Pohlaví podle ultrazvukového obrázku. Co myslíte?
Ahojky holky , chtěla jsem se prosím zeptat , dnes jsem byla na prvním ultrazvuku na gennetu , jelikož miminko stále leželo na bříšku , tak udělala fotku v rychlosti když se otočilo a říkala že pohlaví není vidět kvůli poloze. I přesto , máte nějaký odhad podle obrázku ? Děkuji a přeji všem krásný den a hodně zdraví 🌞
Tam opravdu není nic vidět. Je to proste 50:50 a čekat na další UZ. Jako podle pupečníkem mi prijde, ze neco trčí nahoru, takže je to kluk, ale to spíš hádám 🤷🏼♀️
@felis moc děkuji ☺️
"Něco vidět" je obvykle až kolem 16 tt. Do té doby pohlavní orgány vypadají prakticky stejně u obou pohlaví, minimálně pokud je nemáte opravdu hodně dobře nakoukané a pečlivě zabrané přímo ty.
Však ono se ukáže, kdo to bude. Ať hezky roste 🙂 .
Ahoj, nevíte co by to mohlo být u me? 😁
@markeetaaa24 Miminko 🙂.
Obávám se, že to, co tak příhodně trčí v oblasti mezi nožičkama, je pupeční šňůra (je vidět linie jdoucí rovně velmi daleko přes tělíčko) a partie, podle kterých se obvykle pohlaví určuje, jsou tím pádem vlastně mimo záběr.

Tam opravdu není nic vidět. Je to proste 50:50 a čekat na další UZ. Jako podle pupečníkem mi prijde, ze neco trčí nahoru, takže je to kluk, ale to spíš hádám 🤷🏼♀️