Pozitivní test a únava v těhotenství. Máte podobnou zkušenost?
Ahojky k doktorovi jdu ve čtvrtek test je pozitivní ale poslední týden se cítím jak zombik furt jen spím nenapadlo mě že by to mohlo být těhotenství má to někdo taky tak

Tak asi máš málo nějakých vitamínů a minerálů. Pokud je těhotenství chtěné, tak si hned nasaď nějaký vitamínový komplex pro těhotné ženy nebo aspoň kyselinu listovou. Dopřej si energeticky bohatou stravu, udělej si maso s bramborem a se zeleninou. Udělej si dobrou polévku. Zakousni ovoce. Do vody si vymačkej citron.
Únava k těhotenství patří stejně jako třeba nevolnosti. Někdo má a někdo ne.
Já byla na začátku taky strašně unavená, usínala jsem kdykoli jsem si někde sedla. A zpětně můžu říct, že takhle unavená jsem snad nebyla ani když se syn narodil 🫣
Nemas niceho malo, unava je na zacatku tehotenstvi uplne normalni. Telo hlasi zvysenou potrebu odpocivat. Ja jsem prvni dva mesice v obou tehotenstvich normalne “vypinala”, telo potrebovalo spat a bylo to uplne neovladatelny. Doprej si odpocinek, dej si slofika i pres den kdyz to jde - telo se brzy adaptuje a unava se vrati do normalu 🙂
Těhotenství je " jinej" stav a únava k tomu patří.Když můžeš tak spí.Když nebudeš moct ,tak to budeš muset nějak přežít 🤷Držím palce ♥️
@jituskamou nic ti jak tady psala paní přede mnou nechybí to je zase názor 🤦🏼♀️ jsi těhotná, únava k těhotenství normálně patří. Na začátku jsem taky více odpočívala, a byla jsem vděčná za každou chvilkou kdy jsem vypla ☺️ takže buď v klidu, jakmile si tělo srovná hormony tak se to ustálí.. i když asi ne na dlouho za chvilku začínám 6 měsíc, a začínám polehávat znovu. Ale už to není tak hrozné jako na začátku ☺️ jinak gratuluji k těhotenství 🍀
@titina12 už mám spozdené 9 týdnu tak to by mělo už být vidět
@jituskamou tak držím palečky 💕

@jituskamou proč k doktoroj ve čtvrtek ? Já jsem objednaná až 20 dřív to nemá cenu. Teda pokud nemáš nějaký trable.