Pohlaví miminka. Kdy jste se dozvěděly, co čekáte a co zahrnuje první screening?
Ahoj všem, v jakém týdnu/měsíci jste se dozvěděli jestli čekáte holčičku nebo chlapečka?. A jak probíhá první screening ?. Děkuji
U kluků mi to řekli ve 12tt na screeningu, ale samozřejmě ne na 100% vždy je to jen odhad. U dcery až ve 22tt na druhém screeningu, ta byla v blbe pozici a dřív se neukázala. A screening byl proste důkladný ultrazvuk a naber krve.
Naše děti se ukazovat nechtěly, v prvním těhotenství přišel první odhad někdy v 16tt a na screeningu v rámci 2. trimestru to potvrdili. U druhého těhotenství jsme první odhad dostali až v rámci screeningu ve 2. trimestru, nicméně v druhé polovině těhotenství se to mnohokrát měnilo - jednou by ten chlapeček byl chudák, protože by tam nic neměl, podruhé by ta holčička byla chudák, protože by měla pysky jako balony, atd. Odhady v rámci screeningů ve 2. trimestrech byly správné.
Co se screeningu týká, je to prostě odběr krve a důkladnější utz s měřením, dohromady se pak ty údaje vyhodnotí a z toho vyjdou nějaké závěry...
Když jsem doktorům nechtěla zaplatit hypermegaultra VIP poplatek, neřekli mi to vůbec, až jiná doktorka v 34tt. Když jsem jim to výpalné zaplatila, tak v 20tt.
1. těhotenství jsem se dozvěděla, že holka na prvním screeningu. V 2. těhotenství až na 2. screeningu a byl to kluk. V obou případech byly odhady správné.
Prvu a tretiu dceru mi povedali v 16tt u mojej gynekologicky a v 20tt na velkom utz mi to potvrdili.
Kluky mi rekli brzo, u prvniho hned na 1. screeningu, u druheho kluka taky celkem brzo, ale nebyli si uplne jisti. U holcicky mi to byli schopni rict az na 2. screeningu.
První dva kluci z plodovky, třetí kluk 14 tt, čtvrtá dcera, 14 tt, paty syn 20 tt(ale dřív jsme se neptali) šestá dcera 12 tt jsem si to vykoukla na screeningu, o par tydnu později potvrdil a teď poslední dcera z NIPT ve 14 tt
Ve 14tt na 1.screeningu a bylo vidět, že ji nic netrčí mezi nozkami 😃
U obou až u porodu. Příjemných překvapeni není v životě nikdy dost.
U všech třech dětí mi řekli pohlaví kolem 12.tt. Nebylo to stoprocentní, ale vždy se trefili. První dvě potvrzeny ve 20.tt a poslední bylo potvrzeno z plodové vody.
.
A v jakem týdnu těhotenství začíná třetí měsíc?🙂

Pri prvotrim screeningu, kolem 12tt