icon

Slabá čárka, kdy jít k lékaři a jaký je další postup?

kavas
28. únor 2016

Ahoj holky, tak se mi snad taky zadařilo. Mam 4 dny zpoždění a hodně slabou čárku na testu. Ale myslím, ze tam je. Kdy bych měla jít na gyndu? A ještě by mě zajímalo, jak jste novinu řekli partnerům? 🙂 Dik za odpoveď

pejskyne
28. únor 2016

Ahoj, počkej na silnější čárku, až bude úplně jasná, objednej se k doktorovi na potvrzení, ale počítej, že tě objedná až za pár týdnů, kdy už bude na ultrazvuku něco vidět. Zatím si kup kyselinu listovou a ber ji, jinak nic netřeba 🙂

andelka
28. únor 2016

Počkala bych až bude čárka silná. Osobně u prvního jsem aktivně volala hned druhý den, a objednaná jsem byla v 5+0. Moc toho vidět nebylo, Dr mi řekl že zatím stejně mi moc říct nemůže, a objednal mě za 2 nebo 3 týdny. A to už bylo srdíčko, dostala jsem žádanku na krev, a průkazku. U druhého jsem volala později a šla až mezi 8 a 9tt. bohatě to stačí.
Tatínkovi jsem těhotenský test nalepila na kartičku, dala do malé obálky, a odpo jak přišel z práce jsme šli na zahrádku do restaurace, a když si objednal, dala jsem mu to. Byl překvapený a docela rád, že tu zprávu může zapít a zajíst.
Podruhé to bylo vtipné. Plánovali jsme výlet, a ptal se mě, jestli to tou dobou nemám dostat. Řekla jsem že ne, že to teď dýl mít nebudu. 😀

damae
28. únor 2016

@kavas Ahoj, kontrola u doktora pravděpodobně nemá moc smysl dřív, než za dva až tři týdny... Kdy a jak to řekneš partnerovi asi nejíc záleží na nastavení vašeho vztahu a tobě samotné 🙂 Hodně štěstí a zdraví.

dokument
28. únor 2016

@kavas za 14 dni 🙂 To uz bude mozna videt srdicko 🙂

kavas
autor
28. únor 2016

Holky děkuji za odpovědi. Akorat me uz vic jak tyden boli podbřísek, jako bych to měla dostat. Trochu mě to děsí. Každopádně dám na vás a počkám těch 14 dní at mam jistotu. A partnerovi to řeknu az pak.

kavas
autor
28. únor 2016

Holky a ještě mi řeknete, jak často se pak chodi na kontroly? Tedy po potvrzení těhotenství?

andelka
28. únor 2016

@kavas většinou po 4 týdnech.
Pobolivani je normální.

dokument
28. únor 2016

@kavas ja to mela uplne stejne, testovala jsem se pet dni po ocekavane ms (ktera neprisla), byla slaboulinka carka, bylo mi divne a v podbrisku mala boure 😀 Za 14 dni bylo videt srdicko! Hodne stesti 🙂 Udelej si test pozitri a bude tam silna carka! 🙂