
@wladimira

@wladimira uz som raz potratila mala som missed tak ze som opatrna vo vsetkom . Ja som sa slusne pytala nic viac

mabs
26. srp 2025
@aiduska1

@wladimira uz som raz potratila mala som missed tak ze som opatrna vo vsetkom . Ja som sa slusne pytala nic viac

@aiduska1 Tak jez jen to, čím jsi si jistá.

cilkat
26. srp 2025

Nad masalou v čajovaně bych se asi docela upřímě zamyslela, jestli ej vhodná... Tortelíny z obchodu bych si úplně v pohodě dala.

wladimira
26. srp 2025
@aiduska1

@aiduska1 chápu že se bojíte já jsem si tím prošla dvakrát ale nikdy by mě nenapadlo psát takové blbosti bože
Potrat v rannem stadiu těhotenství je vývojová vada ne to že by jste snědla pizzu 4 druhy sýra nebo párek torteliny
Neco vám poradím zkuste si stáhnout aplikaci chatPGT tam můžete ventilovat své obavy a Al vám to moc pěkně vysvětli 😉

hanka_12345
26. srp 2025
@aiduska1

@aiduska1 ty.tortelini nebo co, ten orech videli tak mozna z rychliku. Jako vazne si myslis ze tam dali buhvi jake mnozstvi..??? Tam bude nula nic jak vsichni zname
Mmch proc vadi orisek???