icon

Návštěva zubaře ve III. trimestru nebo po porodu? Jak to řešit?

eva.konczynova
9. dub 2008

Ahojky holky, potřebuji se poradit, jsem ve 31 tt a právě zvažuji, zda si ještě zajít k zubaři, aby mi zkontroloval zda je vše ok, nebo to nechat až jak se narodí mimi... pokud půjdu ještě teď, tak riskuju případnou bolest a stres, pokud jak se narodí mimi, tak zase že nebudu mít čas si tam odskočit 😒 Jak jste to řešily vy?

many
9. dub 2008

ahoj Evi - tak chodí se dvakrát teda dvakrát to máme zdarma a po druhý se chodí před porodem,taky se budu pomalu objednávat 🙂

bihan
9. dub 2008

Ja som tiež bola na kontrole asi v ôsmom mesiaci a nemala som ani stres ani bolesť 😀 Iba mi pozrel zuby, povedal mi, že mám minikazy na zadných zuboch a že to "napravíme" keď bude malá na svete 😉

pavlina05
9. dub 2008

Ahoj Evi!!!
JAk píše many, chodí se 2 krát. Já také půjdu někdy v květnu se chci objednat.
Teda bolesti se nebojím.....minule mi dr. dělal malou plombu a pořád se ujišťoval zdali to nebolí. Je děsně optrnej.
Takže určo běž 😉

eva.konczynova
autor
9. dub 2008

tak jo, taky se objednám 🙂 Díky holky!

many
9. dub 2008

Evi není zač 😉 neboj on tě trápit nebude 🙂

pavlina05
9. dub 2008

Evi 😉

mikulka
9. dub 2008

Holky, a na první návštěvě jste byly kdy? A na druhou se jde tedy kolem 8. měsíce?

kacka.va
9. dub 2008

tak já prvně byla někdy v 5 měsíci a pak mě doktorka ještě chtěla vidět měsíc před porodem.

gianni
9. dub 2008

ahojte,ja som už raz bola pri zubárke,ešte na začiatku,to mi odstránila zubný kameň a že mám 2 kazy tak ma objebnala na teraz 22.4.2008,dúfam že tam neodrodím,ešte síce som bola medzi tým,lebo mi vypadla blomba,tak mi ešte to robila

emmaelzer
9. dub 2008

Ja som bola tiez u zubara v 8mesiaci, lebo ma velmi bolel zub, aj mi ho vrtala, a dala inekciu proti bolesti povedala, ze to nema ziadny vplyv na babo

mywiel
9. dub 2008

Ahoj Eva, tak ja som bola u zubara v 2trimestri aspon 4x, trhali mi zub mudrosti, robili aj roengen ale ma zakryli ocelovou zasterou, vsetko je ok, dali mi anesteziu ktora nevyvolava kontrakcie, takze som vsetko zvladla bez bolesti a stresu a mam pokoj. 😉

maxkatka
9. dub 2008

Tak já poprvé byla v nějakém 8tt, ale to byla pravidelná půlroční... nebylo to kvůli těhu... pak jsem byla v 27tt, to mi i potvrdila v průkazce a naposledy půjdu ve 37tt (snad do té doby neporodím... ) Udělala mi běžnou prohlídku... zhodnotila, že na to že jsem těhotná, tak dásně jsou naprosto v pořádku... že mi nekrvácí, což je v těhu hodně častý... nelíbí se jí sedmička vpravo nahoře, ale tu už sledujeme více jak rok a stále se drží a říkal, že mi to zrentgenuje až po porodu... zatím s tím nic dělat nebude... dokud to nezlobí...

A jinak už se vidím, jak ve 37 tt pojedu 35km k zubařce sama s pupkem... je to známá mé sestry, tak proto jezdím tak daleko... jinak se zubařů děsně, ale děsně bojím... 😉