icon

Máte bolesti při roztahování dělohy?

denda2
8. lis 2011

Chtěla bych se zeptat,zda někoho trápí bolesti při roztahování dělohy při těhotenství,jsem krátce těhotná v 5tt. a mám je nepravidelně,sem tam nějaké píchnutí nalevo či napravo.... Je to normální?Děkuji

bertica.h
8. lis 2011

myslím,že áno.ja som mala ..bála som sa,ale je to asi noormálne.Pekné tehulkovanie 😉 prajem

katcha21
8. lis 2011

Je to naprosto normální 😉 taky jsem to tak měla a všechno bylo v pořádku 😉

alca22
8. lis 2011

Já jsem měla taky dost bolesti, ale je to normální.

andelka
8. lis 2011

Ano, je to normální, natahují se vazy, které dělohu drží v pánvi - většinou jsou pociťované právě napravo nebo nalevo.

dona01
8. lis 2011

Take jsem to mela,ale az tak kolem 16tt.Bala jsem se,ze je to slepak,ale dr.mi to vysvetlila,ze se natahuji vazy a je to naprosto normalni 🙂

terinka123
9. lis 2011

😉 Mě se dokonce blokla včera pánevní kost, bolesti znám, ted jsem ve 14 týdnu. Je to normální tím jak se rozšiřuje děloha a pánev.

sarinkaropuska
19. kvě 2013

ahojky holky jsem ve 28tt a mám bolesti dělohy,nemezu ani chodit jak to boli☹((
a boli mě kost je to normalni?děkuji

dorinek
19. kvě 2013

@sarinkaropuska - je to naprosto normální. V prvním těhu mě bolela ta pánevní kost asi od 30TT, v druhém těhu od 20TT. Ale poprvé jsem taky nemohla skoro chodit. Doktor mi říkal,že se kost odvápňuje, že to všechno jakoby měkne a připravuje se to na porod, aby mimčo prolezlo. Po porodu mě to ještě asi 2 měsíce bolelo, než se to všechno srovnalo. Těhotenství je pro tělo velká zátěž, prý se tělo vzpamatovává po porodu i rok. Což u mě teda po prvním porodu tak bylo. Po druhé už je to lepší, už jen čekám, až mi narostou vlasy 😀

terij
5. čer 2013

Ahoj. Bolí mě nepravidelně v podbřišku a taky na pravém a levém boku. Je možné, že je to roztahování dělohy jsem teprve ve 4tt. a nechtěla bych něco zanedbat. Někdy je to spíše píchání a někdy mám pocit, že mě tam něco táhne. Miminko si moc přejeme a nerada bych o něj přišla

bonavoxa
5. čer 2013

Zaregistrovala jsem to kolem 15 tt. A fakt to stálo za to. Občas mě píchlo v podbřišku fakt mocně. Když jsem pak ve 28. týdnu málem porodila, tak mě to ani tak nepobolívalo jak tohle roztahování 😀