Kdy jsem mohla otěhotnět podle termínu porodu?
Ahojte dámy, potřebuju prosím pomoct…
Dne 15.1.2026 jsem dle ultrazvuku byla 13+0, termín porodu mám 23.07.2026. Menstruaci před otěhotněním jsem pravidelnou vůbec neměla. Dokážete mi prosím některá spočítat/poradit, kdy jsem otěhotněla? Kdy se to mohlo stát?
Zajima me to, děkuji moc🙏🏼
Odpočítej 13 týdnů zpět, to by měl být první den menstruace. No a ovulace, při které jsi otěhotněla mohla být kdykoliv v rozmezí cca 8-22 po prvním dni ms.
Tabulkově a při pravidelném cyklu dlouhém 28 dní, je ovulace 14 den po začátku menzes. Ale tak to má málokterá. Nejsme stroje.
Bohužel pokud máš nepravidelný cyklus, je obtížné určit, kdy jsi měla ovulaci. Při kratších cyklech ( 26 a méně dní) bývá ovulace dříve, při delších cyklech (30 a více dní) bývá později
@reeeza dobrý den, děkuji za odpověď. Takze týden od 3.11.-9.11. je možný? Všude totiž mi píší, že cca 29.10. ale to jsem pohlavní styk nemela…. Tak me to zaráží…

Odpočítej 13 týdnů zpět, to by měl být první den menstruace. No a ovulace, při které jsi otěhotněla mohla být kdykoliv v rozmezí cca 8-22 po prvním dni ms.
Tabulkově a při pravidelném cyklu dlouhém 28 dní, je ovulace 14 den po začátku menzes. Ale tak to má málokterá. Nejsme stroje.
Bohužel pokud máš nepravidelný cyklus, je obtížné určit, kdy jsi měla ovulaci. Při kratších cyklech ( 26 a méně dní) bývá ovulace dříve, při delších cyklech (30 a více dní) bývá později